Şimdi Ara

stok sıkıntısı - satış sona erdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ## satışa geçici bir süre ara verilmiştir ##

Key stok :

EFT ( SADECE ENPARA ( finansbank ) , YapıKredi ve Halk Bankası - TL

Ödeme yöntemleri;

EFT - Halk Bankası, Yapı Kredi, EnPara

Paypal - fiyatlara % 10 eklenir.

'' Acaba şu skin var mı ? '' gibisinden sorularınız varsa mesaj atabilirsiniz, yoksa bile trade yoluyla elde etme şansım olabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum.

Toplu key satışında indirim yoktur, fakat toplu skin satışlarında kafanızdaki rakamları söyleyebilirsiniz.

Bunların yanında Dota2 itemleri de mevcuttur, eğer onları da merak ediyorsanız özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz. İyi forumlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnyWher3 -- 4 Mayıs 2015; 20:49:58 >

• steam profile?
  • http://steamcommunity.com/id/aeonshate // değerlendirmenizi inventory'me göre yapmayın, itemler başka bir accountda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnyWher3 -- 30 Aralık 2014; 11:09:20 >
  • 40 tane anahtar alınmı$tır arkada$tan. Sorunsuz alı$veri$ için te$ekkürler.
  • Güvenilir Satıcı
  • 40 adet aldim.guzel alisveristi.tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşdan 11 adet key alınmışdır.Kendisine teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stok güncellendi, satışa devam.
  • 7 Adet key aldım, sorunsuz alışveriş teşekkürler..
  • Arkadastan 85 key aldim
    Gayet ilgili,guvenilir ve hizli bir arkadas.
    Tekrardan tesekkurler:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenilir arkadaş
  • Adamdan bi key alacağız mesajlara cevap atmıyor , arkadaşlık isteklerini reddediyor

Biz key satarken uykumuzu hiçe sayıp müşteriyi bekliyoruz adamın umrunda bile degil , ibretlik satıcıymış

Almayı düşünen arkadaşların dikkatine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Adamdan bi key alacağız mesajlara cevap atmıyor , arkadaşlık isteklerini reddediyor

Biz key satarken uykumuzu hiçe sayıp müşteriyi bekliyoruz adamın umrunda bile degil , ibretlik satıcıymış

ilanda belirttiğim halde, xxx key alıcam kaça yaparsın gibisinden bir mesaj attınız.

her gün girdiğimde 10 larca mesaj oluyor, bundan şikayetçi tabiki değilim, fakat inanın hiç biri sizinki gibi değil.

insanlar önce selam verip, sonra iletişim bilgileri isteyip, eğer indirim istiyorlarsa ondan sonra soruyolar ki ben her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum kendilerine.

ek olarak;

2 gün sonra öğrencilik hayatımın en önemli sınavlarından birine giricem.

competitive olarak dota oynuyorum ve sürekli turnuvalara katılmak zorundayım. ( bu yüzden onlarca arkadaş isteği duruyor listede, isminizi seçemiyorum )

### bir sürü insanla alışveriş yaptım, neredeyse hiç birine en ufak bir yanlışım olmadı. beni teyit edicek bir sürü insan da çıkacaktır. bunca işin gücün içinde, selam bile vermeden pazarlık için attığınız mesaja cevap veremediğim için, inanın üzgün değilim. ne yazık ki ilanımı karalayamayacaksınız. ###

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnyWher3

quote:

Adamdan bi key alacağız mesajlara cevap atmıyor , arkadaşlık isteklerini reddediyor

ilanda belirttiğim halde, xxx key alıcam kaça yaparsın gibisinden bir mesaj attınız.

her gün girdiğimde 10 larca mesaj oluyor, bundan şikayetçi tabiki değilim, fakat inanın hiç biri sizinki gibi değil.

insanlar önce selam verip, sonra iletişim bilgileri isteyip, eğer indirim istiyorlarsa ondan sonra soruyolar ki ben her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum kendilerine.

ek olarak;

competitive olarak dota oynuyorum ve sürekli turnuvalara katılmak zorundayım. ( bu yüzden onlarca arkadaş isteği duruyor listede, isminizi seçemiyorum )

### bir sürü insanla alışveriş yaptım, neredeyse hiç birine en ufak bir yanlışım olmadı. beni teyit edicek bir sürü insan da çıkacaktır. bunca işin gücün içinde, selam bile vermeden pazarlık için attığınız mesaja cevap veremediğim için, inanın üzgün değilim. ne yazık ki ilanımı karalayamayacaksınız. ###

saygılar.

