Şimdi Ara

Steins Gate'i bitirdim. - TAMAMEN SPOILER İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar dün akşam bitirdim.Garip bir şekilde 22. bölümü son bölüm sandım.Bu yaşıma rağmen 22'nin sonunda çok kötü ağladım.22 Bölümü 1 günde bitirdim ama o kadar olay vardı ki,o kadar şey oldu ki,karakterlere o kadar bağlandım ki,kurgu o kadar sarmıştı ki...Sonra 23 ve 24'ü farkettim,ağlamayı kestim bir anda. Son 2 bölümde bu kadar mı insan sevinir ?

Biraz sizinle de konuşmak istedim.İçimden parça eksildi sanki.Mutlu bir son bitti ama... Çok fena animeydi yaa,şimdiye kadar;

Bleach
    Guilty Crown
    Deadman Wonderland

izledim. Bleach'in son bölüme geldim,bundan iyi anime yoktur dedim.Ama...

Final hakkında ve anime hakkında siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

TUTTUURUUUU !

• Kesinlikle son dönemlerde yayınlanmış en iyi animelerden birisi. Çoğu kişi ilk beş bölümde sıkılıp bırakıyor ama sonuna kadar izleyenlerin tepkileri de hemen hemen aynı oluyor.
    Final oldukça tatminkardı. Okarin'e gelecekten gelen mesaj tüyleri diken edici türdendi. O kısımda resmen boncuk boncuk terliyor insan. Hele bölüm sonunda Okarin'in ettiği sözlerden sonra bir kıpırtıdır alıp gidiyor bedeni. Suzuha'nın hikayesinde ise ağlamayan kişi kendine insan demesin bir zahmet. , 9. bölümün sonu, Mayuri'nin olayları
    , karakterler, hikaye, işleniş her şeyiyle dört dörtlük bir animeydi. Benzeri zor gelecek cinsten.

• quote:

Orijinalden alıntı: eray.gns

Kesinlikle son dönemlerde yayınlanmış en iyi animelerden birisi. Çoğu kişi ilk beş bölümde sıkılıp bırakıyor ama sonuna kadar izleyenlerin tepkileri de hemen hemen aynı oluyor.
    Final oldukça tatminkardı. Okarin'e gelecekten gelen mesaj tüyleri diken edici türdendi. O kısımda resmen boncuk boncuk terliyor insan. Hele bölüm sonunda Okarin'in ettiği sözlerden sonra bir kıpırtıdır alıp gidiyor bedeni. Suzuha'nın hikayesinde ise ağlamayan kişi kendine insan demesin bir zahmet. , 9. bölümün sonu, Mayuri'nin olayları
    , karakterler, hikaye, işleniş her şeyiyle dört dörtlük bir animeydi. Benzeri zor gelecek cinsten.

Aaa eray.

Çok teşekkür ederim çeviri için,bir arkadaşınla çevirmiştiniz seriyi.Gerçekten sayenizde izledik.Sizin sitenizde gezerken rastladım zaten.Guilty Crown'a da sizinle başladım bugün gelecek bölümleri dört gözle bekliyorum.Ama...

Neden bilmiyorum,bleach'i bitirdim ve güncel bölümleri hala senden takip ediyorum.Guility'i 4 gözle bekliyordum,Deadman wonderland beni çok etkilemeşti.Ama bunu bitirdim dün ve...
    Diğer animeler anlamsız geldi bir an gözüme.Sanırım bir anda hepsi bitince çok etkilendim.24 bölümde nasıl bağladılar karakterlere bu kadar ? Hüngür hüngür ağladım sonunda. 22. bölümde hele öldüm ya.Dün akşam bitti ama şuanda hava kapalı falan oturdum koltuğa arada gözlerim doluyor hala.Bakıp,bakıp diyorum; Orda da bir bölümde hava böyleydi,böyle böyle olmuştu diye.

Not: işin çok zor,bir ara kendim çeviri yapayım dedim guility'i ilk 6 dakikayı yapana kadar öldüm yani.Bir de bunu karşılıksız yapıyorsun,ha birde üstüne insanlar eleştiriyor ya (!)... Başalarının devamını beklerim.

