Şimdi Ara

STmax Alfa 1200 mü, STmax Dora 1200 mü yoksa KUBA K16 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kardeşlerim ve abilerim. Bu yaz çalışıp bir elektirikli bisiklet almayı planlıyorum. Konu başlığında yazdığım gibi 3 model arasında kaldım. Bunların arasında bildiğim tek fark fiyat :) (başka ne fark var bilmiyorum) Siz olsanız hangisini alırsınız ve nedeni nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

• alfa 1200 bunun yerine mondialin her hangi bir modelide daha iyi bir seçenek olacaktır alfa 1200 bunların arasında en iyi seçim fakat mondial daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

alfa 1200 bunun yerine mondialin her hangi bir modelide daha iyi bir seçenek olacaktır alfa 1200 bunların arasında en iyi seçim fakat mondial daha iyi

Önerdiğin mondial modelleri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuoneR

quote:

alfa 1200 bunun yerine mondialin her hangi bir modelide daha iyi bir seçenek olacaktır alfa 1200 bunların arasında en iyi seçim fakat mondial daha iyi

hepsinin aküsü beyini motoru aynı bazılarında güç farkı var onlarıda yazar zaten sadece kasa farkı var aynı güçte olanlar arasında oda senin zevkine ve bütçene kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 23 Haziran 2014; 1:26:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuoneR

quote:

hepsinin aküsü beyini motoru aynı bazılarında güç farkı var onlarıda yazar zaten sadece kasa farkı var aynı güçte olanlar arasında oda senin zevkine ve bütçene kalmış

Anladım kardeşim, teşekkür ediyorum.

• Stmax Alfa 1200 öneririm.Gerek kalitesi gerekse servis ağı iyi olan motor firması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xaomi Mi Pro 2 Scooter
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.