Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum..Mouse ı taktım direk çalıştı sonra programı ve driverı kurdum mouse ın oku (imleci kayboldu) ne yaptıysam getiremedim :S
  • bende aldım.ama satıcıya ulaşamadım.10 tl indirimle ya gidecek ya kargo verecegiz.sonra iletişim kurarım bakalım
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    ürünün sahte olduğunu nereden çıkardınız.
    birincisi ürün armada (gigabyte türkiye distribütörü) garanti belgesiyle geliyor. Armada kaşeside var. garanti belgesinin satıcı kısmınada biletişim kaşesi basılmış.
    Bana gelen ürün içerisinde modanaz isimli bir firmanın elktronik ürün olarak kestiği 46 tl lik slip fiş çıktı.
    Bazı arkadaşlarda bu fiş çıkmamış. Ona üzüldüm.
    Kusura bakmayında adam armada kaşeli garanti belgesi ve 46 tl lik fiş ile ürün yolluyor. Bunun neresinden sahte ürün olduğunu çıkardınız.

Edit: Armada için yetkili distribütör yazmışım ama değilmiş. Distribütör Arena imiş. Armada ise ara toptancı imiş. isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat_doktor -- 25 Ekim 2014; 0:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_doktor

ürünün sahte olduğunu nereden çıkardınız.
    birincisi ürün armada (gigabyte türkiye distribütörü) garanti belgesiyle geliyor. Armada kaşeside var. garanti belgesinin satıcı kısmınada biletişim kaşesi basılmış.
    Bana gelen ürün içerisinde modanaz isimli bir firmanın elktronik ürün olarak kestiği 46 tl lik slip fiş çıktı.
    Bazı arkadaşlarda bu fiş çıkmamış. Ona üzüldüm.
    Kusura bakmayında adam armada kaşeli garanti belgesi ve 46 tl lik fiş ile ürün yolluyor. Bunun neresinden sahte ürün olduğunu çıkardınız.

Edit: Armada için yetkili distribütör yazmışım ama değilmiş. Distribütör Arena imiş. Armada ise ara toptancı imiş. isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

+1 Fiş bana da çıktı ayrıca Armada garanti belgeli.

• Ürün sahte falan değil, gayet başarılı. Emektar X7'mi kaldırdım, yerine tam oturdu. Alışmak uzun sürmedi. Kargoyuda düşersek 32 liraya geldi, ki bu fiyata everest falan alınırdı herhalde. Haber veren arkadaşa ve satıcıya sonsuz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Ürün sahte gözüküyor.

1. Fatura kesmemiş. Vergi levhası olan kişi fatura kesmeden nasıl satış yapıyor?
    2. Garanti belgesine -biletişim ticaret- kaşesi basılmış. İsmi aratınca çıkan bilgiler;

Diyalogo.com - Modern çağın ticaret ağı
    Biletişim Ticaret
    http://www.diyalogo.com/firmalar/biletisim-ticaret/iletisim/39061

Sitelerinden biri:http://www.toptanlirayuklet.com

Garanti belgesinin üzerine ithalatçı firmanın kaşesi basılır. Örneğin; Penta, Çizgi Elektronik v.s gibi distribütör firmalarının kaşesi bulunur.

Dealextreme gibi sitelerden getirip üzerine gelişi güzel kaşe basılıp satıyor sanki

Bir kişi mousenin seri numarasını pm olarak gönderirse kontrol edebilirim.

ürünün sahtelikle alakası yok..Öyleki zaten 36 tl gibi bir fiyat..Ürünü aldım kutuyu elime alır almaz gerçek olduğu kutunun yapısından belli olduğu

• Deadwood kullanıcısına yanıt
    pckopat_doktor kullanıcısına yanıt
    seri numarasından sorgulama yaptın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Ekim 2014; 0:43:25 >
  • Nereden yapılacağının linkini at yapalım. Ben nereden yapılacağını bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler ele tam oturuyor, herhangi bir program ile bilgisayara tanıtmadım ama soldaki iki tuş i. Explorer de sayfayı geri ileri yapıyor. Kardeşime almıştım 10 lira indirim gelirse bir adet de kendime alacağım.
  • pckopat_doktor kullanıcısına yanıt
    buradan hesap açarak seri numarasını kontrol edebilirsiniz

ggcs.gigabyte.com
    GIGABYTE Global Customer Service
    http://ggcs.gigabyte.com/service/RegisterEndUser.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Ekim 2014; 15:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Genelde sabah saat 10 - 11 araları geliyor. Ama benim ki sadece gözlem net bişey söyleyemem. Tel bildiğim 1-2 güne kesin geldiği. Bu arada benimle dalga geçen , bana gizli gizli reklam yapıyor diyen dangalak ceza almış çok üzüldüm (!). Ben şikayet etmedim ama olsun iyi oldu. Arkadaşlar burdan birkez daha diyorum : satıcı ile uzaktan yakından alakam yoktur. Sadece ben oyuncu mouse ararken baktım fiyatlar uçmuş. Bu fırsatı yakaladım. Sonrasında da sizinle paylaştım. Adamla sanalpazar üzerinden yazıştık. Sağolsun iyi niyetli satıcı çıktı kargoyuda bedava yaptı forumda daha ne olsun. Milleti ucuza güzel mouse sahibi yaptık. Alanlar bir (c.c.) ALLAH razı olsun dese bana yeter. Herkeze iyi forumlar.

