Şimdi Ara

Stilo - A3 - Focus ? Kararsızlık Diz Boyu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amaç iyi bi otomobil alıp 5 sene kadar keyifle kullanmak.
    Ailemiz iki kişiden oluşuyor ve bütçemiz 20.000 TL.

Araçlar:
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2003-2005 (manuel)
    Audi A3 1.8 Ambiente 1999-2000 (125 hp otomatik)
    Ford Focus 1.6 Ghia 2002-2004 (otomatik)

Donanım, konfor, performans ve sürüş özellikleri olarak kıyaslar mısınız?
    Tüketim, değer kaybı ve parça sıkıntısı sorun değil, bu kıstasları göz önene almayalım lütfen.
    Bir de hangisi daha az başımızı ağrıtır, arıza ve çıkabilecek sorunlar gibi? Kronik sorunlar vs...

Bilgisi olanlardan önemle rica ediyorum, yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikko_fcb -- 23 Eylül 2011; 22:44:50 >

• Yok mu bilgisi tavsiyesi olan kimse?
  • Focus Ghia diycemde

bunların arasından seçim yapmak kolay illaki birisi alınır ama 5 sene sonra bu araçlar 15-16 yaşında olucak..

Yerinde olsam o fiyata bu aracı düşünürdüm. Hiç değilse 0 .. performans olarakda yukarıdakilerden eksiği yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-10000-km-de-temiz-sigara-icilmemis-57207573/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-temiz-az-kullanilmis-otomobil-56507402/detay/

(İlanları rastgele ekledim)

Not : Kendim 2010 focus kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Eylül 2011; 16:36:41 >

• ben oslam stilo dinamik+cam tavan alırım ama kimse bu forumda stilo al demez.
  • 0 km Era'dan 10 yaş önceki bir Audi'nin vereceği konforu vermesini beklemiyorum, o yüzden Hyundai olmaz.
    @dkerem2; neden Stilo al demiyor kimse?
  • 12 yaşında bir Audi den bahsediyoruz hemde bu Audi yalnızca bir A3.

5 sene sonra bu araç 17 Yaşında olucak.

Ben olsam 100 bin km yi ve 10 yaşını aşmış bir araç yerine tercihimi yukarıda yazdığım gibi kullanırdım.

Tercih yine sizin,hayırlısı olsun.
  • foruma göre stilo
    1.ikinci el yavaş
    2.fazla yakar
    3.fiat antipatisi
    4.çok sorun verir

derde der

o yüzden kimse önermez oysaki aracın özellikleri saymakla bitmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Punto vs Aveo (Aveo aldım)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. el piyasası ve daha yeni olması açısından focus tavsiye ederim, sonuçta 5 sene kullanacağınız için yeni araç daha doğru olur.
  • Stilo'da o kadar çok donanım varki:
    Far, yağmur ve park sensörü + devasa sunroof skywindow + ESP + hız sabitleyici ve 8 airbag vs...
    Çok üst düzey bi donanım seviyesi gerçekten. Zaten aklımı çelen de Stilo'daki bu fiyat/performans çemberi.
  • Tamam stiloda onca donanim varda bunların kullanilabilirliklerine bakın. Skyvindow tam bir dert küpü olabilir, tavan motoru bozuldu mu 850 liracik sıkısiverir oraya. Sonra yılların arabası durduk yere sensör bozulur bulamazssin, kendi kendine far acar silecek acar,, audi de Guzel Arac ancak parçası cok pahalı, klasik 1,6 hit motoru LPG olmadan kan emici vampir olur. Bence focus olabilidigince yeni bulunsa olur, ama bence bunların yerine donanımlı corsa, fiesta, Polo vs olsa modellisinden iyiolur
  • Aklındaki bu üç markadan biriyse gözün kapalı audi al derim binmek için alıyosun madem nasıl satacağını düşünme hiç biri a3 deki keyfi konforu gücü sana sunamaz ama o paraya çok fazla seçenek var bu markalar dışında biraz daha araştırma yapmanı öneririm üstüne biraz koyarsan sıfır chevrolet alabilirsin ki donanım olarak çok iyiler.
  • 20 bin Tl nin biraz üstüne 2011 sıfır ayarında garantisi devam eden fabia alırsın!iç hacmi gayet geniştir!donanımıda makul düzeyde!abs yol bilgisayarı,mp3 çalar,hava yastığı vb.
  • walla stilo fiyat performans olarak çok iyi bir tercih ama cam tavanlısı olacak artı lpg li olacak. Keyfinden yenmez. ben insanları anlayamıyorum mesela marea da stilo gibi tutmadı o kadar kondor sunmasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

walla stilo fiyat performans olarak çok iyi bir tercih ama cam tavanlısı olacak artı lpg li olacak. Keyfinden yenmez. ben insanları anlayamıyorum mesela marea da stilo gibi tutmadı o kadar kondor sunmasına rağmen

fiat olduğu için tutmadı kardeş vw stilo yada toyota stilo olsa satış rekorları kırardı.
  • tşk ediyorum cevaplarınız için. :)
    başka fikirlere de açığız. ;)
  • 1.8 yerine 1.8T olsaydı turbo sorunu gibi sorunlar olmasına rağmen diğer seçeneklerin arasında çok farklı olurdu ama 1.8 olunca yaşı da insanın kafasını karıştırıyor çünkü bu araçların hepsi çok yüksek km'lere sahipler, biz de başka fikirler vermeye açığız ama siz araçtan beklentinizi yazsanız daha güzel tavsiye ederiz sanırım size, yani bagaj mı olsn, kaç kişilik ailesiniz? ne için? kaç km yılda? yol tutuş mu önemli yani bunun gibi şeyleri bilirsek sanırım daha noktasal bir öneri yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

walla stilo fiyat performans olarak çok iyi bir tercih ama cam tavanlısı olacak artı lpg li olacak. Keyfinden yenmez. ben insanları anlayamıyorum mesela marea da stilo gibi tutmadı o kadar kondor sunmasına rağmen

fiat olduğu için tutmadı kardeş vw stilo yada toyota stilo olsa satış rekorları kırardı.

walla benim fanatikliğim yoktur ama baktım fiyatlarına full lerine biçilen değer 15-17 arası lpg li falan walla kısıtlı bütçeye alınabilecek en güzel araçlardan birisi gibi duruyor. cam tavan 8 airbag çift yönlü klima esp city mode yok yok yani şu yazdıklarımı tek tek almaya kalksan ztn 15 bin eder:=)

• quote:

Orijinalden alıntı: raikko_fcb

Amaç iyi bi otomobil alıp 5 sene kadar keyifle kullanmak.
    Ailemiz iki kişiden oluşuyor ve bütçemiz 20.000 TL.

Donanım, konfor, performans ve sürüş özellikleri olarak kıyaslar mısınız?
    Tüketim, değer kaybı ve parça sıkıntısı sorun değil, bu kıstasları göz önene almayalım lütfen.
    Bir de hangisi daha az başımızı ağrıtır, arıza ve çıkabilecek sorunlar gibi? Kronik sorunlar vs...

Beklentilerimiz yazdığım gibi.
    Ek olarak km'leri 120.000'i geçmemiş bu araçların.
  • tasarımıyla donanımıyla kesinlıkle fiat
  • Çok büyük ihtimal A3 1.8 Ambiente alabiliriz.
    İnceledim, kitap gibi arabaymış cidden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.