Şimdi Ara

Stereo Amfiye 2 Bass Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar.131 aracımda bir adet Jameson 505a stereo amfi bulunuyor ve bu amfiye pandizotta 2 takım pioneer oval, kapılarda 1 takım pioneer oval ve bir adet de 25 cm bass bağlı. Ses gayet tatmin edici 2 yıldır kullanıyorum ve amfi hiçbir şekilde kesme vs. yapmadı ses ve gücü yerinde. Şuan arabamda bağlı olan bassın aynısından evde bir adet daha var ve ben bu bassı da aracıma bağlamak istiyorum yani toplamda 2 adet bass olacak bagajda. Arabanın içindeki hoparlörler amfinin ön çıkışına sağ ve sol olarak tek bağlı.Bass ise arka çıkışına köprülü bağlı.
    Benim 2 sorum olacak:
    1:) Normalde yarın diğer bass için de 2li kabin yapıp bagaja bağlayacaktım fakat biraz araştırınca şüpheye düştüm bu kadar hoparlör ve bassla amfiye yüklenince acaba amfi yanar mı diye tecrubesi olanlar yazarsa iyi olur.
    2:) Şayet 2 bassı bağladığımda basslar arasında paralel bağlantı yaparsam 2 ohma düşecek,amfimin yazılı değerlerinde ise köprülü şekilde 4 ohmda 240 watt verdiği yazıyor. 2 ohm bağlantı yaparsam bir sıkıntı olur mu veya en düzgün bağlantıyı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    Yarın yine 2 bassı bağlayıp deneyeceğim ısınma kapanma vs oluyor mu diye test edeceğim fakat önce buraya bir yazmak istedim.Yazan herkese şimdiden teşekkürler iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    stereo amfiye subwoofer bağlanırmı ?
    geçen yıl önce açıldı
    Avr + Harici Dac vs Stereo Amfi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.