quote:Orijinalden alıntı: Armityle Yeniyim de ben . Bu key hangi kasanındı acaba ? selamlar, sizin seçiminize göre ayarlamaya çalışıyorum keyleri. saygılar.
Günün 20 saati falan online galiba arkada$ :D biraz saçma olmu$ yorum. stokların yenilenmesini bekliyoruz...
Merhabalar, 3x AK-47 Vulcan FT 3x M4A1-S Cyrex FT 2x AWP Asiimov FT veya 2x AWP Asiimov WW almak istiyorum. Ayrı ayrı ve toptan fiyatlarınızı mesaj olarak atar mısınız? Ziraat bankası kullanıyorum. İyi satışlar.
quote:Orijinalden alıntı: YuriGAGARIN Merhabalar, 3x AK-47 Vulcan FT 3x M4A1-S Cyrex FT 2x AWP Asiimov FT veya 2x AWP Asiimov WW almak istiyorum. Ayrı ayrı ve toptan fiyatlarınızı mesaj olarak atar mısınız? Ziraat bankası kullanıyorum. İyi satışlar. size özel mesaj atıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: heraksos awp asiimov vulcan ve cyrex üçünüde alıcam fiyat verirmisin hocam özel mesaj attım size de.
Merhaba, sorunsuz olarak 89 key satın alınmıştır. Hızlı gönderimi ve nazik tavırları için Tolga kardeşime teşekkür ederim.
quote:Orijinalden alıntı: AurumLuna Merhaba, sorunsuz olarak 89 key satın alınmıştır. Hızlı gönderimi ve nazik tavırları için Tolga kardeşime teşekkür ederim. Ben teşekkür ederim abi, iyi forumlar.
quote:Orijinalden alıntı: MentorCan key geldıgı zaman fıyat uygun olursan 50 adet key alabılırım Selamlar, elimdeki keyler rezevre şu an. Elime geçtiği zaman haber ederin, saygılar.
20 Adet keyi şuan almış bulunmaktayım.Hızlı bir şekilde keyleri aldım.Teşekkürler.Güvenilir bir satıcı.