Hocam benimki geldi de orta tuşu çok kullanırım ortasına basmak suretiyle. Benimki sanki zor algılıyor sizde de öyle mi ? Mesela bi linke orta tuşla basınca algılamıyor biraz daha bastırmak gerekiyor tuşu.

Aynen, orta tuş sorunlu gibi. Basınca algılıyor algılamasına ama şöyle bir katırt ediyor ve basma hissini veremiyor, sanki biraz da geç alıyor gibi. Kısacası orta tuş tıklaması kötü. Fare onun dışında gayet enfes.

• benimki de dün geldi sipariş verdiğimden sonra ikinci günde kargoya verildi 10 tl indirimi almak için 2 gün ara ara girip çıktım sanal pazara en son sayfa açık öyle beklerken baktım bir pencere açılmış 10 tl indirim diye mesaj attım kargo meselesi için mesajlara biraz geç dönüyor ve kargoyu aynı gün vermiyor ama sorun değil kutudan fiş ve garanti belgesi çıktı 36 tl mal oldu kargo bende ödemedim tabi mouse sahte olacak bir durumu yok zaten öyle çok meşhur bir mouse değil ki sahtesi olsun ayrıca her şeyiyle orjinal olduğu belli daha kullanmadım logitech g500 var zaten bunu yedek aldım bu fiyata iyi çünkü bu özelliklerde bir moustan için ele oturması da hoşuma gitti yandaki kısımlarda çok hoş bir malzeme kullanılmış kayma ve terletme yapmıyor .
  • Fare geldi Öncelikle konu sahibine çok teşekkürler kargo parasını düşersek 31 TL ye şahane çok kaliteli bir faremiz oldu, bende ps2 usb dönüştürücü vardı ona taktım çalışmadı direk usbden taktım gayet güzel çalışıyor. Farenin sağ kenarındaki tuşlar ve orta tuşu biraz sert oyunda nişan alıyorsunuz bir füze göndereceksiniz diyelim sol kenardaki sert tuşa basayım derken nişan aldığınız hedeften başka yere gönderiyorsunuz füzeyi :) ama zamanla alışılır tuşlar zamanla yumuşar sanırım. Farenin olumlu yönleri çok orta tuşu çok sevdim, orta tuş sayesinde web sayfasında yukarı aşağı ve sağa sola gezinebiliyorsunuz evet orta tuşun sağına basınca sağa soluna basıncada sola doğru kaydırıyor sayfayı şimdiden buna alıştım bu özellik çok gerekliymiş. Bende a4 tech x7 vardı çok uzun süredir kullanıyordum memnundum plastik kordonu parçalanıyordu içinden değişik renklerde kablolar gözüküyor ve kopmak üzereydi, bu farenin kordonu o kadar kaliteliki birşey olacağını sanmıyorum. A4 tech x7 de dpi arttırdıgınızda imleç çok hızlı hareket ediyor nişan alırken çok zorlanıyordunuz dpi düşürüncede imleç çok yavaş hareket ediyor ani ve hızlı dönülmüyordu bu farede yüksek dpi da hem ani hızlı dönüşler yapılabiliyor hemde nişan alırken çok hassas ve rahat olunabiliyor bu özelliğine bayıldım. Ben ağırlıkların hiçbirini kullanmadım Fare zaten büyük ve hafif değil bir musepad alırsam kayması kolaylaşırsa ağırlık kullanmak gerekebilir. Elim büyük fare elime şahane oturuyor, yan taraflarındaki kaydırmaz eli terletmiyor tutuş hissi şahane, sonuç olarak bu fiyata mükemmel kaliteli ürün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.gundeyız bugunde kargolamayacak gıbı, kargolamadan zıyade sorulara dahı cevap vermemesı 1 yıldızı hak ettıgını gösterır,beklemeye devam
  • bakalim sepete attık bekliyoruz..
  • quote:

şunu deneyen yok hala
  • quote:

quote:

şunu deneyen yok hala

yahu öyle birşey istiyorsun ki. amerikada telefon adres zip kodu vs. bunları nereden bulayımda gireyim.

Bak ne diyeceğim. Kardeş ürün bencede sahte. Sen alma olur mu. Biz aldık sahte mahte sen alma.

• bende yeni aldım. hayırlısı.
  • Ürün sahte evet öyle bir sahte ürün yapmışlarki orjinalinden güzel olmuş :) yukarıda yazdıklarımı okuyun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Mouse kategorisini yenilerken bana da denk geldi indirim, 36.80 TL'den siparişimi tamamladım, satıcıya gerekli mesajı attım, bekliyorum. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, ihtiyacım vardı bu fiyata gerçekten iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.