Şimdi Ara

stoplara film çekmek yada siyaha boyamak?yardımm.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tmm dayı yapnca tüm ışıkları aççam fotosunu cekıp özellikle sana göstercem=)
  •  stoplara film çekmek yada siyaha boyamak?yardımm..

yukarıda resmi gözüken araç benim arabam. stoplar boyanmış. bana biri bunu nasıl çıkartacağımı söyleyebilir mi? arabayı alalı 1,5 ay oldu. eski sahibi bunu bu hale sokmuş. bence çok berbat duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orijinalden alıntı: tam_35_tr

arkadaşlar bn de tipo sx war arka stopları siyah yapmak istiyorum boyatsam muaynede bi sorun olurmu? yada cam filmi çeksem olurmu_?

Hocam bunu yaparken derdin nedir?

Stoplar aracınızın gece görünmesini kolaylaştırmak, fren yaptığınızda arkanızdakini uyarmak amaçlı bir aparattır. Şu yaptığınıza hiçbir anlam veremediğim gibi gayet de kötü bir görüntü ortaya koyup insanların gördüğünde gülmesine, alay etmesine sebebiyet veriyorsunuz farkında değil misiniz?

Bari dikiz aynasını da karartın da şartlar eşitlensin, ne siz görün arkadakini nede o sizi görsün..

yani şu yaptığınızın direksyonu kesip kare formuna sokmaktan farkı yok inanın

Madem aracın gece görünmesini kolaylaştırmak amaçlı bulunan bir aparat..

Neden söküp LED li stop takılıyor ? (tamam ledde daha iyi görünüyor belli oluyor) ama aracın standart stopları yetmiyormu görünmüyor mu?

Ve bu ledli stop işlemi yapılınca neden herkes beğeniyor neden kimsenin sesi çıkmıyor?

Yapılış amacı belirginlik falan değil aksesuar...

Bu arkadaşta film çekerek aksesuar ve güzel bir dış görünüş yapmak istiyor..

He güzel olurmu bence olmaz..

Ama zevk..

• muayne için soruyosan evet sorun olur film çektirmek
  • Otomobil bolumunde modifiye ile ilgili bi konu gorsem hep su esitlige variyorum.

Forumda modifiye = öcü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.