Şimdi Ara

Stein's Gate (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de kısa olmalıydı. İlk seriyi seven biri olarak çok büyük hayal kırıklığı oldu bende.
  • Eğer son 10 bölüm epik olmayacaksa bence sıkıcı gidiyor.

Gerçi ilk serinin de başlarını beğenmemiştim ama mayurinin öldüğü ve olayların başladığı bölümden sonra inanılmaz kaptırıp gitmiştim kendimi. Okabe'nin o deli halleri yok doğru düzgün. Her şeyi geçtim animelerde en beğendiğim hatun kurisu app olmuş ya :/

Bir de bu animelerin 5 yaş zekası kızlarından bıktım ben ya. Abi o faris midir nedir miyavlayan, ağzına vuracağım küreği

• 15. bölümü de bitirdik ve anime hala yavaş ilerliyor maalesef.
  • Eğer yanlış anlamadıysam bir tane eli sargılı vardı Katsumi Nakase sanırım bu düşmana çalışıyorsa kagarinin aklını çelende nakase olmuş olamaz mı ? O pc parçalama olayında suzuhanın tekme savurduğu ve düşmanın eliyle savurma yaptığı mevzuya falan bakarsak öbür günde eli sargılı olması ve bence 2 tane reading steiner olması ? Kafalar karışık.

• Şöyle bir durum da var. Ekşi'de görmüştüm.

Stein's Gate
     Stein's Gate

• Ben sadece orjinal Steins Gate'i izledim. Steins Gate 0'a başlamadan önce başka birşey izlemem gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 26 Temmuz 2018; 18:58:41 >
  • 23. bölümün β versiyonu var. Bu sezon o bölümün devamını anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 26 Temmuz 2018; 19:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

23. bölümün β versiyonu var. Bu sezon o bölümün devamını anlatıyor.
    Teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar hiçbir mesajı okumadım spoiler yerim diye.

Herkes çok iyi olduğunu söylemişti 4 bölüm izledim sıradan gibi geldi. daha doğrusu hiçbirşey olmadı halen. Devam edeyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

merhaba arkadaşlar hiçbir mesajı okumadım spoiler yerim diye.

Herkes çok iyi olduğunu söylemişti 4 bölüm izledim sıradan gibi geldi. daha doğrusu hiçbirşey olmadı halen. Devam edeyim mi?
    Çok övülen animeler genelde yavaş başlıyor. Ben daha izlemedim ama izlemeye devam edin bence. Aşırı sıkıcı olsa 9 puanı olmazdı.

edit : Yanlış anladım galiba. Orjinal Steins Gate'i izleyin. 0'ı daha izlemedim ama oda yavaş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 26 Temmuz 2018; 21:4:59 >
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Çok uzatıyorlar o yüzden. Bölümler arası hikaye seri bir şekilde devam etmiyor. 1 bölüm aksiyon varsa 1 bölüm durağan bir günü anlatıyor.

Tabi arada o durağan bölümlerde can alıcı detaylar oluyor ama yine de 25 bölüm olsun diye uzatılmış resmen. 12 bölüm olsaydı bayağı iyi olacaktı.
  • quote:

Şöyle bir durum da var. Ekşi'de görmüştüm.

Bunda da birşeyler çıkabilir.Reading steiner muhabbeti 2 kişi de var tam emin değilim ama şuan ki dünya çizgisinden ötürü öyle sanırım.

• hocam zeronun ilk beş dakikasını bir tekrar izleyin,2036da bir ekranda amadeus belirip yok oluyor.Fubuki bence maskeli şahıs , okabe %0a gidince o da gitmişti.leskinen de bence suzuhanın bahsettiği pröfesör,o adamdan hiç iyi şeyler sezmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schmeiblak

hocam zeronun ilk beş dakikasını bir tekrar izleyin,2036da bir ekranda amadeus belirip yok oluyor.Fubuki bence maskeli şahıs , okabe %0a gidince o da gitmişti.leskinen de bence suzuhanın bahsettiği pröfesör,o adamdan hiç iyi şeyler sezmiyorum.

Aynen olabilir çünkü kagariyle ilgili bir sahnede hani okabelerin bulduğu bir alan vardı ya anne diye yazılmış sürekli orada kagariyle beraber olan doktor bahsettiğiniz doktorun yaşlı haliydi dikkat ettiyseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75104D626

Aynen olabilir çünkü kagariyle ilgili bir sahnede hani okabelerin bulduğu bir alan vardı ya anne diye yazılmış sürekli orada kagariyle beraber olan doktor bahsettiğiniz doktorun yaşlı haliydi dikkat ettiyseniz.

Alıntıları Göster
    Görselle destekleyelim.

Stein's Gate

• quote:

Görselle destekleyelim.

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık.
    Bu arada bölüm sonu duygulanmadım değil.Mayushii

• Son bölümlerden sonra ilaç gibi geldi. Daru'nun yumruğu şu 16 bölümdeki en iyi sahneydi diyebilirim.
    Opening'de gösterildiği gibi Mayuri zaman makinesine binecekse bizim çakma mad scientist depresyon styla takılmaya devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 2 Ağustos 2018; 14:49:57 >
  • quote:

Son bölümlerden sonra ilaç gibi geldi. Daru'nun yumruğu şu 16 bölümdeki en iyi sahneydi diyebilirim.
    Opening'de gösterildiği gibi Mayuri zaman makinesine binecekse bizim çakma mad scientist depresyon styla takılmaya devam edecek.
    Spoiler yememek için opening ending izlemiyordum teşekkürler.

• Tahmin edemedim kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk bölümlerde gelen kadın profesöre ne oldu? bir bölüm çıktı yok oldu.ayrıca okabe bir sahnede leskineni görmüştü seslende leskinen cevap vermedi.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.