Şimdi Ara

Stock Rom Yedeği Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 5830i var. yazılım konularında pek de bilgili sayılmam. internette dolaştım ama pek tatmin edici bilgi bulamadım, olanı da ben anlayamadım. telefonu haşat etmek niyetinde de değilim.

telefon root lu şu an, sd kart bölünmüş halde. ve custom rom yüklemek istiyorum. bundan önce stock rom'un yedeğini nasıl alabilirim. telefonu unroot etmem gerekiyor mu? cwm kurmam gerekli mi? kusura bakmayın kafam çok karıştı. bir el atsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: keepingitclose

Arkadaşlar elimde 5830i var. yazılım konularında pek de bilgili sayılmam. internette dolaştım ama pek tatmin edici bilgi bulamadım, olanı da ben anlayamadım. telefonu haşat etmek niyetinde de değilim.

telefon root lu şu an, sd kart bölünmüş halde. ve custom rom yüklemek istiyorum. bundan önce stock rom'un yedeğini nasıl alabilirim. telefonu unroot etmem gerekiyor mu? cwm kurmam gerekli mi? kusura bakmayın kafam çok karıştı. bir el atsanız

Cwm yüklemen lazım.Yükleyip recovery modu açınca backup and restore seçeneğinden backup ile yedeği alabilirsin.Anabant sürümünü de bi yere yaz.Rom yükledikten sonra sorun yaşarsan onu indirip odinle yüklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: keepingitclose

Arkadaşlar elimde 5830i var. yazılım konularında pek de bilgili sayılmam. internette dolaştım ama pek tatmin edici bilgi bulamadım, olanı da ben anlayamadım. telefonu haşat etmek niyetinde de değilim.

Cwm yüklemen lazım.Yükleyip recovery modu açınca backup and restore seçeneğinden backup ile yedeği alabilirsin.Anabant sürümünü de bi yere yaz.Rom yükledikten sonra sorun yaşarsan onu indirip odinle yüklersin.

cevap için çok teşekkürler, sorunu hallettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.