Şimdi Ara

Stein's Gate (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımın animesi
  • mükemmel bir anime.
    ilk bölümler yavaş geçiyor ama sonra meraktan geberiyorsun.
  • 1.bölüm bitti begendim devam edicem
  • Viaual Novel'i okuyorum şu sıra.

• 1. Bölüm
     Stein's Gate  Stein's Gate

• quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

1. Bölüm

... Sırf şu kısmı sevdiğimden kaç defa tekrar tekrar izlemiştim. Hatta geçenlerde bir yere yazmıştım bu sözü yorum olarak. Tabi Okabe'nin ses tonu da ayrı bir hava katıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

1. Bölüm

... Sırf şu kısmı sevdiğimden kaç defa tekrar tekrar izlemiştim. Hatta geçenlerde bir yere yazmıştım bu sözü yorum olarak. Tabi Okabe'nin ses tonu da ayrı bir hava katıyor.

Bence Stein's Gate'de ki en iyi repliklerden. İnsan tecrübe edindikçe, ne kadar doğru olduğunu daha fazla anlamaya başlıyor :)

• quote:

Uplifting

Evet. Zaten o yüzden de Tarih göstermiştir ki.. diye başlamış. Gerçekten eksiksiz doğru bir cümle. :)

• tavsiye edermisiniz birazdan başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

tavsiye edermisiniz birazdan başlamayı düşünüyorum

Kesinlikle izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

tavsiye edermisiniz birazdan başlamayı düşünüyorum

Kesinlikle izle

pekala ortamı hazırlıyıp başlıyorum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

1. Bölüm

Demek ki bu sözü seven tek kişi ben değilmişim. Hatta ilk sayfalarda bunu belirtmiş olmam gerek

• Pek fazla anime kültürüm olduğu söylenemez fakat izlediklerim içinde en iyisiydi. Her karakterini ayrı ayrı sevdim. Ama Mayuri'nin tuturuu'su beni yedi bitirdi.

• 1 günde bitirdim bütün günümü yedi resmen izlemeyen varsa bir şans versin. Tek saniyesinde bile pişman olmadım

Code Geass Ve Mirai Nikki den sonraki favori oldu

• Yeni başladım bende 2 bölüm izledim . İlerki bölümler baya heyecanlı galiba yorumlardan anladığım kadarıyla
  • 22.bölümdeyim . Az kaldı bitecek
  • 2 kere türkçe izledim ve geçenlerde ilk 5 bölümü ingilizce izledim inanın her seferinde yeni bişeyler farkettim. çok yoğun işlenmiş olay. her cümleden bi anlam cıkıyo ama o esnada anlayamıyosun bunu. özellikle ingilizcesini izleyince 3. izleyişim olmasına rağmen daha önce farketmedigim şeyler farkettim. izledigim en iyi animedir. hem beynime hitap etti hem duygularıma ( 22. bölümde tüyler diken diken izledim )
    yanlız bu kadar iyi bi anime olmasına rağmen neden bu kadar az biliniyo anlamış değilim. death nota dan cok daha iyi oldugunu düşünüyorum mesela ama death note'un yarısı kadar bile izlenmemiştir. sanırım bunun sebebi olayların 12. bölümde patlak vermesi olabilir. o zamana kadar sıkılıyo insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel11

2 kere türkçe izledim ve geçenlerde ilk 5 bölümü ingilizce izledim inanın her seferinde yeni bişeyler farkettim. çok yoğun işlenmiş olay. her cümleden bi anlam cıkıyo ama o esnada anlayamıyosun bunu. özellikle ingilizcesini izleyince 3. izleyişim olmasına rağmen daha önce farketmedigim şeyler farkettim. izledigim en iyi animedir. hem beynime hitap etti hem duygularıma ( 22. bölümde tüyler diken diken izledim )
    yanlız bu kadar iyi bi anime olmasına rağmen neden bu kadar az biliniyo anlamış değilim. death nota dan cok daha iyi oldugunu düşünüyorum mesela ama death note'un yarısı kadar bile izlenmemiştir. sanırım bunun sebebi olayların 12. bölümde patlak vermesi olabilir. o zamana kadar sıkılıyo insanlar

Hak eden şeyler değer görmüyor maalesef alıştık hocam. Sizde alışın. O kadar çok anime var ki Bleach Naruto Death Note'dan kat kat kaliteli olan. Ama maalesef değeri bilinmiyor. Sanırım insanlar ilk önce popüler serilerden başlıyorlar. Sonra da anime sadece bu başka türlü anime olmaz diyorlar. Sonra da sadece bir anime izledikleri ile kalıyorlar..
    Steis Gate Elfen Lied Rurouni Kenshin vs.. daha bir çok kaliteli anime var. Ama " Maalesef " bilinmiyor. . .

• Daha öncede dedim,şimdide diyorum,bilen bildiğiyle,bilmeyen bilmediğiyle kalır,çok basit,aslında biraz kendine arayacaksın,çok meşhur olması şart değil,eğer animeyi seviyorsan araştıracaksın,bilim kurgu kategorisinde ne var ne diye bakacaksın,bundan da iyi daha ne animeler var ismi bilinmeyen,siz boşverin kültürünüzle kalın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.