Şimdi Ara

STOCK ROM A DÖNÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumda ki GELİŞTİRİCİ arkadaşlara öncelikle çok teşekkür ederim. çalışmalarını ve emeklerini saygıyla karşılıyorum. öyle ki neredeyse denemediğim rom kalmadı. haftada neredeyse iki rom değiştirir olmuştum bi aralar. üzülerek söylüyorum ki bir türlü istikrarı yakalayamadım. her romun kendine has eksileri artıları var elbet. ama ben gercekten sıkıldım artık bu custom rom olayından. eşime yakın zamanda galaxy s3 aldım. ve artık x5 i elime bile almak istemiyorum. sürekli takılmalar , sürekli force close lar, sürekli restartlar, sürekli kilitlenmeler. eşimin eski telefonu samsung wave bile artık daha kullanışlı gelmeye başladı.

telefon ne için ; iletisim için... ve artık insanların bana ulasamamasından bıktım usandım. yani varsan baksan aslında öyle ahım şahım kullanmıyorum telefonu. max. oynadığım oyun ; temple rum. onuda oynatmıyor çoğu zaman.

herneyse artık yeter deyip, ORJINAL STOCK ROM a dönüş yapmak istiyorum. ya ben bu telefonu kıracağım yada , b1xx serisi stock bi rom üzerine sakin bir luncher yükleyim bağrıma basacağım.

sizden isteğim şudur ki; daha önce .35 karnelden .32 kardel e dönüşle ilgili konular vardı. aradım forumda ama bulamadım. nasıl geri gönüş yapacağımız konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. bide b1xx den hangi sini neden yüklemeliyim??

teşekkürler...

• *İlk olarak bu işlemde IMEI silinme riskiniz vardır.Yedeğiniz varsa sorun olmaz

*Yine bu işlemde uygulamalarınız,mesajlarınız,çağrı kayıtlarınız,telefona kayıtlı olan(SIM'e kayıtlı olmayan) ve ayarlarınız silineceği için önleminizi alın.
    (Uygulamalarınızın yedeklerini play storede yer alan "Titanium Backup" ile alabilirsiniz) (http://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=tr )
    (Sms yedeklerinizi ise "SMS Backup & Restore" ile ) (http://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=tr )

Şimdi Downgradeye başlayalım .

# İlk olarak B1xx serisinden bir romu indirin ve içindeki "dload" klasörünü olduğu gibi kopyalayıp SD kartınızın ana dizinine yapıştırın.

# Telefonun USB bağlantısını kapatın ve telefonuda kapatın.

# Burası önemli Downgrade işlemine geçmek için Ses +,Ses - ve power tuşlarına ekran gelene kadar basılı tutun ve işlemin başladığını görünce tuşları serbest bırakabilirsiniz.

# Downgrade işlemini ekrandan takip ederek bittiğinde "Complete" yazısını göreceksiniz.Telefonu kendi haline bırakın ve 2-3 defa restart atacaktır.Olduki atmadı ve açma tuşuna bastığınız zaman mavi yazılı bir ekran geliyorsa veyahut kapandı hiç açılmıyor.O zaman bataryayı çıkarın,10 sn sonra takın ve sadece Ses + ve power tuşlarına basılı tutarak Android Recovery ekranının gelmesini bekleyin.Şimdi burada ne yapacağız? Bu ekranda "Wipe data reset" ve "Wipe cache" seçeneklerini göreceksiniz.Şimdi bu ekranda dokunmatik çalışmadığı için telefonumuzun ses tuşlarıyla hareket edeceğiz ve işlemide power tuşuyla onaylayacağız. Ses + ; yukarı çıkmaya yarar bu ekranda, Ses - ise ; aşağı indirmeye yarar.Power'ın işlevinide anlattım yukarıda

Bu ekranda yapacağımız işe gelelim "wipe data reset"'i seçip bekleyin,sonra "wipe cache" işlemini yapın.Sonra "Reboot System" seçeneğini seçin.Cihazınız yeniden başlatılacaktır.Normal olarak açılıp,kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kolay Gelsin

• haftada 2 rom mu hocam siz gene iyiymişsiniz ben günde 3 tane rom değiştirdiğimi bile hatırlıyorum ama artık değiştirmeyeceğim inşallah ne zaman böyle desem değiştiriyorum ama
  • Küçük bir not :

Yükleme işlemi başlamaz ve pembe ekran gelirse. Pili çıkartıp. Telefonu USB ile bağşayıp yükleme işlemini başlatın.

Yükleme başladıktan bir müddet sonra pili takıp USB kabloyu çıkartabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 12 Temmuz 2012; 21:15:57 >
  • Tesekkur ederim Paylasim icin....

ben artik pes ettim custom romdan. Darisi sizin basiniza..;-)

Ama yok soyle guzel bir 4.1 jellybean cikarda bize de portlanirsa. Denemekten kendimi alabilecegimi sanmam..

Herkese hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun icindekinin b518 mi b528 mi oldugunu nerden goruyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben o şekilde dönüş yaptım , eskisi gibi oyunlar çoğu programlar geri yüklenmedi bi tohaf oldu telefon arkadaşlar ??? orjinal roma tam anlamıyla dönüp 450 liraya satmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Çin telefonu var Costum 4.1 den 4.0 ' a geri dönmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.