Attığım mesaj " 100 tane key alırsam kaç yaparsın?"

O zaman satıcı olarak senin yazman gereken şey

"390 TL fiyat sabit."

Onu geçtim daha öğrencilikten sınavdan bahsediyosun sana önce okulunu bitirmeni tavsiye ediyorum

Ayrıca konuştuğun adamı önceden bi tanı sonra cevap at , sen daha ortada yokken biz burada kaç paralık satışlar yapıyorduk

Csgoloungede de -3 repin varmış

http://csgolounge.com/profile?id=76561198046990305

Ne kadar sinir bozucu biri olduğun ortada

Kaç kişiye key sattım diyorsun ; senin 10 20 key sattığım adama ben önceden binlerce key sattım gidip sor

"saygılar." Peh saygını yesinler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 8 Ocak 2015; 16:57:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnyWher3

quote:

ek olarak;

saygılar.

Attığım mesaj " 100 tane key alırsam kaç yaparsın?"

O zaman satıcı olarak senin yazman gereken şey

"390 TL fiyat sabit."

Onu geçtim daha öğrencilikten sınavdan bahsediyosun sana önce okulunu bitirmeni tavsiye ediyorum

Ayrıca konuştuğun adamı önceden bi tanı sonra cevap at , sen daha ortada yokken biz burada kaç paralık satışlar yapıyorduk

Csgoloungede de -3 repin varmış

http://csgolounge.com/profile?id=76561198046990305

Ne kadar sinir bozucu biri olduğun ortada

Kaç kişiye key sattım diyorsun ; senin 10 20 key sattığım adama ben önceden binlerce key sattım gidip sor

Sana da şunu söylüyorum steam hesabına , itemlerine azcık değer veriyosan büyüklerine saygı göstermeyi öğren beni uğraştırma burda ;)

"saygılar." Peh saygını yesinler !

tavrınızın neden böyle olduğunu anlamadım.

attığınız mesajın cevabı ilanda yazıyor, özel mesajla zaman kaybetmeye gerek olmadığını düşündüm sadece.

sizi tanımaya ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum, tavsiyeniz için de teşekkür ederim fakat ona da ihtiyacım olduğunu pek sanmıyorum.

csgolounge olayına girmenizi korkunç derecede komik buluyorum.

inanın sinir bozucu biri değilim, '' konuştuğun adamı tanı '' diyip, kişiliğim hakkında yorum yapmanızı ironik buluyorum.

donanımhaber'den önce, bir kaç sitede daha satış yapmıştım, dota2traders.net ,www.epicnpc.com vs. gibi o yüzden ortada olmama durumum da yok, şayet üyelik alımı tarihlerimiz arasında sadece 1-2 ay var. forumu takip ediyordum yani.

'' itemlerine azcık değer veriyorsan, büyüklerine saygı göstermeyi öğren beni uğraştırma burda ''

bu cümlenize pek anlam veremiyorum, açıkcası biraz da saçma buldum. mesajımın sonunda saygımı belirttim, size ve şahsınıza - sizin yaptığınız gibi - herhangi bir yorum da kullanmadım. itemlerime de değer vermiyorum bu arada, çok eski bi moba oyuncusu olduğum için, dota2 skinlerinin pek bi'şey ifade etmediğini düşünüyorum.

cs:go yu da günde 1-2 oyun oynarsam oynuyorum, görünümlerini hoş bulduğum itemleri kullanmayı seviyorum, diğerlerini satıyorum.

• güvenilir satici, gönül rahatliğiyla alışveriş yapabilirsiniz. bol kazançlar
  • 4 adet key aldım. 5 dk sürmedi güvenilir arkadaş.Kendisine teşekkür ederim.
  • quote:

Karalama yapmayın kardeşim adama kendisi cok yardımcı oluyor Herkeze çekeneyen baskasından alsın ne alıcaksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveB

quote:

Karalama yapmayın kardeşim adama kendisi cok yardımcı oluyor Herkeze çekeneyen baskasından alsın ne alıcaksa

Önce konuşmayı öğren + kardeşin değilim + Alırız şüphen olmasın
  • Yeniyim de ben . Bu key hangi kasanındı acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.