arkadaşlar bana stereo amfi gerekli 2 adet pıoneer 600 wattlık oval kolonla 400 wattlık pıonner oval kolon var buna göre bi stereo amfi önere bilirmisin bütce 200 teşekkürler
Buna bakın isterseniz Yazdığınız değerler maksimum güçler Muhtemelen RMS değerleri 60-90 watt arasındadır
arkadaşlar bana stereo amfi gerekli 2 adet pıoneer 600 wattlık oval kolonla 400 wattlık pıonner oval kolon var buna göre bi stereo amfi önere bilirmisin bütce 200 teşekkürler
Soundmagus ck 75 yada cadence xa125.4 güzel bir seçim olur
rms degerleri 80 ile 60 arasında cadence Xa125.4 model nasıl iyi mi benim amfi yandıda
bakalım bunlardan bana sound magusla cadence uygun gibi geldi bir kaç araştırma daha yapayım ama alırsam sound magus ve cadence alırım bunlardan hangisini önerirsiniz
teşekkürler emre bey ama alpin daha önce kullandım için başka amfi denemek istiyorum yine cok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: sederol
bakalım bunlardan bana sound magusla cadence uygun gibi geldi bir kaç araştırma daha yapayım ama alırsam sound magus ve cadence alırım bunlardan hangisini önerirsiniz
Cadence nin rms değeri az da olsa yüksek ve fiyatları aynı cadence iyi bir seçim olur.
Cadence nin rms değeri az da olsa yüksek ve fiyatları aynı cadence iyi bir seçim olur
tamam o zaman cadence bana uygun geldim oldu bu iş ozaman teşekkür edrim jamara
quote:
Orijinalden alıntı: sederol
Cadence nin rms değeri az da olsa yüksek ve fiyatları aynı cadence iyi bir seçim olur
tamam o zaman cadence bana uygun geldim oldu bu iş ozaman teşekkür edrim jamara
Önemli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme