Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çarşamba aldım perşembe kargolandı Allah'ın izniyle bugün gelir :)
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    dostum. Garanti belgesine şu kaşeyi basmışlar.

BİLETİŞİM
    Sabahattin Öksüz
    Ali Kuşçu Mah. Haliç Cad. No:45 34083 Fatih/İstanbul
    Tel: 0212 635 33 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat_doktor -- 24 Ekim 2014; 14:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Bende çarşamba aldım perşembe kargolandı Allah'ın izniyle bugün gelir :)

kargo takıpte alıcı ödemelı mı yoksa gonderıcı ödemelı mı yazıyor ?
    sanalpazardan dh lı oldugunu yazdıgın mesaja cevap geldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Kargo şimdi geldi :)

Paketi açtım içinden fatura yok ama yazarkaşa fişi var..Ayrıca garanti belgesi kaşeli geldi..Kargo parası vermedim..Alınca msj atmıştım forumdonanim.haber diye satıcıda dönüş yaptı tamam kargo ücretsiz göndereceğiz diye sözünde durdu ve ücretsiz gönderdi.

Edit : Bu arada mouse ı açma fırsatım şu an için yok işyerindeyim ama şu kadarını söylim kutusu bile kaliteli bir ürün olduğunu belli ediyor..Kimse demez bu ürüne 36 tl diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 24 Ekim 2014; 14:48:27 >

• quote:

quote:

quote:

Paketi açtım içinden fatura yok ama yazarkaşa fişi var..Ayrıca garanti belgesi kaşeli geldi..Kargo parası vermedim..Alınca msj atmıştım forumdonanim.haber diye satıcıda dönüş yaptı tamam kargo ücretsiz göndereceğiz diye sözünde durdu ve ücretsiz gönderdi.

kargonun ustunde gönderen bılgılerındekı telefon numarasını yazarmısın bır arayalım bunca ınsan beklıyor ayıptır

• quote:

quote:

quote:

quote:

kargonun ustunde gönderen bılgılerındekı telefon numarasını yazarmısın bır arayalım bunca ınsan beklıyor ayıptır

Gönderen bilgileri yoktu malesef sadece alıcı bilgileri vardı..Kargocuda irsaliye vermedi..Ama şu bilgiler var

Garanti Belgesinin Üzerinde (Firma Kaşesi )

BİLETİŞİM
    SABAHATTİN ÖKSÜZ
    Ali Kuşcu Mah.Haliç Caddesi No : 45
    34083 Fatih/İST. Tel : (0212)635 33 22

Bir de fişin üstünde başka bir firma ismi var

MODANAZ
    MUSTAFA AYDINYILMAZ
    A.KUŞCU MAH.YEDİEMİRLER SK. N:1/A FATİH/İSTANBUL

Birde kargo takip numarısını girdiğimizde şu bilgiler var

Gönderen
    Ünvan/Ad Soyad Mu***** Ay*********
    Adres At***** Mh* Çe************ Sk* No* 11 /a*** Fa*** / İS******
    Telefon 532342****
    Çıkış Şubesi Cibali
    Çıkış Şubesi Tel. 0212 523 5017

• quote:

quote:

quote:

quote:

532 342 48 49 yazıyor kargo gönderici kısmında

• numaraya ulasılamıyor, durur durur bız alacagımız zaman bı sakatlık olur

yardımlarınız ıçın tşk ederım bekleyecegız bakalım
  • quote:

numaraya ulasılamıyor, durur durur bız alacagımız zaman bı sakatlık olur

Sen ne zaman satın aldın dostum?
  • quote:

quote:

perşembe saat 11 de, fakat ne satıcı sorulara cevap verıyor ve halla kargo gonderılmemıs durumda görunuyor, anlamadım gıttı benden sonra yaklasık 12 kısı daha aldı...
  • quote:

quote:

quote:

perşembe saat 11 de, fakat ne satıcı sorulara cevap verıyor ve halla kargo gonderılmemıs durumda görunuyor, anlamadım gıttı benden sonra yaklasık 12 kısı daha aldı...

benim dün kargolandı hocam bugün gelicek sanıırm dağıtıma çıkmış görünüyor
    21 inde aldım 23 ünde kargolandı sanırım biraz gecikme oluyor endişelenicek bir durum yoktur sanırım

• quote:

quote:

quote:

