Şimdi Ara

Stein's Gate (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steins gate izlediğim en güzel animelerin başında gelir. Birde zamanda yolculuk temasını seviyorsanız hayran kalırsınız. Animeye ısınma süresi bir çok animede olan bir sorun. Bazen ilk bölümde hayran kalırsınız bazen animenin ortasında animeye alışmaya başlarsınız. Mesela Gintama'ya ben 20. bölümlerden sonra alıştım, bugün vazgeçilmez animem haline geldi. Steins Gate'e de 7. veya 10. bölümlerde bağlandım. İlk bölümünü anlamamıştım ama Steins Gate'in özelliği bu. İlk bölümü çözebilmek için son bölümlere gelmek gerekiyor. Bir gün fırsat bulursam bu şaheseri tekrar seyrederim.
  • Bir sene olmuş izleyeli...Hayatıma farklı bir bakış açısı katan nadir animelerden...Çok sayılmaz ama 200 küsür anime izledim her türlüsünden.Bir steins;gate,bir code geass,bir de death note...Bu üçü hep ilk başları çeker.Serial exp. Lain'de inanılmaz kafa karıştırıcı ve mind f*ck yaşatan bir seri...Kesinlikle izlenmeli...
  • bir şans daha vereyim şu animeye arayı açmadan. Yoksa sittin sene en baştan oturup izlemem. Baştan sona sıkıcı bir film izlemiş gibiydim. Umarım güzel yüzünü gösterir yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 4 Şubat 2013; 20:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

bir şans daha vereyim şu animeye arayı açmadan. Yoksa sittin sene en baştan oturup izlemem. Baştan sona sıkıcı bir film izlemiş gibiydim. Umarım güzel yüzünü gösterir yakında.

ben de yeni başladım. ilk 2 bölüm kesinlikle iğrençti. sadece gerzek bir adamın kendi kendine konuşması gibi geldi. ama 3. bölümden sonra anime çok fena sardı. şu an 9. bölümdeyim ve sarmaya devam ediyor
  • Bilim kurgu seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir anime. Karakterleri, çizimleri ve konusu çok güzeldir.
  • Konuyu o kadar upladınız, canım çekti şimdi En yakın zamanda bi kere daha izliycem, El Psy Congroo
  • of of 12. bölümün finali neydi öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 20 Şubat 2013; 17:03:12 >
  • Az önce 24. final bölümünü izledim, şimdi de 25. bölümü (ova veya special olarak geçiyor bazı yerlerde) indiriyorum.

Tam anlamıyla beni baştan çıkardı anime, günlerce etkisinden kurtulamayacağıma eminim. İzlediğim en iyi 3 anime arasında gösterebilirim.

İlk başlarda ağır ve sıkıcı ilerliyor, bölüm atlatıkça öylesine sarıyor ki insanı, bilgisayarı kapattıktan sonra tüm gün anime hakkında düşündüğüm günleri bilirim. Hatta 16.-17. bölümler civarında bir gece boyunca uykusuz kalmıştım, kısacası kafayı yedirtti bana.

Ve final... İzlediğim fimlerde, dizilerde, animelerde benim için en önemli şey finaldir. İzlediğim en güzel finallerden biriydi.

Çok sevdiğim animeleri tekrar tekrar izlediğim olur, steins gate'i tekrar izleyeceğim günü iple çekiyorum.

Eğer elimde bir şans olsaydı kendime "Steins gate'i gelecek ay izle" şeklinde bir D-Mail yollayıp aynı heyecanı tekrar yaşamak isterdim. Hatta her ay tekrar tekrar bu D-mail'i yollayıp durabilirdim

Şimdi OVA'yı da izleyip animede geçen John Titor, İBM5100 hakkında araştırma yapacağım.

Henüz izlememiş olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.

• @ÌTükenmiş Kalem

İzlemeyi düşünenlere güzel bir mesaj olmuş. Beğendiğine sevindim.
  • kesinlikle izlenmesi gereken bi anime.. ama izlerken günde 1 bölümü geçmemesi lazım yoksa seri bittiğinde yoksunluk sendromu çekiyorsunuz... hatta elde olsa haftada 1 bölüm izlemeli ama olmuyo çekiyor insanı kendine
  • izlemeyenler kesinlikle izlesin. İzleyenler de görüntülü romanını okusun. çok daha detaylı bilgiler var. 3 saat boyunca okudum ancak bu kadarı bile 1,5 bölümün hikaye akışına denk geliyordu. Bilmeyenlere duyurulur steins gate dejavu filmi çıkacak. anime olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutrega -- 2 Mart 2013; 23:56:28 >
  • Az önce oturdum son 4 bölümü tekrar izledim ve ne kadar da harika bir anime olduğunu bir kez daha hatırladım. Çok özlemişim...
  • Başlığın hareketlenmesini farkedince bi 4. tekrarı yapsam mı diye düşündüm.
    Boş vaktim olduğu sırada yapmam lazım..

Müzikleri de ayrı bir güzeldi işte onlardan biri...

Akinator 40 küsür adımda buldu :)
     Stein's Gate

• Operasyon skuld başlasın
    El psy congroo

• Geçenlerde tekrar izledim. Gerçekten harika bir anime.

İlk 11 bölümden sonrası su gibi akıyor. İlk başlarda biraz sıkabilir ama sonlara doğru tepe aşağı iniyor herşey.

Tutturuuuuuuuu
  • Bundan sonra Robotics; notes izlemekteyim tanıdık bir yüz var orada el psy congroo

• Yeni Fragman
  • şöyle bir amv paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonthas -- 31 Mart 2013; 13:44:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi çeviren falan yok mu yav
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.