Şimdi Ara

Stein's Gate (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nutrega

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

quote:

Uplayalim bi. Az once bitirdim, ilk 2-3 bolum birakmayi dusunmustum ama muhtesem oldugu ortaya cikti 11. bolumden sonra. Bu tarz asklar hep animede olur zaten bi ben bulamadim boyle bir ask

Bende çekiyorum aynı derdi. Böyle aşkları görünce kendimi çok yalnız hissediyorum. Ahhh Ahh. Gidip kendimi biraya vurayım bari.

Böyle duygusal şeylerden etkileniyorsan Clannad'ı hiç izleme. Ben ruhumun bir parçasını kaybettim orada. Hayata bakış açımı değiştirdi.

Bi 4 bolum izledim cok sıktı sildim direk. Slice of Life tarzi animeleri pek begenmiyorum.

İlk sezon biraz sıkıcıdır zaten. 2. sezonu (Clannad after story) esas my anime listte 10 puan almıştır. Beni ağlatan animedir.

Bu tek bölümlüklere bak istersen. Aşk içerir ve tek bölüm olmasına rağmen insanın yüreğini burkar.
    Clannad: Another World, Tomoyo Chapter
    Clannad: Another World, Kyou Chapter

Bakarim bi highschool dxd ve mirai nikki seyredeyim once listemdeler suan. Dedigim animeleri seyrettiysen yorumun nedir hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 20 Haziran 2013; 22:36:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uplayalim bi. Az once bitirdim, ilk 2-3 bolum birakmayi dusunmustum ama muhtesem oldugu ortaya cikti 11. bolumden sonra. Bu tarz asklar hep animede olur zaten bi ben bulamadim boyle bir ask

Bende çekiyorum aynı derdi. Böyle aşkları görünce kendimi çok yalnız hissediyorum. Ahhh Ahh. Gidip kendimi biraya vurayım bari.

Böyle duygusal şeylerden etkileniyorsan Clannad'ı hiç izleme. Ben ruhumun bir parçasını kaybettim orada. Hayata bakış açımı değiştirdi.

Bi 4 bolum izledim cok sıktı sildim direk. Slice of Life tarzi animeleri pek begenmiyorum.

İlk sezon biraz sıkıcıdır zaten. 2. sezonu (Clannad after story) esas my anime listte 10 puan almıştır. Beni ağlatan animedir.

Bu tek bölümlüklere bak istersen. Aşk içerir ve tek bölüm olmasına rağmen insanın yüreğini burkar.

Bakarim bi highschool dxd ve mirai nikki seyredeyim once listemdeler suan. Dedigim animeleri seyrettiysen yorumun nedir hocam ?

Evet ikisinide izledim ikiside güzeldir.

High school dxd ecchi dir yanlız. Konu ve karakter olarak çok birşey bekleme ama işleniş olarak iyidir. İzlemesi eğlencelidir. 10 üzerinden 7.5-8.5 alır

Mirai Nikki ise daha çok benzer steins gate'e. Onun konusu daha iyidir. yine 1 karakter hariç karakterler pek iyi değildir. Tek iyi karakter Yuno gasaidir. izlediğinde görürsün. Hatta queen of yandere diye geçer. Şuana kadar gördüğüm en psikopat kızdır. Bazı bölümler sıkıcı gelebilr. ama genel itibariyle Güzeldir 10 üzerinden 8.5-9 alır.

Hatta o kızın şu duruşu çok meşhurdur.
     Stein's Gate

Bir çok animeden karakterler çizilmiştir bu pozla. Örneğin steins gate
     Stein's Gate
    http://knowyourmeme.com/memes/mirai-nikki-yandere-face-ecstatic-yandere-pose-%E6%81%8D%E6%83%9A%E3%81%AE%E3%83%A4%E3%83%B3%E3%83%87%E3%83%AC%E3%83%9D%E3%83%BC%E3%82%BA/photos

• Bugün bi ara bakıp söylerim sana ama fan made olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ikisinide izledim ikiside güzeldir.

High school dxd ecchi dir yanlız. Konu ve karakter olarak çok birşey bekleme ama işleniş olarak iyidir. İzlemesi eğlencelidir. 10 üzerinden 7.5-8.5 alır

Mirai Nikki ise daha çok benzer steins gate'e. Onun konusu daha iyidir. yine 1 karakter hariç karakterler pek iyi değildir. Tek iyi karakter Yuno gasaidir. izlediğinde görürsün. Hatta queen of yandere diye geçer. Şuana kadar gördüğüm en psikopat kızdır. Bazı bölümler sıkıcı gelebilr. ama genel itibariyle Güzeldir 10 üzerinden 8.5-9 alır.

Hatta o kızın şu duruşu çok meşhurdur.
     Stein's Gate

Bir çok animeden karakterler çizilmiştir bu pozla. Örneğin steins gate
     Stein's Gate
    http://knowyourmeme.com/memes/mirai-nikki-yandere-face-ecstatic-yandere-pose-%E6%81%8D%E6%83%9A%E3%81%AE%E3%83%A4%E3%83%B3%E3%83%87%E3%83%AC%E3%83%9D%E3%83%BC%E3%82%BA/photos

Mirai nikki seyretmeye basladim hocam.