El psy congroo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 18 Aralık 2011; 16:48:47 >

• Gerçekten harika bir anime. En etkilendiğim bölümler: 12. bölümde
    IOkarin gibi bir kişiliğin ciddi bir olayla karşı karşıya gelmesi ve o içler acısı durumu anlatılamaz.
    13. bölüm de film gibi zaten... 22. bölümde ise:
    normalde böyle aşk olaylarına filan duygulanan biri olmamama karşın duygu seline boğulmuştum.
    Son 3 bölümü de nefes almadan izlemiştim.

Bittikten sonra meraklanıp şöyle bir konu açmıştım. Soundtrackları da cuk diye oturmuş bir animedir kendileri; Gate Of Steiner, Promise ve Believe Me vs...

Operation CERN Begins!

• bu kadar anlatımdan sonra izleme listeme bu animeyi de ekledim. fazla okumadım yorumlarınızı. spoiler yerlerini okumadım.
  • @Espada

katılıyorum,kesinlikle harikaydı...İlk bölümler yavaş ilerliyor ama bir yerden sonra nefes almaksızın kitliyor başına.Bugün iş,güç derken etkisinden az da olsa kurtuldum animenin ama hala üzerimde etkisi var.

24. Bölüm FİNAL Hakkında

Son 2 bölümde herşeyi inanılmaz bağladılar.Mutlu bir son oldu.Tekrar Beta yani başlangıç çizgisine geldiler,mayuri kurtuldu ve hala rüya gibi hatırlıyor herşeyi,kristina ( ) kurtuldu ve o da herşeyi hatırladı bir anda. ( bkz. Hoşgeldin,kristina ! - Sana daha kaç kere demem gerek,ben senin asistanın veya kristina değilim ! (...) ) Yani tekrar bir araya geldiler,herşey düzeldi ama... Sanırım 24 bölüm az geldi.Çünkü, karakterler o kadar güzeldi ki..Hepsinin kişiliğinin farklı olduğu her bölümde hissediliyordu.Mutlu sona rağmen ağladım yani.

@Kimikerim

animelerden etkilenen bir insansan kesinlikle en son izle.Yoksa ilk izlersen diğerleri gözüne sönük görünebilir veya sen de benim gibi kendini kaptırarak bitirirsen,1-2 gün kadar birşey yapma isteğin baltanabilir.

• @SG Oyun Yapım Ekibi böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim

22. Bölümü bitirdim.2 bölüm kaldı sadece ve yine bir animenin sonuna yaklaşmanın hüznü var.Spoilerlara tıklamak istemiyorum,hayır hayır daha zamanı gelmedi

bir anime daha bitti gerçekten başarılı ve güzel bir anime olmuş.finali gayet güzel ve tatmin ediciydi.tabi benim için bir berserk finali gibi olamaz .fazla kaptırmamak lazım izlerken.(yan etkileri olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 22 Aralık 2011; 1:40:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Gerçekten harika bir anime. En etkilendiğim bölümler: 12. bölümde
    IOkarin gibi bir kişiliğin ciddi bir olayla karşı karşıya gelmesi ve o içler acısı durumu anlatılamaz.
    13. bölüm de film gibi zaten... 22. bölümde ise:
    normalde böyle aşk olaylarına filan duygulanan biri olmamama karşın duygu seline boğulmuştum.
    Son 3 bölümü de nefes almadan izlemiştim.

Bittikten sonra meraklanıp şöyle bir konu açmıştım. Soundtrackları da cuk diye oturmuş bir animedir kendileri; Gate Of Steiner, Promise ve Believe Me vs...

Operation CERN Begins!

gerçekten tespitleriniz son derece yerinde olmuş.
    özellikle ilk spoilerda o içler acısı durum gerçekten anlatılamaz.aslında konun dramatik yönlerinden birinin aşk olacağını tahmin ediyordum fakat bunu güzel bir şekilde işleyeceklerini tahmin etmiyordum(genelde aşk konuları bende bayma etkisi yapıyorda )

• quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

@SG Oyun Yapım Ekibi böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederim

22. Bölümü bitirdim.2 bölüm kaldı sadece ve yine bir animenin sonuna yaklaşmanın hüznü var.Spoilerlara tıklamak istemiyorum,hayır hayır daha zamanı gelmedi

bir anime daha bitti gerçekten başarılı ve güzel bir anime olmuş.finali gayet güzel ve tatmin ediciydi.tabi benim için bir berserk finali gibi olamaz .fazla kaptırmamak lazım izlerken.(yan etkileri olabilir)

