Şimdi Ara

Stein's Gate (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Daha öncede dedim,şimdide diyorum,bilen bildiğiyle,bilmeyen bilmediğiyle kalır,çok basit,aslında biraz kendine arayacaksın,çok meşhur olması şart değil,eğer animeyi seviyorsan araştıracaksın,bilim kurgu kategorisinde ne var ne diye bakacaksın,bundan da iyi daha ne animeler var ismi bilinmeyen,siz boşverin kültürünüzle kalın.

+★

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirdim, BeBop bitsin başlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 17 Ekim 2013; 23:04:29 >
  • Dutturuuuuu

21. bölüm bitti. Aslında dün gece bitirecektim ama yorulunca bıraktım. Malum, bir günde 8. bölümden başlayıp bitirmek yakışık almazdı. Ama seri benim için 13. bölüm itibariyle başladı diyebilirim, o noktadan sonra aralıksız izledim.
  • Sayfa uplaninca bende filmi geldi sandım yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir animeye benziyor ben de başlıyayım.
  • Animeyi 3 günde bitirdim. Karakter gelişimleri,kurgusu,senaryosu harika olan bir seri. 12.bölümden sonra yarattığı atmosfer çok iyiydi. Okabe en sevdiğim karakterlerden biri oldu Kirisu ile olan iletişimleri çok iyiydi. Terminatör, Doctor Who, eternal sunshine of the spotless mind ve geleceğe dönüş sevenler kesinlikle izlesin. Klasik zaman makineli yapımlardan ayrı bir seridir. İlk başlarda sıkıcı gelebir (bana pek sıkıcı gelmedi bilimkurgu sevmem nedeniyle) ama kesinlikle yarıda bırakmayın çok harika bir seri sizi bekliyor
  • Visual Noval için PC emulatörü var mı acaba, bi de VN olarak bakmak isterin Steins; Gate'e
  • zuko_35 kullanıcısına yanıt
    Bana da hiç sıkıcı gelmemişti ilk bölümler hatta ilerleyen bölümlerde o canlı komik okabeyi özler oldum her sıçrayışta diğerlerinin herşeyden habersiz halleri okabe ile bana da dert oluyordu hey gidi günler ya

• cakiphan kullanıcısına yanıt
    12. bölümden sonra öyle bir gerilim oluyor ki önceki bölümlerde ki komediyi bile özlüyorsun (yanlış anlaşılmasın komedi-mizah yönü iyidir serinin özellikle okabe beni çok güldürdü )

• 2 kere baştan bitirdim.Bence en iyi heartful müziklere sahip anime.Senaryo işleyişi ayrı güzel.12.bölümden sonra merakla izliyorsun.Güzel final,muhteşem tamamlayıcı OVA ile kesinlikli 10/8,5 luk.Filmi çıktı ama altyazısı yok.İnşallah çıkar.I AM MAD SCIENTIST,ITS SO COOL,SONUFBTCH :D

•  Stein's Gate

Aldım bir koli Dr.pep

Tuttuurruuuuuuuu

Sayesinde bağımlısı olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Filmin blu-rayi aralıkta çıkıyormuş artık yılbaşından önce yada sonra izlemek nasip olacak artık

Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu internette 1.6 gblık versiyonu var çince subbed olarak. az kaldı her halde. blu-ray yi çıksın da izleyelim artık.
  • http://www.hlj.com/product/MAX06295/Act

yüzü sanki biraz daha benzetilebilirdi? param olursa alabilirim bundan
  • Daga otoko da!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Stein's Gate

Aldım bir koli Dr.pep

Tuttuurruuuuuuuu

Sayesinde bağımlısı olduk

Dostum bu mesaji gordugunde cevaplarsan sevinirim. Birazdan dr.pepper aramak icin disari cikacagimda acaba nerede bulurum bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Stein's Gate

Can sikintisindan karaladik biseyler Neyse ben daha fazla bekleyemiyorum. Simdi cikicam evden carrefour,migros nere varsa dolasacagim su dr.pepper dan icmem lazim. Gece konuyu gene uplarim. Hadi ben kactim

Türkiye'de hiçbir yerde yok usta. Sadece Adana'da var. O da Amerika İncirlik üssü olduğu için. Ordan geliyor herşey.

• Zamanında ben de aramıştım da bulamamıştım. Bulamayınca da ekşide yorumları okumakla yetinmiştim
  • 1 günde hepsini izledim.Hayran kaldım.En sevdiğim animeler arasına girdi.Geçmiş gazetelere baktıkları yerde baya ürperdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

1 günde hepsini izledim.Hayran kaldım.En sevdiğim animeler arasına girdi.Geçmiş gazetelere baktıkları yerde baya ürperdim

Beni de Suzuha'nın öldüğü ve sonra yazdığı mektubu okudukları sahne çok etkilemişti. O kısmı üst üste izlemiştim. Gerçekten beni ağlayacak duruma getirmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün içimde bi steins;gate izleme isteği oluştu anlatamam. Ed.sini ost olarak dinleyenler bilir ilk on onbeş saniyesinde tren rayından geldiği belli olan birbirine çarpan metal sesleri geliyor. Bugünde yoldan geçen kamyonetler , inşaat iskelesinde birbirine çarpan iskele demirleri falan her bu endingi çağrıştırdı bende paso onu dinledim şimdi de canım bi S;G tekrarı istiyor acayip izleyesim var ama gelgör ki ne pcim nede zamanım var off . Ha birde çalma listesinde S;G endinginden sonra arakawa ilk sezonun opsi onuda çekiyor canım T.T

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.