Şimdi Ara

Stephen King ciler :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu DH Forum sitesi ile Stephen King yazarinin hayvan mezarlığı kitabi çok övüldü sizce neden ? Yani bu kitabin konusu felan nedir okuyanlar bi cevap versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stephen King'in o kitabı beni en çok etkileyen kitabıdır. Başlarda sıkıcı gelebilir ama sonlara doğru elinden bırakamıycağın bir kitap haline gelir.Stephen Kingin ilk bu kitabını okursan diğer kitaplarını sıkıcı bulabilirsin buda benim görüşümdür.Eğer okumadıysan hemen alıp başlamalısın. i
  • Stephen King'in o ayarda çok kitabı vardır ama bu kitap pek çok kişinin ilk SK kitabı olduğu için çok etkilenirler ve tavsiye ederler. Benim de ilk SK kitabım Sis idi ve halen en sevdiğim SK kitabı Sis. Buradan yola çıkarsak ilk olarak okuyacağınız SK kitabı muhtemelen favoriniz olacaktır.
  • ilk okuduğum kitabıdır gayet güzel filmide var konusu ise bir aile var çocukları falan

var sonra bunların kedileri ölüyor ve bir adam bir mezarlık gösteriyor oraya gömüyor ve canlanıyor böyle başlıyor
  • Spoiler vermeyelim lütfen hocam, arkadaş kitaptan keyif alamayacak. Silin bence.

@ call of cthulhu
  • arandur kullanıcısına yanıt
    SPOİLERLİK BİRŞEY YOK KİTABIN ARKASINDADA ÖYLE YAZIYOR KONUSU ÖYLE
  • Sağlam kitap olduğu için övüldü.
    @arandur arkadaşın dediği gibi ilk kitaptan etkilenme olayı doğru sanırım benim ilk okuduğum Yeşil Yol idi. Hala favorim o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.