Şimdi Ara

Stein's Gate (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun mangasını kim çeviriyordu yahu 3 bölüm çevirip bırakmışlar öyle fazla uzun bir seri de değil kim başladıysa bitirse de okusak animesi bitti iki kere baştan sonra izledim filmi gelene kadar mangası da çıksa aradan ha bu arada filmde tam olarak neyden bahsedecekler yeniden yapım mi olacak yoksa yeni mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Bunun mangasını kim çeviriyordu yahu 3 bölüm çevirip bırakmışlar öyle fazla uzun bir seri de değil kim başladıysa bitirse de okusak animesi bitti iki kere baştan sonra izledim filmi gelene kadar mangası da çıksa aradan ha bu arada filmde tam olarak neyden bahsedecekler yeniden yapım mi olacak yoksa yeni mi

+1 ben de istiyorum mangasını film için baya beklicez galiba
  • Öyle görünüyor o zamana kadar manga hayli hayli yetişir üç farklı isimde çıktı mangası yanlış hatırlamıyorsam her isimde on küsur bölüm var biraz gayretle yetişirler

• Zaman yolculuğu,timey wimey var ama kategorilerinde "Animasyon,Komedi,Dram" yazıyor. Bilim-kurgu milim-kurgu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Zaman yolculuğu,timey wimey var ama kategorilerinde "Animasyon,Komedi,Dram" yazıyor. Bilim-kurgu milim-kurgu yok.

Nerden baktınız bilmiyorum fakat bu animenin türü bilim kurgu ve gerilimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeassNote

quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Zaman yolculuğu,timey wimey var ama kategorilerinde "Animasyon,Komedi,Dram" yazıyor. Bilim-kurgu milim-kurgu yok.

Nerden baktınız bilmiyorum fakat bu animenin türü bilim kurgu ve gerilimdir

IMDb'de animasyon komedi ve dram var. Vikipedi'de ise bilim-kurgu,gizem ve aşk yazıyor.
  • bende izlemeye başladım. şimdilik 3 bölümü izledim. bayağı güzele benziyor zaten. yorumlar olmasa bile izlerim ben bunu.
  • Seriyi şimdi bitirdim akşamdan beri izliyorum sabahın 6'sında bitirmiş bulunmaktayım Tek kelimeyle *Subarashi* İzlemeyi düşünen yada yarım bırakan varsa kesinlikle izlesin

Anime bittikten sonra geriye izlemek için bu kalıyohttps://www.youtube.com/watch?v=GTkoRyh5ySA

El Psy Congroo...

• Ben 25 bölümü de izledim. süperdi bence. keşke biraz daha uzun olsaydı, kısa geldi.

Birde bunun filmi malum ortamlara düştü mü?
  • quote:

Bunun mangasını kim çeviriyordu yahu 3 bölüm çevirip bırakmışlar öyle fazla uzun bir seri de değil kim başladıysa bitirse de okusak animesi bitti iki kere baştan sonra izledim filmi gelene kadar mangası da çıksa aradan ha bu arada filmde tam olarak neyden bahsedecekler yeniden yapım mi olacak yoksa yeni mi

Steins;Gate light novel değil mi?

Filminin çıkmasına da birkaç ay var diyorlar daha.
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Steins;Gate Chaos;Head serisinden 1 yıl sonrasında geçiyor. Steins;Gate'de Zaman makinesi için yapılan ve 2036 yılına kadar süren büyük bir savaştan bahsediliyor ve iki seri de aynı dünyada geçiyor. Peki bu savaş olurken Gigalomaniac lar ne yapıyordu o kadar büyük bir güçle savaşı başlamadan bile bitirebilirlerdi bununla ilgili bir açıklama var mı ? yoksa çok büyük bir Plot Hole olacak bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Steins;Gate Chaos;Head serisinden 1 yıl sonrasında geçiyor. Steins;Gate'de Zaman makinesi için yapılan ve 2036 yılına kadar süren büyük bir savaştan bahsediliyor ve iki seri de aynı dünyada geçiyor. Peki bu savaş olurken Gigalomaniac lar ne yapıyordu o kadar büyük bir güçle savaşı başlamadan bile bitirebilirlerdi bununla ilgili bir açıklama var mı ? yoksa çok büyük bir Plot Hole olacak bu

sadece aynı dunyada geciyiorlar sanırım her hangi bir bag yok diye dusunuyorum. fakat robotic;notes ile steins;gate arasında az da olsa bag var sanırım

bu arada robotic;notes u herkese öneririm steins;gate gibi asırı iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mâria

ben de yeni indirdim bikaç güne başlarım, umarım umduğum gibi güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 19 Haziran 2013; 11:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma

quote:

