Şimdi Ara

Stepnenin Ömrü Var Mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen akşam ön lastiğim patladı, tamamen indi üzerinde 2-300 metre gitmek zorunda kaldım.
    ilk boşluğa çekip neredeyse 12 yıllık stepneyi ilk kez kullandım. 40 km'lik bir yola gidip dönmem gerekiyordu.
    Tedirgin oldum acaba sağlam mıdır diye. Dün gidip 2 lastik aldım, önlere taktım sağlam ön lastiği de (6 yıllık dişleri var daha) stepne yaptım.

Stepneyi kısa süreli ve fazla hız yapmadan kullanıyoruz da, yine de bir ömrü var mıdır, ara sıra değiştirmek gerekir mi?
    Yaklaşık 75 km yol yaptığım stepnede balon oluşmuştu sanki.

• Lastik duzgun saklanmis ise 8 yil omru var deniyor. Dikkat edilmemissede ben guvenmem o lastige. Tabi lastikciye gidene kadar gotursun yeter. Gozle ve elle kontrol etmek lazim durumunu.. Hazir konu acilmisken ilanlarda goruyoruz adam yazmis (10 yillik araba) stepnesi hic kullanilmamistir diye. Komik geliyor bana acikcasi. Abi valla kullanmadim ilk sen kullanirsin hazir bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastiğin kullanım ömrü 10 yıl deniyor düzgün saklanmışsa. Stepnenin ömrü çok önemli değil bence arada havasına bakmak yeterli birde uzun süre kullanılmamalı o tip lastikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Lastiğin kullanım ömrü 10 yıl deniyor düzgün saklanmışsa. Stepnenin ömrü çok önemli değil bence arada havasına bakmak yeterli birde uzun süre kullanılmamalı o tip lastikler.

Benim iki aracimdada stepneler normal lastik degil.Araclar Toyota.Herhalde onlarin yil ömrü daha fazladir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.