Kesinlikle katılıyorum.Ben çıktım etkisinden çok şükür.Ama ilk 2-3 gün konusu çok kafamı kurcalamıştı ve hayattan kopar gibi oldum.Eray'ın da dediği gibi, daha iyisinin gelmesi zaman alacaktır.Kesinlikle inanılmaz bir senaryo,tatminkâr bir final.Özellikle karakterlerin yapıları çok iyi işlenmiş.Daru'nun sapık olması,Mayushi'nin sürekli olarak saf ve hiç birşey anlamayan kız olması,Okabe'nin öhöm pardon, Hoyun Kyoma'nın inanılmaz kişiliği ve Masakise'nin çok bilmiş huyları.Herşey çok iyi işlenmişti.

Spoiler yok sanıyorum.

• OVAsı çıkmış. Steins Gate sevenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

OVAsı çıkmış. Steins Gate sevenlere duyurulur.

Sonunda geldi ha...Gördüm ve animetake'den çekmeye baş-la-dım.

Sonu hakkında spoiler içerir.

Acaba hangi konuyu işleyecek...Çok güzel bitmişti sonu,herşey mutluydu.Herşeyi eskiye çevirmişti,kendini kandırmıştı bile.

Hadi bakalım...
  • Bende yeni bitirdim 2 günde bitti. Gerçekten harika herkese tavsiye ederim. Duygulanmamak elde değil ama 24 değil 50-60 bölüm olsa daha güzel olurdu.

Ovası nasıl güzel mi ? Birde devam filmi veya o tarz birşey gelecek mi arkadaşlar ?
  • 25. bölümü izledim,izlemeyen varsa eger..
    http://www.animeultima.tv/steins-gate-episode-25/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

Bende yeni bitirdim 2 günde bitti. Gerçekten harika herkese tavsiye ederim. Duygulanmamak elde değil ama 24 değil 50-60 bölüm olsa daha güzel olurdu.

Ovası nasıl güzel mi ? Birde devam filmi veya o tarz birşey gelecek mi arkadaşlar ?

OVA'sı var.Ben ingilizce izledim ama tam Türkçe çevirisi 1-2 güne gelir o zaman tekrar izleyeceğim.

OVA'sı kimi yerlerde 25. bölüm olarak geçiyor.Yani 24'ten sonra olan olayları anlatıyor.Ve içinde de eski bölümlerden flashback'ler mevcut zaten.
    İngilizcen iyiyse izle,yoksa bekle 1-2 gün.
  • Mesajı yanlış yere atmışım..

Bu arada İzlediğim en iyi animelerden biri baya baya ağlatmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 2 Mart 2012; 19:33:43 >
  • arkadaşlar anladıgım kadarıyla aşk falan var işin için pempe anime gibi bişe mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

arkadaşlar anladıgım kadarıyla aşk falan var işin için pempe anime gibi bişe mi bu?

Bilim kurgu!
  • Eger 32 yasında bir adam 22 ve sonrasini izlerken aglıyorsa o anime guzel demektır :) ıyıkı bu baslıgı gormusum en deger verdıgım anımeler arasına gırdı ve arsıvde yerını aldı.

hazır yakalamısken Eray da bir tesekkuru hakedıyor. Bır cok anımeyı onun sayesınde takıp edıyorum. Dınleyerek japoncayı anlamak cok zor cogu yerde hata yapıyorum onun alt yazıları sayesınde ızlenır oluyor anımeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Mart 2012; 3:08:21 >
  • Ben de geçenlerde bitirdim.Böyle bir anime tekrar kolay kolay gelmez.Özellikle 22. bölümü izlerken hissettiklerimi tarif edemiyorum.
  • @Treth

Ya öyle ki sanki karakterlerle birsin.Her karakter o kadar güzel ruhlandırılmış ki...Yani nasıl desem? Bilemedim.. Tek bir boş karakter yok yani :D
    22. Bölüm en güzel bölümlerdendi gerçektende...

@Headphones

Bu kadar komik bir animenin böyle bir yüzünün olması... Ama kesinlike harika idi.

VE ARKADAŞLAR,25. BÖLÜM OLARAK GEÇEN OVA DA GELMEK ÜZERE.ERAY ÇEVİRİR BUGÜN YARIN.24. BÖLÜMDEN SONRA OLACAKLARI ANLATIYOR.İZLEYİN KESİNLİKE.EĞLENCELİ BULACAĞINIZA EMİNİM.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.