Light noveli de var mangası da var manga reader de tüm seriler mangatürkte de ilk sesinin 3 bölümü var başka çevrilmemiş manga da karakterler biraz daha sevimli çizilmiş özellikle mayushi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma

quote:

Light noveli de var mangası da var manga reader de tüm seriler mangatürkte de ilk sesinin 3 bölümü var başka çevrilmemiş manga da karakterler biraz daha sevimli çizilmiş özellikle mayushi :)

Mangasi fanmade olabilir mi Sword Art Onlinedaki ibi? Denk gelmedim de hic bilmiyorum o yuzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mâria

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Steins;Gate Chaos;Head serisinden 1 yıl sonrasında geçiyor. Steins;Gate'de Zaman makinesi için yapılan ve 2036 yılına kadar süren büyük bir savaştan bahsediliyor ve iki seri de aynı dünyada geçiyor. Peki bu savaş olurken Gigalomaniac lar ne yapıyordu o kadar büyük bir güçle savaşı başlamadan bile bitirebilirlerdi bununla ilgili bir açıklama var mı ? yoksa çok büyük bir Plot Hole olacak bu

sadece aynı dunyada geciyiorlar sanırım her hangi bir bag yok diye dusunuyorum. fakat robotic;notes ile steins;gate arasında az da olsa bag var sanırım

Herhangi bir bağ yok ama savaş aynı dünyada geçiyor ve dünya savaşı bu

• Uplayalim bi. Az once bitirdim, ilk 2-3 bolum birakmayi dusunmustum ama muhtesem oldugu ortaya cikti 11. bolumden sonra. Bu tarz asklar hep animede olur zaten bi ben bulamadim boyle bir ask
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Uplayalim bi. Az once bitirdim, ilk 2-3 bolum birakmayi dusunmustum ama muhtesem oldugu ortaya cikti 11. bolumden sonra. Bu tarz asklar hep animede olur zaten bi ben bulamadim boyle bir ask

Bende çekiyorum aynı derdi. Böyle aşkları görünce kendimi çok yalnız hissediyorum. Ahhh Ahh. Gidip kendimi biraya vurayım bari.

Böyle duygusal şeylerden etkileniyorsan Clannad'ı hiç izleme. Ben ruhumun bir parçasını kaybettim orada. Hayata bakış açımı değiştirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutrega

quote:

Uplayalim bi. Az once bitirdim, ilk 2-3 bolum birakmayi dusunmustum ama muhtesem oldugu ortaya cikti 11. bolumden sonra. Bu tarz asklar hep animede olur zaten bi ben bulamadim boyle bir ask

Bende çekiyorum aynı derdi. Böyle aşkları görünce kendimi çok yalnız hissediyorum. Ahhh Ahh. Gidip kendimi biraya vurayım bari.

Böyle duygusal şeylerden etkileniyorsan Clannad'ı hiç izleme. Ben ruhumun bir parçasını kaybettim orada. Hayata bakış açımı değiştirdi.

Bi 4 bolum izledim cok sıktı sildim direk. Slice of Life tarzi animeleri pek begenmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nutrega

quote:

Bi 4 bolum izledim cok sıktı sildim direk. Slice of Life tarzi animeleri pek begenmiyorum.

İlk sezon biraz sıkıcıdır zaten. 2. sezonu (Clannad after story) esas my anime listte 10 puan almıştır. Beni ağlatan animedir.

Bu tek bölümlüklere bak istersen. Aşk içerir ve tek bölüm olmasına rağmen insanın yüreğini burkar.
    Clannad: Another World, Tomoyo Chapter
    Clannad: Another World, Kyou Chapter

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.