Şimdi Ara

Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero

Bu bölümü nasıl bulabilirim? sırf sormak için hesap açtım bir türlü bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewmawko -- 12 Haziran 2020; 7:20:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero: Bilmeniz Gereken Her Şey

Steins;Gate hayranları için, serideki en son film olan "Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero" heyecan verici bir ektir. Bu film, Steins;Gate serisini baştan sona izleme sırasının bir parçasıdır ve önemli olaylar örgüsü ayrıntılarını ortaya çıkarır.

"Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero", orijinal "Steins;Gate" animesinin ve "Steins;Gate 0" görsel romanının olayları arasında geçen bir prequel'dir. Film, Okabe Rintarou'nun zaman yolculuğu deneylerinde yaşadığı zorlukları ve zamansal paradokslarla mücadelesini takip ediyor.

Filmde, Okabe'nin çabaları, zaman çizgisini değiştirebilecek olan "Reading Steiner" yeteneğinin doğasını ortaya çıkarmaya odaklanıyor. Ayrıca, serideki hayati bir karakter olan Kurisu Makise'nin geçmişini ve Okabe ile olan ilişkisini de araştırıyor.

"Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero", serinin hayranları için mutlaka izlemesi gereken bir filmdir. Olay örgüsüne derinlik katar, karakterleri geliştirir ve Steins;Gate evrenine yeni bir ışık tutar.

Steins;Gate İzleme Sırası:

Seriyi en iyi şekilde deneyimlemek için Steins;Gate'i şu sırayla izlemenizi öneririz:

• Steins;Gate (Anime)
    • Steins;Gate 0 (Görsel Roman)
    • Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero (Film)
    • Steins;Gate Movie: Fuka Ryousen no Déjà vu (Film)

Bu sıralama, olay örgüsü geliştikçe ve karakterler arasındaki ilişkiler derinleştikçe serinin tadını tam olarak çıkarmanızı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mesajını yeni gördüm. Türkanime'de bu tür ova bölümlerini kolayca bulursun. Genelde sezon sonlarına ekli olarak veriyorlar. Bu bölüm 23b beta bölümü diye de geçer.

Bu arada izleme sırasını atayım.

1. öncelikle steins gate 1. Sezon 24 bölüm
    2. Sonra filmi Steins;Gate Movie: Fuka Ryouiki no Déjà vu
    3. Daha sonra 2. Sezona geçmeden önce ova izlemek şart. Bu ova 23. Bölüme benzer ama sonu farklı. Ova ismi 23 b beta bölümü (steins;gate: kyoukaimenjou no missing link - divide by zero)
    4. Şimdi 2. sezon olarak geçen steins gate zero 23 bölüm
    5. Son olarak son film Steins;Gate 0: Kesshou Takei no Valentine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzleme sırasını düzenleyeyim:

1. Steins;Gate (ana seri)

2. Steins;Gate: Oukoubakko no Poriomania (Ek Bölüm - OVA)

3. Steins;Gate Movie: Fuka Ryouiki no Déjà vu (Film. İlk serinin sequeli niteliği taşıyor. İstenirse en son izlenebilir)

4. Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero (Alternatif Evren - Söz konusu 23b bölümü bu oluyor. Steins;Gate 0'a girmek için izlenmeli)

5. Steins;Gate 0 (Alternatif Evren)

6. Steins;Gate 0: Kesshou Takei no Valentine - Bittersweet Intermedio (Ek Bölüm - OVA)

Bunun dışında Steins;Gate, Science Adventure adında bir külliyatın içinde, pek çok farklı vn ve anime serisiyle beraber yer alıyor. Bu seriler aynı evrende yer alıyorlar fakat aralarındaki ilişki easter egglerden ibaret.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkür ederim
  • İçinde ''0'' geçen herhangi bir Steins Gate materyaline dokunma bile. Fate için de tam tersi ''0 '' yoksa izleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @flean Bir tane atlamışım düzeltme için sağol :))

Ek olarak seri ile hiçbir ilgisi olmayan 2 dakikalık special bölümler var. Komedi niyetine onlara da bakabilir. Steins gate hakkında her şeyi izlemiştim ben. 😁

@DeidaraSanji fate zero hakkında sana katılıyorum ama zevkler değişebilir. Bence steins gate zero ana seri kadar olmasa da güzeldi yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümün altyazısı elinde olan paylaşabilir mi? Bölüm linki istemiyorum. Sadece türkçe altyazıya ihtiyacım var. (planetdp kapalı oolduğundan mevcut altyazıya ulaşılamıyor.)

Steins;Gate: Kyoukaimenjou no Missing Link - Divide By Zero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Ekim 2023; 16:29:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.