Bildirim
stilo yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sitilo çok güzel araba ama 2. el piyasası dierlerine göre zayıf -
kesinlikle sitilo al derim bu saydıkların araçlardan çok özellikli bende var çünki :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaDGardeN -- 7 Temmuz 2008; 19:45:09 > -
Ben kimseye hayatta fransız arabası önermem. Çünkü benim fransız mallarına karşı bir antipatim var. Dünyanın en iyi arabasını yapsa dahi benim için değeri yoktur. Kaldı ki böyle bir başarıda gösterebilmiş değiller... 04-05 STILO DYNAMIC'e vereceğin paraya belki 00 model civarı 150.000km'den az olan bir Bora bulabilirsin büyük ihtimal. Vereceğin paraya yazık olur. Kaldı ki STILO kendi sınıfında en üst donanıma sahip bir araç. Performans olarakta sınıfındaki araçlardan eksiği yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: DeaDGardeN
kesinlikle sitilo al derim bu saydıkların araçlardan çok özellikli bende var çünki :)
7 ay 7 gün sonra burayı hortlatan arkadaşı huzurlarınızda tebrik ediyorum...
-
bende olsam stiloyu tercih ederdim hem sorunsuz sağlam bol özellikli konforlu ve çok hasvalı olan bi araba hele bide skywindow varsa vallahi tadından yenmez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X