Bolum 7'deyim ufak cocugun geldigi bolum. Kiz cok piskopat yav, oyle boyle degil. Yeni tanrinin secilebilmesi icin sadece 1 kisinin canli kalmasi gerekiyor, acaba en sonunda kurtarmak icin kendini mi oldurecek yuno. Cok sardi beni. Bu arada ana karakter gerizekali dingilin onde gideni. Nekadar mal bi herif yav, her gordugumde sinir oluyorum. Kizi dinlese hersey yolunda gidecek, mal mal isler yapiyor, yok arkadasimmis yok kurtarmak gerekiyormus falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 21 Haziran 2013; 20:08:00 >

• mükemmel bi animedir izlemeyen kesinlikle çok şey kaçırır ben ki bilim kurgu seven biri olmamama rağmen çok büyük keyif alarak izlemiştim.sadece okabe'nin kendi kendine konuştuğu yerler bile izlemek için sebep bence.ayrıca seriyi bitirdikten sonra ilk bikaç bölümü tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum çok daha anlamlı oluyor.bide söyle bişey var gerçi izlemeyen yoktur ama :) http://www.youtube.com/watch?v=SJaSxVvhaaM
  • Ya beyler Novel i bitiren türk varmı tanıdığınız ? Wikiden tarih akışını okudumda baya kafam karıştı ?
    Robotics;Notes animesi ile bağlantı varmı bide ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aomine

mükemmel bi animedir izlemeyen kesinlikle çok şey kaçırır ben ki bilim kurgu seven biri olmamama rağmen çok büyük keyif alarak izlemiştim.sadece okabe'nin kendi kendine konuştuğu yerler bile izlemek için sebep bence.ayrıca seriyi bitirdikten sonra ilk bikaç bölümü tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum çok daha anlamlı oluyor.bide söyle bişey var gerçi izlemeyen yoktur ama :) http://www.youtube.com/watch?v=SJaSxVvhaaM

+1 Kesinlikle katılıyorum harika bir anime... Dur bide senin şu videoyu izleyelim bakalım. :)

• Ben baya önceden izlemiştim 25 bölümü de izledim tavsiye ederim :d

25.bölüm hakkında
    24.bölümde bitiyor her şey bittikten sonraki mutlu son :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Ya beyler Novel i bitiren türk varmı tanıdığınız ? Wikiden tarih akışını okudumda baya kafam karıştı ?
    Robotics;Notes animesi ile bağlantı varmı bide ?

Tek bağlantısı alt kattaki dükkanın sahibinin kızı var robotics te büyümüş hali 20 yaşında falan

• Şimdi bitirdim animeyi.Gerçekten muhteşem bir anime olmuş.İlk 3-4 bölüm birazcık sıkılmıştım.Dedim myanimelistte en yüksek sıralarda olmayı hakediyor mu?Ancak sonradan öyle bir açıldı ki anime Kısaca kesinlikle izlenmesi gereken bir anime
  • Bunu kaçırmışım hemen listeye alim birinin imzasında resmi görünce tıkladım buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

Bunu kaçırmışım hemen listeye alim birinin imzasında resmi görünce tıkladım buldum.

Kesinlikle çok güzel bir anime hocam. Pişman olacağınızı sanmam

• Tek solukta izlediğim ve herkese önerebileceğim bir animedir Filmini sabırsızlıkla bekliyorum
  • İlk animemdi dün 2 bölüm izledim pek sarmadı, bugün bir başladım başlayış o başlayış az önce bitti, mutlaka herkesin izlemesi gereken bir anime
  • Konuya hala yeni yorumların geliyor olması ne kadar hoş ya :D Bir kaç konu daha açmak farz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waltix

Konuya hala yeni yorumların geliyor olması ne kadar hoş ya :D Bir kaç konu daha açmak farz oldu.

Animeye herkes güzel demis ama pek ilgi görmemiş sanırım. Yada kısa seri olduğundan pek tartışma konusu yok o yüzden olabilir. Fakat gerçekten çok güzel bir seri. Kesinlikle izlenmeli diyorum ben. 2. Favori Animem şu anda. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Konuya hala yeni yorumların geliyor olması ne kadar hoş ya :D Bir kaç konu daha açmak farz oldu.

Animeye herkes güzel demis ama pek ilgi görmemiş sanırım. Yada kısa seri olduğundan pek tartışma konusu yok o yüzden olabilir. Fakat gerçekten çok güzel bir seri. Kesinlikle izlenmeli diyorum ben. 2. Favori Animem şu anda. :)

tartışma konusu olmamış çünkü tartışmaya gerek yok gayret güzel bir anime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kopuk-83

quote:

quote:

tartışma konusu olmamış çünkü tartışmaya gerek yok gayret güzel bir anime

Tartışma derken yanlış anladınız sanırım. Güzel anime olduğuna ben de katılıyorum. Hani şurda noldu , iyi mi yapmışlar kötü mü , şu karakter çok tatlıydı vs vs. gibi :)

İyi Forumlar

• Bir solukta bitirdiğim nadir animelerden. Kesinlikle izlenmeli.
  • quote:

quote:

Daha sevmeyeni görmedim zaten, Myanimelist'te bile 3. sırada olan bir anime. Linkini de vereyim listenin de belki merak eden çıkar Top Anime List.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.