Şimdi Ara

Stellantis-İtalya gerilimi sürüyor: Fiat Topolino'lara İtalya'da el konuldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone üzerinde yazan yazılara göre Made in China istediğin kadar inkar et... ÇİN malı...

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Adam, adamlar "ambargo"yu koyunca da dımdızlak ortada kalıyorsun. Maliyeti yüksek olduğu için adam ses çıkartmıyor, zaten; ama Çin gibi maliyeti düşürdüğün zaman da çıngar çıkıyor. Global olarak var olması, gönül rahatlığı ile kullanabileceğin anlamını taşımıyor, maalesef. Ayrıca, global üretim, kullanacak olan ikincil üretici için her zaman uygun olmayabilir. Kendi modifikasyonlarını yapmak istediğin zaman ne olacak?

Ondan sonra 12 ayın 8 ayını soğuk ve/veya yağışlı bir coğrafyada yaşayan adama yan ayna ısıtmasını opsiyonlu olarak sunarsın ya da çakır çukur yollarda yarım karış yükseklikte araçlar satarsın...

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

Hocam tabi ki, katılıyorum. Ben sırf "üretim" bazında baktım.

Bkz savunma sanayi, iha siha ve/veya diğer silah teknolojileri, tüfek, füze bilmemne. Bu anlamda elbette ki "elimizde" bir şeylerin olması mutlaka ki daha iyi.

TOGG'dan gelmem şundandı; hani İtalya'da üretiliyor geyikleri vardı ya... Ya da onu çürüttüler, bu sefer de işte denildi ki elektrik motoru Bosch, bilmemnesi şu menşeli, bunun nesi yerli?

Üretimde böyle bakmıyoruz ki olaya, öyle değil mi. Lafı geçti sizin mesajlarda da, ya da üstte başka mesajlarda, önemli olan "katma değerin" bizde kalması değil mi? Apple örneği de ondan. Çin'e ürettir, işlemciyi ekranı bilmemnereden al. Kimse diyor mu ki ama iPhone'un bilmemnesini Samsung yapıyor, şusu busunu Çin'den alıyor. Aynı dalgayı onunla geçmiyorlar, onu demek istiyorum. Konu oradan açıldı...

• olayın tam olarak yerli milli vs gibi durumla yapılmadığı çok açık. otomotiv tarifinde fiat demek italya demek, italya demek fiat demek.

şimdi fiat grubununun ceo'sunun bile fransız olması başbakanı haklı olarak sinirlendirmiş. tez zamanda fiat'ın italya topraklarına geri dönmesi dileği ile.

• Gökay16 G kullanıcısına yanıt

Bilerek mi konuşuyorsunuz yoksa yorum mu yapıyorsunuz?

Dacia Duster Türkiye'de Renault Duster olarak üretilecek. Bu şimdi önemsiz bir proje mi? Avrupa'nın en çok satan SUV'u Duster diye biliyorum ben.

• Biz alışık değiliz kanun nizam hukukun uygulanmasına.Garip geliyor yurdum insanına.ne demiş bir yaşam formu ANAYASAYIDA TANIMIYORUM SAYGIDA DUYMUYORUM.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.