Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyarmak istiyoum ki ürünün boyutu büyük, bunu dikkate alın. Benim istediğim gibi avucun içini tam doldurmakta.

Parmak ucu ile kullanılan mauselerde ileride Karpal Tünel Sendromu olma ihtimaliniz yüksek, ama bu mause tam olarak kabladığı için bu sıkıntıdan bir nevi kurtulursunuz

Birde şu konu var, mause oyun mausesi ama duş bakımından biraz fakir mause, oyun için atayabileceğiniz tuş yok gibi.

Ama bu fiyata bu kalite sudan ucuz diyebiliriz, sonuçta efsane fareler arasına girmiş bir mause.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 1 Kasım 2014; 10:42:40 >
  • BAZILARININ ÇOCUKCA GAYRETLERİ İLE ÜRÜN sanalpazar tarafından satıştan kaldırıldı.. ve tekrar açmam halinde üyeligimi askıya alacaklarına dair mesaj gönderdiler.. ben de ürünün garanti belgeside resmi fişininde oldugunu askıya almayın direk ÜYELİGİMİ SİLEBİLECEKlerini belirtip tekrar açtım ilanı..
    ürün 49 tl kargo dahil şeklinde tekrar satışa alınmıştır ne zaman kapatırlarsa zaten 47 tane kaldı alan alır..
    ben burda arkadaşlar şahit dün akşam elden degişende oldu yan kaucugunda eksik var diye 20 tl kargo ücreti ödeyerek deişimini yaptıgımda.. fakat insanogluna yaranılmıyor demekki..

http://www.sanalpazar.com/Gigabyte-Gm-m8000-Ghost-Mouse-Yeni-Nesil-Kopedal__isp34258778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bany3d1m -- 1 Kasım 2014; 11:46:24 >

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Adam %100 sahtedir mi demis? Fikrini soylemis, seri numarasindan bakin demis.

Ayrica adamin profiline tikla bak, junior dedigin 28 yasida.

Senin kemik yasin zeka yasinin onune gecmis bence.

Fiş, garanti belgesi, yurtdisindan getirme yazına yorum bile yapmiyorum cehalet akiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermoon1331 -- 1 Kasım 2014; 12:01:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal pazar mesajı.
     (STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bany3d1m

BAZILARININ ÇOCUKCA GAYRETLERİ İLE ÜRÜN sanalpazar tarafından satıştan kaldırıldı.. ve tekrar açmam halinde üyeligimi askıya alacaklarına dair mesaj gönderdiler.. ben de ürünün garanti belgeside resmi fişininde oldugunu askıya almayın direk ÜYELİGİMİ SİLEBİLECEKlerini belirtip tekrar açtım ilanı..
    ürün 49 tl kargo dahil şeklinde tekrar satışa alınmıştır ne zaman kapatırlarsa zaten 47 tane kaldı alan alır..
    ben burda arkadaşlar şahit dün akşam elden degişende oldu yan kaucugunda eksik var diye 20 tl kargo ücreti ödeyerek deişimini yaptıgımda.. fakat insanogluna yaranılmıyor demekki..

http://www.sanalpazar.com/Gigabyte-Gm-m8000-Ghost-Mouse-Yeni-Nesil-Kopedal__isp34258778

Abi bu dünya da hiçbir iyilik cezasız kalmıyor. Densizlerin yüzünden bende kendi açtığım konudan soğudum. Forumda ilk defa uzaklaştırma aldım. Umarım azda olsa iyiliğin değerini bilenler alır geri kalan ürünleri.

• Urun odama gelmis Istanbula donunce kutu icerigini kontrol edecegim ancak sorun olcagini sanmiyorum satici gayet iyi niyetli gibi geldi bana. Firsat icin tesekkurler tekrar.

• s.s.s kullanıcısına yanıt
    saglık olsun kardeşim.. 16 aralıkta sipariş ettik biz bu ürünleri 17 aralıkta firmaya teslim edildi armada tarafından.. aynı günde malum 17 aralık muhabbeti başladı .. günde 30 ürün satılırken 3 günde 1 ürün satılır konuma kadar düştük.. herkez haber sitelerinde malum backlinklerde bakıyoruz o 1 taneyi alanda haber sitesindeki reklama tıklamışda gelmiş vs.sonra e ticaret sistemini kapadık ofisi vs.. bu ürünler benim gözümde artık yük konumunda .. eski şevkim olsa arabanın arkasına koyar 3-5 internet kafede zaten bitirirdim.. nedense bir bezginlik var fırsata bile koymadım ürünleri o kadar yani. böyle oldugu halde 500 taneden 47 tane kaldı kalanın hepsi kenarda dursada muhim degil. can saglıgı olsun. gg den fırsata aldırır bitiririm 1 haftaya..herşey için teşekkür ederim.8 yıldan sonra dh ye bile girmeme sebep oldun :)
  • Wallahi garantisi olsun olmasın ben aldım 10 gündürde kullanıyorum..Fıstık gibi mouse bu fiyata garantisiz ürün olsa ne olur olmasa ne olur..Faturalı garantili ürün satan firmalar her şeyde hemen ürünü değiştiriyorlar sanki İnsanlara 50 tane takla attırıyorlar..Öyleki bu arkadaş fiş ve garanti belgesi yolluyor..Sonuç olarak bu sattığı ürünün kdv sini (vergisini) devlete ödüyor..Böyle şeylere kafaya takmayın yok garanti belgesi yok ürün sahte yok ürün yurt dışından gelmiş vs vs anma uzattınız konuyu alan alır almayan almaz..Şikayet eden arkadaşlarda büyük ihtimal mouse satıcısıdırlar..
  • 10 numara mouse, neyin tartışması bu hala anlamış değilim.

