Şimdi Ara

Stoch (gitmeseydi) Holmen Salih nasıl olurdu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce ? forvete de sow emenike webo ? 4 3 3 ile yaparmıydık ?

• Her mac 3 yerdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolf_555 kullanıcısına yanıt
    Zaten yiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: big Left

Zaten yiyoruz

bunu diyorum ben de yine yiyelim ama korkak yemeyelim en azından

ilerdeyken yiyelim kapanırken değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Stochu orta sahada oynatıcan yani?

sol orta ve ileri diyelim değişmeli
  •  Stoch (gitmeseydi) Holmen Salih nasıl olurdu ?

Bence bu kadro çok iyi olurdu. Holmen iki yönlü bir oyuncu. Hem orta sahayı hem de ileriye topu taşıma görevini yerine getirebilir. Emenike daha çok 2. forvet gibi sol kanatta oynardı. Sonuçta arkasında Gökhan gibi bir oyuncu var. O kanattan problem yaşamazdık. Stoch ve Emenike bence kanatta çok iyi ikili olurlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Bence bu kadro çok iyi olurdu. Holmen iki yönlü bir oyuncu. Hem orta sahayı hem de ileriye topu taşıma görevini yerine getirebilir. Emenike daha çok 2. forvet gibi sol kanatta oynardı. Sonuçta arkasında Gökhan gibi bir oyuncu var. O kanattan problem yaşamazdık. Stoch ve Emenike bence kanatta çok iyi ikili olurlardı.

Benim kadromda bu. Sadece Alper yerine Mehmet Topal.

iyi olurdu gerçekten 3 oyuncuda çok hızlı hem pres hem ani hücum gücümüz daha fazla artardı diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Meireles hırtosunun yerine Salih veya başka bir transfer oynayabilir. Onun dışında benimde istediğim kadroydu ama Stoch'u yolladılar.. Geri gelir ve 11 oyuncusu olur umarım.

• Bu takıma en iyi 4-4-2 gider bence Sow ya da Emenike'den kanatlarda hayır gelmez en azından anadolu takımlarına karşı 4-4-2 ideal bana göre. Kuvvetli bir orta sahaya sahip takımlarla oynarken (GS vs.) ikisinden biri kesilip 4-2-3-1 oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenoM12

Bu takıma en iyi 4-4-2 gider bence Sow ya da Emenike'den kanatlarda hayır gelmez en azından anadolu takımlarına karşı 4-4-2 ideal bana göre. Kuvvetli bir orta sahaya sahip takımlarla oynarken (GS vs.) ikisinden biri kesilip 4-2-3-1 oynanır.

+1907

Mesela Anadolu takımlarına şöyle çıkabiliriz ;

Sow - Emenike

Caner - Holmen - Alper - Kuyt

Hasan - Egemen - Alves - Gökhan

Mert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

Orijinalden alıntı: VenoM12

Bu takıma en iyi 4-4-2 gider bence Sow ya da Emenike'den kanatlarda hayır gelmez en azından anadolu takımlarına karşı 4-4-2 ideal bana göre. Kuvvetli bir orta sahaya sahip takımlarla oynarken (GS vs.) ikisinden biri kesilip 4-2-3-1 oynanır.

+1907

Mesela Anadolu takımlarına şöyle çıkabiliriz ;

Sow - Emenike

Caner - Holmen - Alper - Kuyt

Hasan - Egemen - Alves - Gökhan

Mert

+1 Şu dizilişle geçen sene koskoca sezonda sadece 45 dakika oynadık (Mersin deplasmanının 2.yarısı),çok iyi iş çıkarmıştık.Üstelik şimdi Alper,Holmen,Emenike gibi bu sistemde çok daha iyi oynayabilecek oyuncular var.Bence de bu dizilişi ve üstteki 11'i en azından evimizde sıkça denemeliyiz

• Stoch döenecek diye kimse umutlanmasın, sevinin biraz kurtulduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.