Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acayip heyecan oluyor bu tür zamanlarda, keşke sonuncuyu ben almış olsam, biz alırken 30 cıvarı vardı heyecan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

Tam alalım dedik bitmiş

Stoklara 60 tane daha eklemiş, alamayan varsa duyrulur

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA.

http://www.sanalpazar.com/Gigabyte-Gm-m8000-Ghost-Mouse-Yeni-Nesil-Kopedal__isp13752900

• Boşuna heyecan yapmışım sonuncuyu almak için. Mouse eski ama şu anda bile muadilleri iki katından fazla fiyata satılıyor biraz daha ucuz olsa yedek te alırdım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sipariş vermiştim, kargoya verilmiş. Satıcı kargonun ücretsiz olduğunu onayladı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

Acayip heyecan oluyor bu tür zamanlarda, keşke sonuncuyu ben almış olsam, biz alırken 30 cıvarı vardı heyecan olmadı

kardeşım sen ıyı guzel olabılırsın, fakat bu karşıdakınınde ıyı guzel oldugunu göstermez,
    bak 150 tane ıslemden 2 tane 1 puan almış ıyı guzelde bu benım persembe aldıgım urunun halla gönderılmemesını ve defalarca cektıgım mesajlara cevap vermemesını acıklıyor mu ?

satıcıya bırdaha mesaj cektım, olayı kışısel algılamaya başladım acıkcası

guncel:
    satıcı 17:17 ıtıbarı ıle surat kargoya vermış, halla 4 mesajımdan herhangı bırıne cevap vermedı, kargo ucretlı cıkarsa almadan gerı yollatacam,

200 un uzerınde urun aldım sattım böyle terbıyesızlık görmedım arkadaş, bazı arkadaşlar ucuza alıyorsun zaten gıbı zırvalıklar edecek oluyorsa ucuza alıyoruz dıye adam ne yaparsa amenna mı dıyelım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 27 Ekim 2014; 17:23:54 >

• Ben de sepete ekledim bekliyorum indirimi bakalım.

Bendeki G 500 son zamanda teklemeye başlamıştı. Muhtemelen Logitech kalitesinde olmayacak ama ucuz yollu adam akıllı bir fareye benziyor.
    Gelince göreceğiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalpazar 10tl indirim bi turlu gelmedi baya da gezdim mouse kategorisinde..

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Sepete ekleyip bekleyin bazen gelmesi bir gunu buluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

5-6 gun oldu tik yok

• arkadaşlar maouse nin ergonomisi nasıl
  • quote:

Boşuna heyecan yapmışım sonuncuyu almak için. Mouse eski ama şu anda bile muadilleri iki katından fazla fiyata satılıyor biraz daha ucuz olsa yedek te alırdım :)

Eski derken model mi eski, yoksa farklı birşey mi demek istediniz.

MOdelin eski olması ve günümüzde halen rekabet görmesi iyi birşey aslında.
  • Bana indirim geldi urunun siparisini verdıö bugun kargo vermiş umarim kargo ucretsiz gondermiştir msj attım ama donmedi
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    merhaba.. ürünün satıcısı benim. perşembe günü yurt dışına gidip gelmem gerekti . bu günden itibarende biriken 40 kargoyu yolladım.
    fakat aşırı mesaj birikmişti 20 tanesine cevap yazdım sonra kargoyu yetiştirmek içinde paketlemeye başladım. kişisel bir olay yoktur. önce kargoyu yollıyayım sonra gelen mesajları cevaplarım demiştim sadece.. zaten mesajların çogu kargo ile ilgiliydi.. gelen bütün siparişleri dh farkı gözetmeden ucretsiz yapmak zorunda kaldım. perşembe günü ilanı düzeltip kargo suresini yükseltmiştim zaten...iyi günlerde kullanın
  • Ben de bu mauseden aldım. İlerde bir monitör bir de kasa ayarladim mi tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

5-6 gun oldu tik yok

Yeni hesap açmaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.s.s

Mouse'u sepetinize atin ve mouse kategorisinde gezin sik sik. Bu sirada login olmaniz onemli. Sanalpazar size 10 tl kod yukliycek mouse kategorisinde ve mouse size 36 tl ye gelicek. Urunu aldiktan sonra saticiya mesaj atin, dh forumdan aldim urunu diye kargoda bedava olsun. Ihtiyaci olan icin cok guzel bir firsat.

