Şimdi Ara

Steroid,Ketamin,Protein

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta gördüğünüz gibi hemen kızmayın steroid'in ne kadar zararlı olduğunu biliyorum amacım onu sormak değil zaten.
    Fakat Protein tozu ve ketamin gerçekten yararlımıdır? yani ilerde zararı olmasın? ayrıca fiyatlarıda pahalı mağlum öğrenciyim :) acaba bunlarsızda düzenli beslenerek hem kilo alıp hem güzelcene spor yapsam (fitness)'da olur mu ki Yaşım 16 Kilom 7 aylık bir akne tedavisi yüzünden 51-52 kilodayım acaba daha fazla kilo vermeden dediğim gibi 60-70 kilo olup hemde vücuttaki bütün kasları ortaya çıkarabilirmiyim hoca yardımı ile tabi.
    Ayrıca gazla içeceklerde bu esnada içilmesi zararlımıdır?

• http://www.kanalturk.com.tr/video/69853-ilacsiz-vucut-gelismez-mi-videosu.aspx

kardeş bu proğramda tartışıyorlardı . milli vücut geliştirme hocası ve sağlık bakanlığından birileri vardı galiba. fikir edinmene yardımcı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

http://www.kanalturk.com.tr/video/69853-ilacsiz-vucut-gelismez-mi-videosu.aspx

kardeş bu proğramda tartışıyorlardı . milli vücut geliştirme hocası ve sağlık bakanlığından birileri vardı galiba. fikir edinmene yardımcı olacağını düşünüyorum.

Çok Sağol çok iyi geldi gerçekten şuanda izlemeye devam ediyorum,sorularıma cevap buldum gerçekten bu videoda :)
  • Ketaminin ne olduğunu biliyor musun?
  • Bir yerlerden bişey duyuyorsunuz hemen steroid, protein tozu düzgün yapınca bu sporu gelismiyorsun zaten. Git ameliyat ol silikon taktir daha mantıklı yattigin yerden yada kolay yoldan gelişmek diye bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 19 Haziran 2013; 3:03:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kreatinle ketamini karıştıran adamın soruna itibar etmeyin
  • evladım senin kafan güzel mi ? ketamin ne la . creatine , ketamin bir uyuşturucudur gördüğüm kadarıyla yazlıkçı bodybuilders'sin. 2-3 yıl düzenli yapıcam dersen sana gerekli açıklamaları yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliwaj

kreatinle ketamini karıştıran adamın soruna itibar etmeyin

Ketamin(ağrı kesici) akar....

Ketamin takviyesi yapmalısın, şayet beyninin iç kısımlarında bir ağrı gördüm konuyu açan kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Bir yerlerden bişey duyuyorsunuz hemen steroid, protein tozu düzgün yapınca bu sporu gelismiyorsun zaten. Git ameliyat ol silikon taktir daha mantıklı yattigin yerden yada kolay yoldan gelişmek diye bişey yok

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

evladım senin kafan güzel mi ? ketamin ne la . creatine , ketamin bir uyuşturucudur gördüğüm kadarıyla yazlıkçı bodybuilders'sin. 2-3 yıl düzenli yapıcam dersen sana gerekli açıklamaları yaparım.

Ulan hemende vurun :D tamam ketamin ile kreaitini karıştırmış olablirim gecenin

Ayrıca zaten amacım body değil fitnes,vücut geliştirme öyle abazan gibi kaslı kaslı olacak değilim amacım o değil konuda da belirttim zaten sizin kafanız benimkinden iyi ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.