Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün hakkında bir şey demedim, kişilik hakkında dedim. Hayırlı olsun hocam ona lafım yok.
  • merhaba cüzdanım bölümü nerede sanalpazarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

Ürün hakkında bir şey demedim, kişilik hakkında dedim. Hayırlı olsun hocam ona lafım yok.

Allah razı olsun..Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın..Bir arkadaş önceki yorumlarda ürüne sahte muamelesi felan yaptıda o yüzden böyle tepki yazdım.
  • Arkadaşlar fazladan indirimi olan varsa hesabini kullanabilir miyim? Bu sanalpazar'ın 10 TL verecegi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse bugün elime ulaştı ama alttaki lazer kısmında hiçbir ışık yok, tuşlar çalışmasına rağmen mouse hareket etmiyor? Ürünle ilgili bir sıkıntı mı var yoksa kurmam gereken birşeyi kurmadığımdan falan mı?
  • ForeverMetal kullanıcısına yanıt
    lazerde zaten ışık yok. otomatik tanıdı ve hareket etmiyor ise hemen iade edin. Yada değişim talebinde bulunun.
  • ForeverMetal kullanıcısına yanıt
    Surucu veya program yuklemeden başka bir pc ye yakın takar takmaz hareket etmesi gerekiyor etmiyorsa sorun vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Mouse bugün elime ulaştı ama alttaki lazer kısmında hiçbir ışık yok, tuşlar çalışmasına rağmen mouse hareket etmiyor? Ürünle ilgili bir sıkıntı mı var yoksa kurmam gereken birşeyi kurmadığımdan falan mı?

farklı zeminlerde denediniz mi mouse zemin seçiyor ben ilk gün farkettim ayrıca birde sürücüsünü kurarak deneyin .
  • Sonunda siparişi geçtim, dün farklı bir hesapla denedim az önce 10tlyi verdi sanalpazar. Satıcıya da gerekli mesajı attım teşekkürler fırsat için
  • Yardımlar için teşekkürler arkadaşlar, ev arkadaşımın bilgisayarında da denedim, başka yüzeylerde de denedim; sorun aynı. Tuşlar var fakat hareket yok, satıcı arkadaşa da mesaj attım, elden götürüp değişim yaparız büyük ihtimalle.
  • 1 adet almayı düşünüyorum bakalım sanalpazar çekini bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

konuyu açan arkadaş uyelıgını vermıştı, alanla açan farkl kısıler hocam,zaten konuyu açan arkadaş onlıne ıken satıcı persembe-pazartesı aksama kadar offlıne ıdı,
    tekrardan konuyu açan arkadaşa tşkler, urun gelmedı daha fakat daha ucuzada urun yok sımdı dogruya dogru
  • quote:

Mouse bugün elime ulaştı ama alttaki lazer kısmında hiçbir ışık yok, tuşlar çalışmasına rağmen mouse hareket etmiyor? Ürünle ilgili bir sıkıntı mı var yoksa kurmam gereken birşeyi kurmadığımdan falan mı?

Aynısı benimde başıma geldi driver felan mı yanlış yükledim diye pc yi 2-3 kez geri yükleme yaptım..Sorun mouse pad deymiş o yüzden farklı zeminlerde deneyin..Eğer hala çalışmazsa geri yollarsınız.
  • Bana üye olduğum ilk gün 10 tl kupon gelmedi, sonra ki gün kampanyalardan faydalanmanız için üyelik doğrulayın dedi(telefon,tc kimlik no vs) hepsini onaylattım daha sonra mouse bölümüne girdim 5-10 dk içinde 10 tl kupon geldi. Hâlâ 10 tl kupon gelmeyen varsa üyelik doğrulayıp tekrar deneyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desm0nd -- 28 Ekim 2014; 23:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Aynısı benimde başıma geldi driver felan mı yanlış yükledim diye pc yi 2-3 kez geri yükleme yaptım..Sorun mouse pad deymiş o yüzden farklı zeminlerde deneyin..Eğer hala çalışmazsa geri yollarsınız.

