ben cam tavanlı stiloyu tercih ederim , a.3 te güzel ama 1,8 extra vergi + ekstra yakıt
quote:
Orijinalden alıntı: raikko_fcb
Çok büyük ihtimal A3 1.8 Ambiente alabiliriz. İnceledim, kitap gibi arabaymış cidden.
Bana kalırsa aynı aracın 1.6 sını alın, lpg taktırın, şehir içi maksimum normal kullanımda 10 lt yi geçmez lpg.
İlla güçlü olsun istiyorsanızda 1.8 t sini alın. Temiz bakılmışlarında sıkıntı yaşayacağınızı sanmam..
Teşekkür ederim bilgiler için. LPG düşünmüyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: raikko_fcb
Teşekkür ederim bilgiler için. LPG düşünmüyoruz.
Rica ederim, tüketimin önemli olmadığını yazmışsınız gözümden kaçmış..
O zaman direk a3 1.8T alın, tadından yenmez.. Temiz bulmak şartıyla tabii..
quote:
Orijinalden alıntı: somet 16
ben cam tavanlı stiloyu tercih ederim , a.3 te güzel ama 1,8 extra vergi + ekstra yakıt
Hocam bakma artık o kadar 11 yaşındaki aracın vergisine.
Hocam bende stliodan yanayım. Özelliklerini arkadaşlar anlatmış, benim anlatmama da gerek kalmadı
a3 bence iyi tercih gibi duruyor.konfor olarak stilo ve focus yanına yaklaşamaz.18t tercih etmezdim çünkü eski bir araçta ne kadar temizini bulursanız da turbo problemi çıkabilir.a3 ün 5 sene sonrada değerini ve alıcısını koruyacağını düşünüyorum.benim tercihim a3 olurddu.bu paralara size önerebileceğim araçlardan birisi de golf ıv4 kasaydı fakat a3 daha iyi. stilo ya şimdi15-17tl verirsiniz, 5 sene sonra7-10tl ye satarsanız kurban kesersiniz.stilo nun donanımı çok önemli değil,arıza ve konfor olarak focus bile daha iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme