Şimdi Ara

STEPWAY 2 NAV'Lı versiyon ses modifikasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar stepway 2 nav"lı model alıp da hiç sesle ilgili birşeyler yapmaya çalışanınız oldumu forumdada fanclub ı falan var ordaki arkadaşlarla da yazışıyoruz ama orda çok farklı konulardanda konuşulduğu için orayı bozmiyim dedim.Araçta standart 2 hoparlör geliyor zaten ön taraflara onlarda beklenen bir ses vermiyor geliştirme yapanlar yada yaptırmayı düşünen arkadaşlar varmı aramızda belki bilgi alışverişinde bulunup daha kolay hareket edebiliriz? bu arada izmirde oturuyorum montaj işlemi falan yaparsam izmirde yaptırıcam

• 2013 duster var adam gibi kaliteli bir ses vermiyor. Dacia serisi hep böyle galiba. Şuana kadar orijinal ses sistemi iyi olan gördüğüm araç mini Cooper idi.
  • aynen heleki bu dacia serisinde çok kalitesiz.Birde bu nav larda çıkış yok fazladan arabanın arkasında hoparlör yuvası var ama hoparlör takılamıyor nabıcam ben öyle sistemi önlerden paralel bağlayabiliriz dediler ama ozamanda kalite düşer dedier.Daha araba'nın üzerinde gelen nav sisteminin çıkışlarının bile kaç watt olduğu belli değil
  • rudeboy90 R kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı iş uğraştırabilir. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.