quote:

Valla kardeş dediğim gibi satıcıyı tanımam etmem. Ancak zaten sanalpazar kargosu biliyorsun ki ucuz oluyor anlaşma sayesinde. Ürünü alırken bence bu konu hakkında iletişime geçsinler.

quote:

Orijinalden alıntı: bany3d1m

merhaba.. ürünün satıcısı benim. perşembe günü yurt dışına gidip gelmem gerekti . bu günden itibarende biriken 40 kargoyu yolladım.
    fakat aşırı mesaj birikmişti 20 tanesine cevap yazdım sonra kargoyu yetiştirmek içinde paketlemeye başladım. kişisel bir olay yoktur. önce kargoyu yollıyayım sonra gelen mesajları cevaplarım demiştim sadece.. zaten mesajların çogu kargo ile ilgiliydi.. gelen bütün siparişleri dh farkı gözetmeden ucretsiz yapmak zorunda kaldım. perşembe günü ilanı düzeltip kargo suresini yükseltmiştim zaten...iyi günlerde kullanın

Nick, ban uyumu. Yazım stilleri birebir aynı.

Bir daha düşünün.

• Evet benim üründe kargolanmış.
    Teşekkürler.
  • Arkadaslar Logotech M185 ile cs go oynuyorum. 1000 dpi mouse. Bu baya büyük gibi. Her neyse pistol round'larinda yani ilk roundlarda streamlerde görüyorum adam M4 ile P90 ile sıkarmış gibi P250, GLock ve bilimum pistolu kullanıyor. Çok seri ateş ediyor tariyor resmen. Bu mouse ile daha seri olur değil mi ? Ilk gaming mouse'um olacak da. Cahilim

Attım sepete indirim bekliyorum. Şöyle ucuz yollu bi mouse pad önerisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zwickau

quote:

Mouse'u sepetinize atin ve mouse kategorisinde gezin sik sik. Bu sirada login olmaniz onemli. Sanalpazar size 10 tl kod yukliycek mouse kategorisinde ve mouse size 36 tl ye gelicek. Urunu aldiktan sonra saticiya mesaj atin, dh forumdan aldim urunu diye kargoda bedava olsun. Ihtiyaci olan icin cok guzel bir firsat.

quote:

Valla kardeş dediğim gibi satıcıyı tanımam etmem. Ancak zaten sanalpazar kargosu biliyorsun ki ucuz oluyor anlaşma sayesinde. Ürünü alırken bence bu konu hakkında iletişime geçsinler.

quote:

Orijinalden alıntı: bany3d1m

Nick, ban uyumu. Yazım stilleri birebir aynı.

Bir daha düşünün.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: WorldGrooveMove

quote:

Orijinalden alinti: s.s.s

quote:

Orijinalden alinti: s.s.s

Valla kardes dedigim gibi saticiyi tanimam etmem. Ancak zaten sanalpazar kargosu biliyorsun ki ucuz oluyor anlasma sayesinde. Ürünü alirken bence bu konu hakkinda iletisime geçsinler.

quote:

Orijinalden alinti: bany3d1m

merhaba.. ürünün saticisi benim. persembe günü yurt disina gidip gelmem gerekti . bu günden itibarende biriken 40 kargoyu yolladim.
    fakat asiri mesaj birikmisti 20 tanesine cevap yazdim sonra kargoyu yetistirmek içinde paketlemeye basladim. kisisel bir olay yoktur. önce kargoyu yolliyayim sonra gelen mesajlari cevaplarim demistim sadece.. zaten mesajlarin çogu kargo ile ilgiliydi.. gelen bütün siparisleri dh farki gözetmeden ucretsiz yapmak zorunda kaldim. persembe günü ilani düzeltip kargo suresini yükseltmistim zaten...iyi günlerde kullanin

Nick, ban uyumu. Yazim stilleri birebir ayni.

Bir daha düsünün.

Neyi düsüncez hocam..Mouselarimizi aldik kullanmaya basladik..Siz daha düsünün diyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 28 Ekim 2014; 9:25:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

5-6 gun oldu tik yok

Yeni hesap açmaya gerek var mı?

2 farkli uyelikle denedim ikisi de eski. Yeni hesap acip denemeyi dusunuyorum bugun de gelmezse.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.