Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan ve ürünü satan arkadaşlara teşekkürler.Sıcak fırsat dediğin böyle olur 36 tlye hemen kaptım.İndirim gelmesi bir hafta sürdü ama olsun,aynı ürünü kullanmama rağmen çok memnun olduğumdam yedeğini aldım.
  • Bugünkü 10 TL çeki başka bir ihtiyacıma kullandım. Mouse'u da yarın alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket açık. Kullanılmış urun geldi. Sanalpazardan ilk alisverisim fiyasko oldu. Lanet olsun. Ya biz alıcılar çok aptaliz ya da bu satıcı çok akilli

• Kod gelsin de bir adet de ben alayım. Bu aralar mouse bakıyordum işime yarayacak bu fırsat.
  • gayet güzel ürün ..ben yaptıgım alışverişten memnun oldum..
  • S0NADAM kullanıcısına yanıt
    bütün ürünler kolilerden direk poşete konularak gönderildi.. cibali surat kargonun çalışanıda şahittir.. 4koli şeklinde götürüp şubede fişini ve garanti kartını poşete koyarak teslim ettim. ilk defa açılan kutudan size kullanılmış mause nasıl gelebiliyor anlamak mumkun degil.. resimlerini çekip paylaşırsanız LANET OKUMADAN... gönderirsiniz degiştirilir atla deve degil sonuçta.. bir arkadaşımıza yan kaucugu olmayan bir ürün gelmiş fabrikasyon hata.. degişimini yapıyoruz. . alan arkadaşlar iyi günlerde kullansın..
  • Ben de gecen hafta aldim ve sürat kargo hariç memnun kaldim, paket yamuk yumuk geldi. Üründe bir sorun yok ama kargonun biraz daha dikkatli çalişmasi lazim.

Haber veren arkadasa ve saticiya tesekkur ediyorum.

• Üründen çok memnunum yukarıda birçok şey yazdım zaten ürünle ilgili, Sürat kargodan bende çok şikayetçiyim geç geldi, çalışan personel kalifiye değildi ve ürünün kutusu çok fazla ezilmişti içinden sağlam ürün çıkınca şaşırmıştım sağlam mouse muş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bany3d1m

bütün ürünler kolilerden direk poşete konularak gönderildi.. cibali surat kargonun çalışanıda şahittir.. 4koli şeklinde götürüp şubede fişini ve garanti kartını poşete koyarak teslim ettim. ilk defa açılan kutudan size kullanılmış mause nasıl gelebiliyor anlamak mumkun degil.. resimlerini çekip paylaşırsanız LANET OKUMADAN... gönderirsiniz degiştirilir atla deve degil sonuçta.. bir arkadaşımıza yan kaucugu olmayan bir ürün gelmiş fabrikasyon hata.. degişimini yapıyoruz. . alan arkadaşlar iyi günlerde kullansın..

Selamlar hocam bende sipariş verdim ücretsiz kargo fırsatından yararlanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 31 Ekim 2014; 11:49:43 >

• ürün 4-5 gündür sepetimde duruyordu, arada bir girip anlık indirimi yakalama çalışıyordum, bir türlü denk gelmedi, az önce mail geldi mesajınız var diye, anlık indirim yüklenmiş hemen aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mremre

ürün 4-5 gündür sepetimde duruyordu, arada bir girip anlık indirimi yakalama çalışıyordum, bir türlü denk gelmedi, az önce mail geldi mesajınız var diye, anlık indirim yüklenmiş hemen aldım.

Bana niyeyse bugün gelmiyor

• İndirim gelirse alırım bakalım
  • 15,30'da almıştım, 17.30'da kargoya verilmiş, hızlı kargo için teşekkür ederim.
  • Şu 10 tl neye göre yükleniyor anlamadım. 2 gündür denileni yapıyorum ama gelen giden yok.
  • Ürünü aldım, kargo için mesajı attım. Bakalım beklemedeyiz.
  • bende alacağım ama hala indirim kodu bekliyorum elime felç girecek yakında normal mouse tan
  • quote:

Merhaba, Ürün bana çok kolay ve hızlı geldi ama yan kauçuğu yoktu arkadaşın dediği gibi, bende iletişime geçtim ve ürünü tekrar gönderdim. Arkadaş bugün yeni ürünü kargoya verdi. Yarın 01.10.2014 gelince resim ve görüşlerimi paylaşırım. Arkadaş yardım sever bir satıcı. İyi alış-verişler.

• quote:

Ya işte yalan söylüyorum. Aslında paket açık değildi. Farenin her tarafında çizikler yoktu. Usb giriş yerinde ve kabloda toz yoktu. Salladım işte boş verin. İçiniz rahat olsun, 3 kuruş için de iadeyle falan uğraşamayacağım.

Neyse ki ürün çalışıyor. Ancak yapılan şey hiç etik değil

• Ürünü bugün teslim aldım cihaz beklediğimden güzel cıktı. Tek sıkıntısı yapıca biraz büyük olması...Özellikle notebook kullananlar için (taşıma vs..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 558memoli -- 1 Kasım 2014; 3:03:22 >
  • bany3d1m kullanıcısına yanıt
    ürün jet hııznda geldi 1 günde elimde oldu kargo yönünden hiç sıkııntı yaşamadım ürün sıfır ve kutu orjinal bantı açılmamıştır. satıcıya teşekkür ediyorum güzel bir ürün sahibi olduk sayesinde...

alacak arkadaşlar tereddüt etmeksizin alabilirler...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.