Şimdi Ara

Stereo için avr yada dvd playerin dac ı yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar stereo sistem olarak hk970 amfi ve kef iq5 kolonlarım mevcut.Cd den müzik dinlemek için hk dvd27 yi kaynak olarak kullanıyorum, PC den de AVR Marantz sr4001 üzerinden (pc den avr ye coax ile avr nin dac ı üzerinden) hk 970 e aktararak flack müzik dinliyorum.Sizce harici bir dac alsam sistemin performansı artar mı? Bu için ayıracabileğim ödenek 500-max 1.000 tl bu aralıkta araştırdığım modeller Audioengine d1 / Teac UD-H01 / PROJECT DAC BOX DS / DacMagic 100 / HRT Music Streamer HD.Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• Herkes tatilde mi arkadaşlar?
  • DAC ihityacını tek bir noktada toplamak mutlaka bir iyileşme ve en azından pratikleşme getirir ancak ne kadar iyileşeceği konusu oldukça göreceli bir konu ...

Bir tecrübremi aktarmak gerekirse, Marantz Cd67mk2 nin DAC inin, Denon AVR 1910 nun içindekinden daha sıcak çalışdığını, ses tonunun farklı olduğunu, alt frekanslardaki farklılığı anlayabiliyorum. Anacak CD67mk2 ile Pioneer N50 nin arasındaki farkı anlamk o kadar kolay olmayabliyor.

Alternatif dac olarak

MAveric Audionun modelleri ve Shiit Audio yu önerebilirim.. uygun fiyatlı cihazlar...
    Bu arada Çin meşeili oldukça donanımlı DAC ler uygun fiyatlara alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

DAC ihityacını tek bir noktada toplamak mutlaka bir iyileşme ve en azından pratikleşme getirir ancak ne kadar iyileşeceği konusu oldukça göreceli bir konu ...

Bir tecrübremi aktarmak gerekirse, Marantz Cd67mk2 nin DAC inin, Denon AVR 1910 nun içindekinden daha sıcak çalışdığını, ses tonunun farklı olduğunu, alt frekanslardaki farklılığı anlayabiliyorum. Anacak CD67mk2 ile Pioneer N50 nin arasındaki farkı anlamk o kadar kolay olmayabliyor.

Alternatif dac olarak

MAveric Audionun modelleri ve Shiit Audio yu önerebilirim.. uygun fiyatlı cihazlar...
    Bu arada Çin meşeili oldukça donanımlı DAC ler uygun fiyatlara alınabiliyor.

MAverick ve shiit Audio yu inceledim.Türkiye'de satışını yapan yer göremedim, var mı?Maverick i ebay de Honkonglu bir satıcı 200-250 $ civarı satıyor.Bana en sıcak Cambiridge Audio gibi geliyor.720 tl Türkiye satış fiyatı ve markaya duyulan güven ile ön plana çıkıyor.Kullanan arkadaş varsa yardımları bekliyorum.

• arif4393 kullanıcısına yanıt
    Maverick ile direk kendi destek birimiyle iletişime geçin.. oldukça hızlı ve yapıcı şekilde davranıyorlar.
    Direk gönderim de yapılabiliyor diye biliyorum.
  • Audisnt mx2 ve audioengine d1 kullanan yada bu daclar arasında önerisi olan var mı arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.