Şimdi Ara

Steroid Alan Kişiler Neden İnkar Etme Eğiliminde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani bakıyosun herifler mütiş define, süper vücutları var ama naturel yaptım, toz dışında bişey kullanmadım diyorlar sürekli.Mesela forumun tekine eleman fotoları atmış harbi iyi vucudu var 3 senede yapmış, steroid kullanmadım diyor.Geçen yine salonda şahit oldum buna 2 eleman konuşuyor yok danazol, enanton filan 800e aldım diyor biri. Gittim sordum ne zaman başladınız steroide filan diye, kullanmıyorum hocam protein tozundan bahsediyorduk diyorlar.Utanılacak bişeymi steroid kullanmak?

• İşin hilesine kaçtıklarını düşünerek igneci damgası yemekten utaniyorlar ki utanilacak bir durum yok yarışmalara giriyorsan yada ekmek kazaniyorsan mecburiyete dönüyor iş.

Yasak olduğu için, doktor kontrolü haricinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    işin pijliğine kaçıyorlar.gösteriş olarka iyi ancak güç ve sağlık açısındna mıçıyorlar.
  • Meslek olarak yapıyorsa ve kullandığını itiraf ederse sponsor bulamaz. Sonuçta supplement firmaları o adama " bizim ürünlerimizi kullanıyor, başarısının ardında bu ürünler var " algısını oluşturmak için sponsor oluyor.
    Doping kullanımının yasak olduğu yarışmalara girmesi yasaklanır (zaten girenler de kullanıyor, sadece test zamanı bir takım yöntemlere başvurup testten geçiyorlar)

Ayrıca türkiyede seviye "o protein tozlarını içiyosunuz ama yaşlanınca her yeriniz sarkacak, iç organlarınız mahvoluyor" gibi olduğu için kimse salonda rastgele gördüğü birine bunları kullanıp kullanmadığını açıklamak istemez.
    Kaldı ki bunları kullanan, hatta insanlara kürler yazan pek çok kişi gördüm ki bi halttan çaktığı yok. Araştırma falan sıfır, sağdan soldan duyduğuyla hoca olup kür yazmaya başlamış :)
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    kutunun rengine bakıp içen bihalktan başka da bişeybeklenemezdi.kafana göre steroid yazarsan hembeynin hemde mal a fatın kafası mahfolur
  • ego...
    psikoloji...
    Arnold bile aldim diyor... (tabi o siralar yasaklamamislar aldiklarini)
    bizim siradan vatandasimiz niye itiraf etsin...
    hele ki ovunecegi hayattaki tek basarisi bu iken...
  • "Vurmuşsun iğneyi şişersin tabi" diye dusunen buyuk bi kesim var, oysa onlardan daha fazla calisip, herseye (beslenmeye, dinlenmeye, yasam tarzina vs) daha cok dikkat ediyor bu insanlar. tabiki saklamayi tercih ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Pinner detected

Şaka bir yana, kaynağı hatırlamıyorum ama, araştırmalara göre steroid kullanıp antreman YAPMAYAN bireyler, doğal ve antreman yapan bireylerden daha fazla kas kütlesi kazanıyor belirli bir zaman diliminde.

Edit:http://www.aworkoutroutine.com/steroids-vs-natural/ kaynak.

Özetle:
    İğneyi vurursan şişersin. Abarttığın kadar dikkat etmene gerek yok, normal bir sporcuyla tıpatıp aynı şeyleri yapsan gelişimin 3 kat daha hızlı/fazla oluyor. İğneyle şişmenin zorluklarından bahsedenler biraz risk alıp işin kolayına kaçtıklarını inkâr etmeye meyilli olan sporculardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 6 Aralık 2014; 12:53:32 >

• Yaşlı erkeklerin yaşam kalitesini artırmak için testo verdiklerinde bir zaman sonra kas kütlelernin antrenman yapmadıları halde arttığı gözlenmiş. Bu olabilir dediğin. Ama antrenman yapmayanların 35 mi 40 mı kaçsa hatırlamıyorum o yaşlardan sonra her yıl düşen testoya bağlı olarak %1 kas kaybettiği göz önüne alınırsa gayet doğal bir durum. Sürekli olarak antrenman yapan genç biri ya da kolu 25cm olacak kadar zayıf olmayan normal biri steroid alıp da antrenman yapmazsa bir gelişme göreceğini sanmıyorum.

Aslında gelişme olacaktır. Vücudunda tutabileceğin-sahip olduğun kas miktarını testosteron hormonun belirler çünkü. Araştırmanın linkini iliştirdim önceki mesajıma.
  • Araştırma ve sonuç kısımlarını okudum. Bana göre eksik bir çalışma; sonuç olarak o adamların başlangıç seviyesi neydi ? Hepsinin bir miktar ağırlık çalışma tecrübesi vardı diyor ama ne kadar ? Doğal olarak yapanlar bile 2kiloya yakın kas kazanmış 2.5 ayda. Belli ki seviyeleri düşüktü. Tabi ki kas kütlemizi testo belirliyor, bu yüzden kadınlar ne yaparsa yapsın çok çok az bir kasa sahip olabiliyor. (bizim kezbanlar 5kg lık dambılı kaldırmak istemiyo tabi "kaslnmk istmyrm .s.s." diye )

Sonuç olarak; steroid aldıktan sonra yatsan da gelişirsin mantığına katılmıyorum, aralıksız olarak 2-3 yıl geçmişe sahip olan birinin sadece 600mg testo alıp antrenmanı bırakmasıyla belki sadece kaybı engelleyebileceğini düşünüyorum.
    Araştırmada gösteriyor kas kazanıldığı. 2-3 yıllık geçmişi olan bir kişi kas kazanır demiyor. Hayatında spor yapmamış bir insana basarsan steroidi spor yaptığında kazanacağından fazlasını kazanır diyor, olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 6 Aralık 2014; 13:42:04 >
  • Anladım, teşekkürler. Ben düzenli spor yapanlar açısından ele aldım sadece.
  • Doğal biri kadar kendine saygı duyulmayacağını biliyor
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Mesele saygıysa en saygı görmüş bodybuilderlar efsanevi kürlere girenlerden çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Mesele saygıysa en saygı görmüş bodybuilderlar efsanevi kürlere girenlerden çıktı.

Onlardan bahsetmedigimi anlaman lazimdi cunku onlarin kure girdigini bilmeyen yok benim bahsettigim salondaki tipler

• Kimse iğne kullandım hap kullandım cart curt demek istemez muhtemelen ondandır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.