Şimdi Ara

Step Motorlarda Hız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3D v8.1.0 kullan derim.

Taradığın formatı jpeg yada bitmap sakla.İlerde gerekebilir.Ocr tarayıcılar var.Abbyy fine reader gibi.
    Tarayıp düzenleyip word olarak yazabilirsin.Bu şekilde içindeki program satırları kopiş...
    Adobe doğrudan worde çevirirken bazı olur hata yapar kontrol şart.

Bu konuda çok kaynak var.Var da doğru yere bakmak gerek.
    Sabit başlıklardan birinde bir kaç anahtar kelime vermiştim.Fazla ilgilenen olmadıydı.
    Oldukca eski zamanlarda burada çokca anılmış ve anlatılmıştı,o zamanda ilgi azdı.
    İnşaallah bu sefer çok olur.

Size bir hazine...

CNC Drill yapalım purocesi !...

• Bayağı emek ve vakit harcamışsın teşekkür ederim ingilizceyi en kısa zamanda öğrenecem...
  • Taradığı için vedo35 e ve düzenleme içiçn musallim e teşekkürler.
  • Aynı konuda benim de bir araştırmam var. Hard Disk motorlarını devir kontrollü çalıştırmak istiyorum. Çok yararlı olacağından eminim... Teşekkürler.
  • Donanımhaberde arasan bulabilirdin.

Anahtar kelime BLDC...
    gugul 350.000 sonuç veriyor.
    Aplication Note lerde güzel bilgiler olur.
  • Hard disklerde motor pozisyonunu öğrenmek için ayrıca encoder kullanmaya gerek yok. Servo pozisyon bilgisi disklerden birisinde mevcut.

Ayrıca, arada bir motor surmekten vazgecersen, motor yukun ataletinden dolayı sabit hızda dönmeye devam eder ve bu esnada sargı voltajları motorun devir sayısı ile orantılıdır. Hız ölçümü ardından tekrar motoru sürmeye devam edebilirsin. Bu yöntemi sürtünmesi az ataleti yüksek yüklerde her zaman uygulayabilirsin.
  • Entegre sormuşsun sürücü olarak

ULN2003

En meşhuru 4A sümez ama 2A - 2,5A çok rahat bu akımın üstündede step motor fazla çekmez sanırsam.
  • Diyeceğim şu ki Paylaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.benim de arayıp bulamadığım bilgilerdi ve sayenizde faydalanacağım.ayrıca musallim kardeşe de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.