Şimdi Ara

(STOK BİTTİ)GİGABYTE M8000 OYUNCU MOUSE 40tl.KARGO BEDAVA. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
12
Favori
18.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba.. sanal pazarda dukkana uye olun size ozel fiyat cıkacak.. iyi gunlerde kullanın
  • Ben de Cuma günü satın aldım. Kargo bedava olsun, ne zaman gelir ?
  • bany3d1m kullanıcısına yanıt
    n11 'de mağaza açma şansınız var mıdır veya hiç düşündünüz mü?

İstanbul'dan elden nasıl alıyoruz,

GG ve SP'ye zerre güvenim yok, + dükkana üye oldum an itibarı ile hala 51 tl?
  • Mouse bugün ben işteyken gelmiş şimdi taktım ve deniyorum , tek kelime ile harika !!! ergonomisi logitech g400den daha iyi elime çok iyi oturuyor ... ve çok daha hassas bir mouse valla bu fiyata bedavaa ben 1 adet daha alabilirim
  • sanalpazar ilanına bunu eklemişler. ne demek bu dalgamı geçiyorlar. hergün 1 TL artacak mış.

'''''149 TL DEGİL SADECE 46 idi bugun 49 yarın 50 ertesi gun 51... her gun 1 tl artacak!!!!!
  • bu neyav hakkaten,satan arkadaş baya para kazandı heralde ki fanteziye başladı.
    ilk defa gördüm böyle bi satış taktiği
  • xapex kullanıcısına yanıt
    Donaim Haber olmasa AC kalacaklar.kıymetini bilmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sanalpazar ilanında görünen ayarların yapıldığı menüyü nerden indireceğiz ?? ben gigabyte'ın resmi sitesinden indirim ama ilanda görünün gibi değil ?? benim indirdiğim yazılımının görüntüsü aşağıdaki linkteki gibi ??

http://www.anandtech.com/show/2784/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Kasım 2014; 10:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler sanalpazar ilanında görünen ayarların yapıldığı menüyü nerden indireceğiz ?? ben gigabyte'ın resmi sitesinden indirim ama ilanda görünün gibi değil ?? benim indirdiğim yazılımının görüntüsü aşağıdaki linkteki gibi ??

sendekı 8000 yazılımı resımdekıler 8000x yazılımı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Beyler sanalpazar ilanında görünen ayarların yapıldığı menüyü nerden indireceğiz ?? ben gigabyte'ın resmi sitesinden indirim ama ilanda görünün gibi değil ?? benim indirdiğim yazılımının görüntüsü aşağıdaki linkteki gibi ??

8000x yazılımı oluyormu peki 8000' e ? büyük ihtimal olur gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: xapex

bu neyav hakkaten,satan arkadaş baya para kazandı heralde ki fanteziye başladı.
    ilk defa gördüm böyle bi satış taktiği

hiç hoş değil, bu konuyu bilen kişi inadına almaz bence. Karnı doymuş satıcının herhalde...
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    arkadaşım. dukkan uyesi olarak 45 tlden kargo ucretsiz alabileceginizi yazdım.. sanalpazara ilanımı kapattıracak kadar yazıp cizip ugrasanlar içindir o fiyat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

8000x yazılımı oluyormu peki 8000' e ? büyük ihtimal olur gibi

valla olmuyor dıyorlardı, ben macro yazılımını anlamadım gıttı çok basıt oldugundan derınlemesıne ayar yapamadım,
    bırde mouse arada gıdıyor calısmıor ılgınç geldı

lan beni niye gaza getirip adama laf ettiriyorsunuz madalyonun öteki yüzü varmış
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Müşteriye hakaret eden. Satıcıdan ne beklenir ki zaten.

Ben günlerce cek bekledim ama fiyat arttı. Forumdaki bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim. Bu konuya mesaj atarak bile diğer uyelerin gormesini sagladik. Bizim sucumuz ne ki ? O elemanla olan kisisel problemin bize yansimamasi lazimdi.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim
    http://www.sanalpazar.com/Gigabyte-Gm-m8000-Ghost-Mouse-Yeni-Nesil-Kopedal__isp34258778
    bu ilanda 52 tl olan urunu benim dukkanıma üye olup 45 tl sabit fiyattan alabilirsin..
    neden anlatamıyorum bilmemki fiyatın degiştigi felan yok donanım haber için..
    ben var almak istiyor 1 tane bu üründen

mesaj attım size sanalpazardan
    teşekkür.
  • uyelikler onaylandı
  • Onay beklemedeyim kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.