Mousepad, masa, kol, bacak her yüzeyde denedim o ihtimale karşı Başka bir bilgisayarda da denedik, onda da hareket yok malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 28 Ekim 2014; 23:21:53 >

• arkadaşım... yaşınınız kaç bilmiyorum.. 22 yıllık ticaret hayatım var 40 yaş üstündeyim. telefonlarım 0532 342 48 49- 0535 597 01 75 0212 534 5 534 ali kuşcu mah. yediemirler sokak no:1 no 19 no 41

sahibinden hesabım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-zararina-satis-probook-prbt820-8-8gb-beyaz-tablet-153890728/detay/

2000 yılında açılma.
    gg hesabım 2005 den onunda 2000 den vardırda unuttum çogunu

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=infosaat

burda mause açan arkadaş forumda konu açtım abi kargoları karşılaman mumkun oluırmu yazınca tabiki neden olmasın dedim.
    mutlaka açılmış bir hesabım vardır diyede bakarken bu bany3d1m olanı bulabildim sadece.. ( diger bütün forumlarda ki bany3d1mler bana aittir bu arada.. )

ürünün armada çıkışı 29 dolar + kdv dir şu an varsa bayiligi olana sordurabilirsiniz.

beşiktaştaki eticaret sisteminden kapatıpda elimde kalan ürünleri veriyorum saat vs de dahil olmak üzere.. ve zaten elektronik sektorunude bıraktım tamamen.. tekstil işi yapıyorum.. mause alan arkadaşlar modanaz olarak görmüşlerdir..
    BİR TAŞINIZI ÇIKARTMAK NE KADAR VAKTİMİZİ ALIYOR GÖRÜYORSUNUZ DEGİLMİ.. KUYULARA TAŞ ATMAYI BIRAKIN LÜTFEN İNSANLAR SU İÇSİN DİYE O KUYULAR.. iyi gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bany3d1m

arkadaşım... yaşınınız kaç bilmiyorum.. 22 yıllık ticaret hayatım var 40 yaş üstündeyim. telefonlarım 0532 342 48 49- 0535 597 01 75 0212 534 5 534 ali kuşcu mah. yediemirler sokak no:1 no 19 no 41

sahibinden hesabım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-zararina-satis-probook-prbt820-8-8gb-beyaz-tablet-153890728/detay/

2000 yılında açılma.
    gg hesabım 2005 den onunda 2000 den vardırda unuttum çogunu

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=infosaat

burda mause açan arkadaş forumda konu açtım abi kargoları karşılaman mumkun oluırmu yazınca tabiki neden olmasın dedim.
    mutlaka açılmış bir hesabım vardır diyede bakarken bu bany3d1m olanı bulabildim sadece.. ( diger bütün forumlarda ki bany3d1mler bana aittir bu arada.. )

ürünün armada çıkışı 29 dolar + kdv dir şu an varsa bayiligi olana sordurabilirsiniz.

beşiktaştaki eticaret sisteminden kapatıpda elimde kalan ürünleri veriyorum saat vs de dahil olmak üzere.. ve zaten elektronik sektorunude bıraktım tamamen.. tekstil işi yapıyorum.. mause alan arkadaşlar modanaz olarak görmüşlerdir..
    BİR TAŞINIZI ÇIKARTMAK NE KADAR VAKTİMİZİ ALIYOR GÖRÜYORSUNUZ DEGİLMİ.. KUYULARA TAŞ ATMAYI BIRAKIN LÜTFEN İNSANLAR SU İÇSİN DİYE O KUYULAR.. iyi gunler.

Yolunuz açık olsun abicim.

• Yarın kargo fırmaları çalışacak mı ?
  • Halen sanalpazar kodu beklemekteyim geçenlerde hesaba giriş yaptığım anda vermişti. Şimdi kaç saattir bekliyorum mouse katagorisinde geziyorum yok Sanırım yeni hesap açmak gerekecek...
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    29 ekimde çalışmayacaklarını söylediler kargoları veririken..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.