Hocam zaten ilanda 3 iş gününde kargolanır diyor..Ben çarşamba sabahtan aldım daha bugün geldi.Satıcı biraz geç cevap veriyor ama sıkıntı çıkacağını sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

bende de fatura çıkmadı. Ama garanti belgesini ve bir tane 46 TL lik fiş çıktı içerisinden.Bunlar yeterli.

benden fiş cıkmadı kardeşim .garanti icin fis veya fatura lazım sanırırım

fiş benden de çıkmadı. mesaj attım torbaya koydum diyor da torbanın cebinden sadece kaşeli garanti belgesi çıktı. yoksa artık mail atarım dedi fakat ses seda yok.
    kargo ve hizmet güzel yalnız fatura fiş yok ortalıkta
  • Bende görüştüm, tamda mause arıyordum, bilinmiş ve kaliteli bir mause, u akşam sipariş geçeceğim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

bende de fatura çıkmadı. Ama garanti belgesini ve bir tane 46 TL lik fiş çıktı içerisinden.Bunlar yeterli.

benden fiş cıkmadı kardeşim .garanti icin fis veya fatura lazım sanırırım

fiş benden de çıkmadı. mesaj attım torbaya koydum diyor da torbanın cebinden sadece kaşeli garanti belgesi çıktı. yoksa artık mail atarım dedi fakat ses seda yok.
    kargo ve hizmet güzel yalnız fatura fiş yok ortalıkta

36tl fiyatlı bir mausede çok fazla belge aramamak lazım, sonuçta arıza yapsa kargoya yollayacakmısınız?

kargo parası sadece 20tl den fazla tutar. Tabi yakınınızda servis varsa o ayrı.

• Mouse lazımdı tam da, sepete attık sanalpazarın keyfini bekliyoruz artık

Yöntem tam olarak ne yalnız? Ürünü sepete atıp/atmadan beklemek, veya sürekli yenile yapmak/hesaba giriş çıkış yapmak? Yöntemini düzgün tutturalım da boşa beklemeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Genelde sabah saat 10 - 11 araları geliyor. Ama benim ki sadece gözlem net bişey söyleyemem. Tel bildiğim 1-2 güne kesin geldiği. Bu arada benimle dalga geçen , bana gizli gizli reklam yapıyor diyen dangalak ceza almış çok üzüldüm (!). Ben şikayet etmedim ama olsun iyi oldu. Arkadaşlar burdan birkez daha diyorum : satıcı ile uzaktan yakından alakam yoktur. Sadece ben oyuncu mouse ararken baktım fiyatlar uçmuş. Bu fırsatı yakaladım. Sonrasında da sizinle paylaştım. Adamla sanalpazar üzerinden yazıştık. Sağolsun iyi niyetli satıcı çıktı kargoyuda bedava yaptı forumda daha ne olsun. Milleti ucuza güzel mouse sahibi yaptık. Alanlar bir (c.c.) ALLAH razı olsun dese bana yeter. Herkeze iyi forumlar.

Hocam benimki geldi de orta tuşu çok kullanırım ortasına basmak suretiyle. Benimki sanki zor algılıyor sizde de öyle mi ? Mesela bi linke orta tuşla basınca algılamıyor biraz daha bastırmak gerekiyor tuşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Genelde sabah saat 10 - 11 araları geliyor. Ama benim ki sadece gözlem net bişey söyleyemem. Tel bildiğim 1-2 güne kesin geldiği. Bu arada benimle dalga geçen , bana gizli gizli reklam yapıyor diyen dangalak ceza almış çok üzüldüm (!). Ben şikayet etmedim ama olsun iyi oldu. Arkadaşlar burdan birkez daha diyorum : satıcı ile uzaktan yakından alakam yoktur. Sadece ben oyuncu mouse ararken baktım fiyatlar uçmuş. Bu fırsatı yakaladım. Sonrasında da sizinle paylaştım. Adamla sanalpazar üzerinden yazıştık. Sağolsun iyi niyetli satıcı çıktı kargoyuda bedava yaptı forumda daha ne olsun. Milleti ucuza güzel mouse sahibi yaptık. Alanlar bir (c.c.) ALLAH razı olsun dese bana yeter. Herkeze iyi forumlar.

Teşekkürler , bende yazdığınız gibi sipariş verdim bugün.
    Ürünü bekliyorum.

• Hocam evet benim de daha önceki mouseum x7 ye göre sert. Ancak alışıyorsun zamanla merak etme. 1 hafta oldu alıştım ben artık.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.