Şimdi Ara

Stem install error veriyor yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=aNMBeBQ_9ug&feature=youtu.be aykadaşlar yardım edin sorunum bu olduğuca kısa cekmeye calıştım allah rızası için biraz yardım lütfenn

• proxy programı falan varmı bilgisayarda?Birde kurmak istediğin klasörde yönetici iznin varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 22 Ağustos 2013; 14:23:07 >
  • proxy nedir biraz açarmısın ?
  • tamam bilmiyorsan demek yok sag tıklayıp yönetici olarak kurarmısın programı ??Cevap verirsen devam ederiz
  • öyle bir seçenek yok zaten ama o videodaki siyah olan yerde yönetici izni istiyor
  • bak burada açıklamışlar İngilizcen varsa oku yoksa sayfayı turkceye cevir Windows installer acık değil yada kurulu değil

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-winapps/re-internal-error-codes-2502-and-2503-for/ba5f2145-aa6e-4cc0-81a7-e4346f43b698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 22 Ağustos 2013; 14:39:33 >
  • ne yapacağımı açıklarımısın ordaki google chromenin çevirisinden bişey anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hizmetlere git diyor orda Windows installer kapalı ise diyor aktif et diyor
  • link vermiş link açılmıyor ama başlat calıstıra

msiexec /unreg yaz enter bas diyor bu 2 cozum hal olmadıysa sonra yine başlat calsıtıra msiexec /regserver yaz diyor enterle dyor
  • birde diyor görev yöneticisini ac ordan explorer exeyi bul görevi sonlandır diyor daha sonraa yine görev yöneticisini ac diyor yukarıda dosyadan yeni göreve tıkla explorer.exe yaz diyor calıstır diyor düzelecektir diyor
  • hizmetlere gidip windows installeri nasıl aççaz
  • denetim masası yönetimsel araçlar ordan hizmetler listeden bulacaksın aktif değilse aktif edeceksin ...
  • evet onu yaptım sonra olmadı başka çözüm ?
  • arkadaşlar lütfen acill birr sorunn yapamıyorum lütfen yapamıyorum yardımm !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.