Şimdi Ara

Steve Jobs, 7 inç'lik bir iPad'i ''doğuştan ölü'' olarak nitelendirse de bu fikre açıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

bu çirkin surat steve'i adam yerine koyan mi var :) ifanlardan başka

ondaki zekanin cok degil yuzde 1'i sende olsaydi boyle bir yorum yazmazdin.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

ondaki zekanin cok degil yuzde 1'i sende olsaydi boyle bir yorum yazmazdin.

Seviyeyi düşürmeyelim ,birbirinize karşı saygılı olun
  • adam öngörmüş bunu mantıklı herifmiş rahmetli

• quote:

Çirkin surat dediğin adam olmasaydı sen hala DOS kullanıyor olurdun. Bir insanı sevmemek hakaret etmeyi gerektirmez.
  • Tukurduklerini yalarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazan.dibi -- 7 Ağustos 2012; 2:47:49 >
  • Magazin artik bunlar
  • yine ne yazdığının farkında olmayan beyinler var demekki komut merkezine komut yeterince iletilmiyor.sonuçta şurdaki kullandığımız her teknoloji yabancı ürünü Steve Jobs ı tanımam ama örnek alınması gereken bir kişi.ios android çekişmesini biraz kenara bırakında geleceği inceleyin elinizin altında gelecek yatıyor.gerçektende gelişmemiş bir düşünce körü körüne saplanmış kişilerin yazdıkları yorumları okuyunca bu ülkenin ilerlememesine şaşırmıyorum.avrupalı olmak demek onların gereksiz adetleri almak değildir.avrupanın teknolojisini ve empatisini almaktım.ne yazdığının farkında olmayan başının içinde beyin benzer birşey taşıdığını sananlarla olmaz bu iş.

• Hayır adamlar yeni ıpod touch 5,5 inch çıkacak deseler aslında daha mantıklı Rahmetliye katılıyorum bu konuda bence ıpad in ebadı ve taşınabilirliği gayet güzel mantıksız olur 7 inch

• Beyler bu platformda mantık aramayın.Bu platformun üreticinden tüketicisine kadar mantık bulgularına rastlanamamıştır.40 yıllık tinerciler bile böyle kafa görmemiştir :D şu cümleye baktığınızda mantık göremiyorsanız siz mantıklı düşünüyorsunuz demektir.

Kısacası apple istediğini yapar kendi uyduruk teknolojilerini de koyar bağımlılarıda düşünmez kafa yapsın yeter hesabı sorgusuz sualsiz alırlar.O yüzden ekran boyutunu hiç tartışmaya gerek yok...Apple ne yaparsa ona göre kulp bulunur nede olsa ;)

• Benim 7 inch tabletim var, hafif olması kullanımı kolaylaştırıyor, ben memnunum.

• fanboylara yersen yapmışlar ki buna gerek yoktu. onlara ne versen yer zaten üzerinde elma logosu olduktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

"Orucu bozmayan Döner gelmiştir" gibi

Steve Jobs, 7 inç'lik bir iPad'i ''doğuştan ölü'' olarak nitelendirse de bu fikre açıktı

Montaj ile Türk insanına hakaret etmek moda oldu. Mesajın en beğenilen mesaj olması da bunun kanıtıdır. Her şeye rağmen vatanımın muasır medeniyet seviyesine ulaşacağına olan inancımı hiçbir zaman yitirmeyeceğim.

Steve Jobs, 7 inç'lik bir iPad'i ''doğuştan ölü'' olarak nitelendirse de bu fikre açıktı

• En beğenilen mesaj olmasının sebebi o değil.

• Resmin komik olması
    • "Benim dediğim doğru ama siz de haklı olabilirsiniz" der gibi bir haber yapıldığına dikkat çekmem.
  • resi mbana ps gibi geldi

• Mini bir iPad Appele'ın kazançlarını yükseltmekden başka birşey yapamaz..

1.si Mini bir iPad Apple hizmetlerinden yararlanabilmek için iyi bir fırsat.
    2.si Mini bir iPad Apple ürünü kullanmak isteyip maliyetlerden dolayı elde edememek ama bu denli bir tablet ile fiyatların iyi bir derecede düşük olması.
    3.sü Yeni iPad'i olup 2. tercihine iPad Mini'den yana kullanmak isteyen çok kullanıcı olucakdır..

• Gerçekçi bir ürün değil ki...zaten daha olur mu olmaz mı,o bile belli değil
  • ölüdükten sonra bile tüm dünya tarafından konuşuluyorsan eğer efsanesindir
  • üşüyoruz steve reis :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

Mini bir iPad Appele'ın kazançlarını yükseltmekden başka birşey yapamaz..

1.si Mini bir iPad Apple hizmetlerinden yararlanabilmek için iyi bir fırsat.
    2.si Mini bir iPad Apple ürünü kullanmak isteyip maliyetlerden dolayı elde edememek ama bu denli bir tablet ile fiyatların iyi bir derecede düşük olması.
    3.sü Yeni iPad'i olup 2. tercihine iPad Mini'den yana kullanmak isteyen çok kullanıcı olucakdır..

1.si Apple hizmetlerinden yararlanmak ise amac, en ucuzundan ipod touch yeterli degil mi?
    2.si ipad 3 un maliyeti kac, kaca satiliyor? hadi uretim maliyetini 15 dolar asagi ceksin, ne kadar ucuzlatirlar? asil urun satislarini baltalamaktan baska ise yaramaz.
    3.su.. ne diyelimki, gunduz is kiyafeti ile baska tablet, aksam gece kiyafeti ile baska tablet kullanirlar artik ..

cozunurluk degisecek diye de bir kural yok, 365 dpi lik bir LCD panel urettirebilirler ise birilerine (kendileri lcd gelistirip uretmiyor sonucta) 7" lik bir ekrana ayni cozunurlugu koymak mumkun.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Hayatımda gördüğüm en garip haber. Sırf Steve Jobs ile ilgili haber yapmış olmak için yapılmış sanki.

Ne demek Doğuştan ölü, ama fikrine de açığım?

"1.90 boyunda dev bir cüce gördüm." gibi

"Orucu bozmayan Döner gelmiştir" gibi

haber valla.

Bu karaköy meydandaki dönerci mi acaba ? Oraya benzettim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.