• fiyatı artırmış. tam şimdi 10 tl geldi 1 saatlik. kargo ücretini eklemiş fiyata. ama ürün açıklamalarında 46 yazmış :)
  • quote:

saglık olsun kardeşim.. 16 aralıkta sipariş ettik biz bu ürünleri 17 aralıkta firmaya teslim edildi armada tarafından.. aynı günde malum 17 aralık muhabbeti başladı .. günde 30 ürün satılırken 3 günde 1 ürün satılır konuma kadar düştük.. herkez haber sitelerinde malum backlinklerde bakıyoruz o 1 taneyi alanda haber sitesindeki reklama tıklamışda gelmiş vs.sonra e ticaret sistemini kapadık ofisi vs.. bu ürünler benim gözümde artık yük konumunda .. eski şevkim olsa arabanın arkasına koyar 3-5 internet kafede zaten bitirirdim.. nedense bir bezginlik var fırsata bile koymadım ürünleri o kadar yani. böyle oldugu halde 500 taneden 47 tane kaldı kalanın hepsi kenarda dursada muhim degil. can saglıgı olsun. gg den fırsata aldırır bitiririm 1 haftaya..herşey için teşekkür ederim.8 yıldan sonra dh ye bile girmeme sebep oldun :)

Mouse benim de bugün elime geçti, Perşembe gecesi sipariş vermiştim. Sorunsuz bir alışveriş oldu ürün çok güzel teşekkürler :)

• hanos kullanıcısına yanıt
    ben tesekkur ederim. fiyatı 49 yaptım. her gunde 1 tl arttıracagım urunun fiyatını.. alanlar hayrını gorsun. sonrası satılmasada olur.
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    duzelttim :) 49 tl ve her gune 1 tl :)
  • Mouse yedek olarak aldım g500 kullandığım için denemek için taktım bu mouse taklit diyen hayatında taklit ürün görmemiştir yada taklitçiler orjinalinden daha iyisini yapmayı becermişler para basabilirler bu beceriyle garanti meselesine gelince kutudan kaşeli garanti belgesi çıkıyor fişte var e daha neyin davası shorleck holmes yapıp fişten firmayı araştırmak nasıl bir durumdur olaki garanti yok 36 tl fiyatını fazlasıyla hakeden bir ürün alıyorsun garanti olmasa bile 36 tl eder rahatlıkla hadi foruma yazdınız sanalpazara şikayet eden kişinin ben iyi niyetinden şüphe ederim kimse kusura bakmasın dandik everest mouse benzer fiyatlara satmaya çalışan kişilerin rahatsız olması normal tabi .
  • quote:

ben tesekkur ederim. fiyatı 49 yaptım. her gunde 1 tl arttıracagım urunun fiyatını.. alanlar hayrını gorsun. sonrası satılmasada olur.

hocam havale kabul ediyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldim urunu. Urun fis ve garanti belgesiyle geldi. Firsat icin tesekkurler.

• Şerbetçi Ş kullanıcısına yanıt
    ederim. 45 tl yollarsanız kargo benden seklinde alabilirsiniz.. yada istanbulda iseniz 40 tl ye elden alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bany3d1m -- 1 Kasım 2014; 14:57:28 >
  • Arkadaşlar benim de mouse bugün geldi. Satıcı arkadaşa teşekkürler. Bir sorum olacak. Sol tuş da sıkıntı yok ama sağ tuşta boşluk var. Sizde de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Arkadaşlar benim de mouse bugün geldi. Satıcı arkadaşa teşekkürler. Bir sorum olacak. Sol tuş da sıkıntı yok ama sağ tuşta boşluk var. Sizde de böyle mi?

Bende de var. Ucuz bir ürün olduğu için kafaya takmadım.
  • quote:

ederim. 45 tl yollarsanız kargo benden seklinde alabilirsiniz.. yada istanbulda iseniz 40 tl ye elden alabilirsiniz..

10 lira sanalpazar kuponu var ondan faydalanabilir miyim peki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.