Şimdi Ara

Stephen King Kitapları Hakkında Tavsiye Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Stephen King yazarının sadece Mahşer kitabını okudum. Çok beğendim, zamanla diğer tüm kitaplarını okumak niyetindeyim. Hangi sırayla ve nasıl okumam gerektiğine karar veremedim. Mesela Kara kule serisi var galiba 7 kitap bunu seri olarak alıp sıralamaya uygun şekilde okurum bunu biliyorum, ama başka kitaplarıda seri şeklindemi yoksa hepsi tek kitap mı? Bilmiyorum. Bana Stephen King yazarına ait seri olan kitapları söyler misiniz yanlış okumayayım. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kara Kule'nin dışında bir tek Medyum - Doktor Uyku var diye hatırlıyorum sıralamalı okunması gereken. Onun dışında bağlantılı kitap hatırlamıyorum.

Önerilerim; Sadist, Medyum ve Doktor Uyku, Hayvan Mezarlığı, Christine, 'O', Kujo kitaplarını okumanız. Ben de Mahşer'i okuyacağım yakında, muhtemelen bu listeme eklerim. Bir de okuma fırsatı bulamadığım ancak en beğenilen kitaplarından Korku Ağı var, o da listemin en üst sırasında.
  • Ben de 4-5 tane okudum ve hepsi alakasızdı. Ruhlar Dükkanı, O, Tepki, Medyum, Karanlık Öyküler.
  • sadece sadist kitabını okurken gerilimden evde yürüdüğümü hatırlıyorum. yedi kule ve 2000'den sonra çıkardığı kitapları okumadım ama diğer kitapları vasat altıydı. belki zaman bulursam yedi kuleyi de okurum. başka kitapları seri şeklinde değil sadece bağlantılı. mesela sadist ile medyum bağlantılı ( küçük bir kısımda veriyor) korku ağı ve mahşer yedi kuleyle bağlantılı. başka var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 21 Temmuz 2019; 22:58:16 >
  • Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok sağolun arkadaşlar.

• Tepki,kemik torbası,buick okudum seri olmadığı için ik çıkanı önce okurum.kitaplar güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu kitabını okumuştum,Göz ve Sadist baya güzeldi.İkisinin birden filmi yapılmıştı tabi gözle kıyaslarsak sadist bir parça başarısızdı film olarak.

• 35 dan fazla kitabini okudum. En sevdigim Mahşer. Seri olarak arkadaslarin yazdiginin disinda Bay Mercedes serisi var.
    1. Bay mercedes
    2. Kim bulduysa onundur. ( seriyle cok baglantisi yok)
    3. Son nöbet

• titanichay kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim üstadım.

Edit: Benim favorimde Mahşer kitabı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 26 Temmuz 2019; 19:9:18 >
  • Bakacağım hocam çok teşekkür ederim

• Krogoth K kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kitaplara öncelik vererek okuyacağım hocam. Yorumunuzdan sonra bir hayli merakımı cezbettiler. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.