10 Ocak 2023 Selam, ben STEM. bu başlığı bir günlük olarak kullanmaya karar verdim. Buraya kendimden bahsettiğim bir yazı yazıp daha sonra sene içerisinde kısa editler yaparak kalan 5 aylık mezun senemi kayıt altına almak istiyorum. Bu başlık kalan süre içerisinde netlerimi düzenli olarak paylaştığım ve sene içerisinde yaşadıklarımı anlattığım bir yazı olacak. Hızlıca 12'de yaptıklarımı özet geçeyim. 12.sınıfta açıköğretime geçtim ve bu benim için büyük bir hataydı. Evde tek başına bilgisayarla kalma hatasına düşmemden ötürü günümün neredeyse tamamı oyun oynayıp, videolar izlemekle geçiyordu. Dershaneye gitmek yerine evimin yakınındaki bir dershaneden sadece belli başlı derslerden düşük bir ücret karşılığında birebir alıyordum. Ve açıkçası bunların fayda sağladığını söyleyemem. Birebirimi aldıktan sonra 2-3 saat dershanedekilerle takılır, hiçbir şey anlamadan eve geri dönüp, bilgisayarla uğraşmaya devam ederdim. MSÜ'de 75k yapmış olmama karşın, sınavdan bütün ümidimi kesip çalışmalarımı bırakmıştım. Ve neticede sınava girdim 60k yapıp, mezuna kaldım. Okyanus Iceberg TG tyt: 77.5 net Limit Ayt TG: 40.5 net .............................................................. 23 Ocak 2023 İlk güncellememin üzerinden neredeyse 2 hafta geçmiş. Bu süre zarfında sadece sistemler çalıştım ve apotemiden bitirdim. Bilgisayar başında çok fazla oyalanmaya başladım yine geçen seneki gibi. Artık buna engel olmam gerekiyor ama nasıl olacağını bilmiyorum, 8.sınıftan beri (ilk kez bilgisayarım olduğundan beri) ders ve bilgisayar ayrımını yapamıyorum. Bu hafta ayt fiziğe başlamayı düşünüyorum, yanında da 12.sınıf biyoloji. Son güncellememden bu yana girdiğim denemeler aşağıda. Atölye tyt-4: 93,75 net Krallar karması tyt TG-1: 81 net Bilgi sarmal tyt yıldızlar yarışıyor-1: 93.25 net Dekatlon AYT-1: 43.75 .................................................................. 1 Mart 2023 Eveet... 1 AYDIR neredeyse kitap açmadım, sebebi DEPREM. AYT konularının kaldırılmasına karşın, içimde başlayacak mutluluk, heves, motivasyon, inanç yok. Ama bu iş de böyle gitmez. Umarım en kısa sürede AYT başlayabilirim. Ocak ayında girdiğim denemeleri güncelliyorum aşağıya. Diyecek çok şeyim var ama ders dışı olmasından ötürü yazmıyorum. Tek olumlu tarafı ise ölmedim, hasarlı da olsa kafamı soktuğum bir evim var. Bilim Anahtarı TYT-2: 95,25 Biyotik TYT-3: 79,5 Fen Bilimleri Kurumsal-2: 94.25 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E85E023D -- 1 Mart 2023; 20:48:53 > |
Bildirim