Şimdi Ara

Stone cave yaratıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bu stone cave yi çok merak ediorum.yüksek lvl olup orda cnv ları doğrayan bir arkadasımız oradaki cnv ların lvl ine göre sıralandırarak çektiği ss leri koyabilirse çok memnun olurum.aradım ama gözümden mi kaçtı bilmiorum göremedim konuyu ... bi zahmet edip koyarsanız sevinirim !!
    saygılarımla...

• http://sro.mmosite.com/database/monsters/donwhang_cave.shtml

Lv 50 de girebiliyorsun cave e, ama girmenle çıkman bir olur sanırım :) Yaratıklar 61lv den başlıyor.
  • lvllerini bilmiorum ama guildden lvl 64 arkla 5 kişi beraber gittik caveye son odada sadece ben sağ kaldım yolda teker teker öldük ssleri koyarım birazdan ama lvllerini bilmiorum pek yaratıklara bakmadık amacımız hemen koridorlara kaçmak olduğu için ama mr cowboy her odadaki yaratıkları teker teker çekmişti arasan bulabilirsin
  • tamam arkadaslar geçtim lvl leri ss ler yeter
  • o site tüm sorularımın cevabını verdi ama ss leri görmek ii olur :D

• buda cavenın 69 lvl yaratığı
     Stone cave yaratıkladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 5 Eylül 2006; 15:27:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __HaiZ#8364;N__

valla saol gördüm merakımı giderdim hehe de dikmen kardes ben geçende seni gördüm slm verdim sen de verdin valla adım __HaiZeN__ idi hatırlarsan :D

Vermişimdir ama hatırlayamadım, bi çok kişiyle konuşunca kimle konuştuğuma bakmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

buda cavenın 69 lvl yaratığı
    [img width=640 height=480]http://img186.imageshack.us/img186/3372/sro2006081815534485tu7.jpg[/simage]

Hehe, bunlar 69 olmuşlar ama fazla zor değiller, vurmak için 2 saat düşünüyorlar. Onlar düşünene kadar 2 vuruşta zaten yatıyorlar ama arada zombi çaktıklarında pill kalmamışsa kötü olabilir.

Bide Yachal'mıydı neydi, Str vuran yeşil moblar var, onlarda bi stun yapıyorlar stun stun değil mübarek çok uzun sürüyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 5 Eylül 2006; 18:47:12 >
  • Abi ib tanesi adama 2k dan fazla vuruyodu o lvl da.Benim lvl 32 hp 1100.Bana heralde 10k dan fazla vurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

buda cavenın 69 lvl yaratığı
    [img width=640 height=480]http://img186.imageshack.us/img186/3372/sro2006081815534485tu7.jpg[/simage]

Hehe, bunlar 69 olmuşlar ama fazla zor değiller, vurmak için 2 saat düşünüyorlar. Onlar düşünene kadar 2 vuruşta zaten yatıyorlar ama arada zombi çaktıklarında pill kalmamışsa kötü olabilir.

Bide Yachal'mıydı neydi, Str vuran yeşil moblar var, onlarda bi stun yapıyorlar stun stun değil mübarek çok uzun sürüyo :)

sorma yaw 3 kere ayagını yere cakıo stunluo senı beklekı stun gecsın tam gectı derken oburu stunluo

• ah ulan bi 60 olsam suraları gezcem de ohooo ...böle topiğe gerek kalmaz o zmn :D
  • Gerçekden de kötü stunlkarı cok kötü.Bekleye bekleye bi hal oluosun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.