Şimdi Ara

Stein's Gate (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
800
Cevap
13
Favori
30.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film nete mi düştü ne . Cepten tam anlayamıyorum biri animefreak a baksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakiphan kullanıcısına yanıt
    film 2-3 haftadır nette de blu-ray versiyonu çıkmadı daha altyazı için bluray bekleniyor.
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Himm sağol bilgi için

• bu müziği seviyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Bugün içimde bi steins;gate izleme isteği oluştu anlatamam.

İşte böyle bir anime bu. Tekrarı bile olsa kendini izletme isteği bir anda uyandırıyor.(Gintama ve Dragon Ball'da böyle benim açımdan). Filmide bir an önce blu-ray'e düşsede altyazılı olarak efsaneyi doyasıya seyretsek. gerçekten özledik.
  • delton D kullanıcısına yanıt
    Dünde canım gintama izlemek istedi pc ve kafeye verecek para da olmayınca girdim telden siteye rastgele bölümlerin altındaki yorumları okumaya başladım . Yarım saat sonra yanaklarımdaki acı bayağı bir artınca bende yorumları okumayı bıraktım

• quote:

Dünde canım gintama izlemek istedi pc ve kafeye verecek para da olmayınca girdim telden siteye rastgele bölümlerin altındaki yorumları okumaya başladım . Yarım saat sonra yanaklarımdaki acı bayağı bir artınca bende yorumları okumayı bıraktım

Birisi demişti sanıyorum Gintama; gülmekten karın kaslarımı geliştirdi diye. Gintama da böyle bir animedir.

Steins Gate için şunu da ekleyeyim. Sevdiğim bazı animelerde son bölümleri sevmem. Çünkü son bölümleri fazla çocuksu, basit ve mutlu sonla bitiririler.
    Ama Steins gate'e mutlu son çok yakıştı. O malum bölümünden sonra acıyı, gerilimi o kadar damardan verdiler ki bu acıyı gidermek için bu efsane animeye mutlu bir son yakışırdı. Öylede yaptılar. Yazarı istese hüzünlü bir sonla da bitirebilirdi ama iyi ki yapmadılar bana göre.

• Ova'nın sonunda çalan müziği arıyorum ben de Makise gibi sevgilimiz olmadı arkadaş
  • Steins Gate severlerine 14 Aralıkda dvd olarak piyasaya çıkıcak.Yani 15-16 Aralık gibi izliyebilicez ve tekrar drama giricez :D

• Az önce bitirdim başarılı bir yapıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Az önce bitirdim başarılı bir yapıt

OVA yıda izle.Filmide var

• beyler divxplanet'te altyazı çeviri işlemi başlamış, salı akşamı bitebilirmiş çeviri..

En geç çarşamba izleriz filmi...

ekleme: zorrent linki isteyenler PM atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 16 Aralık 2013; 20:01:10 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce altyazılı torrentler düşmeye başladı
  • Şu animenin yeri bende çok ayrı ya. İzledikten sonra anneme bile izlettirdim.
  • Türkçesi gelmiştir. Aoifansub çevirmiş

• ben eray.gns ile ClauseOver ı bekliyorum divxplanetten.

serideki çevirilerini beğenmiştim. Onlar da bu akşam veya en geç yarın yayınlarlar.
  • bende erayı bekliyorum ama bunlara da bi göz atacam kendileri bi arsivlik link çıkarsalar iyi olacak daha kendi sayfalarina bile koymamışlar
  • quote:

bende erayı bekliyorum ama bunlara da bi göz atacam kendileri bi arsivlik link çıkarsalar iyi olacak daha kendi sayfalarina bile koymamışlar

Videomuz su an mevcut he ekleme vs koymamıslar diyorsunda bizim VDS miz yok her yere upload edecek internette yok. Uploaderlar dan rica üzerine yüklerlerse alabiliyoruz diğer türlü internetten zor olabiliyor hem IDM varsa yine indirebilirsin bak alternatif yollar mevcut... bu arada mega uploadı bitti birazdan koyarız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.