Şimdi Ara

stoplara film çekmek yada siyaha boyamak?yardımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bn de tipo sx war arka stopları siyah yapmak istiyorum boyatsam muaynede bi sorun olurmu? yada cam filmi çeksem olurmu_?

• Boyatırsan ilerde boya matlaşma,pullaşma ve dökülme yapabiliyor.O yüzden cam filmi çekmeni öneririm.Yalnız çok koyu bir film çekme stop,sinyal,geri vites ışığı gibi aksamlar belli olsun.Yoksa trafikte sorun yaşayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Boyatırsan ilerde boya matlaşma,pullaşma ve dökülme yapabiliyor.O yüzden cam filmi çekmeni öneririm.Yalnız çok koyu bir film çekme stop,sinyal,geri vites ışığı gibi aksamlar belli olsun.Yoksa trafikte sorun yaşayabilirsin
    hmm doru dıyosun eyw saolsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: fvz_bzyk

hmm doru dıyosun eyw saolsn

Alıntıları Göster
    çorap geçirin çok seksi oluyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

En mantıklısı ve güzel duranı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Alıntıları Göster
    fetişistlere dikkat ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

quote:

her gördüğümde gülüyorum nedense bencede çok abes duruyor =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

quote:

quote:

Ben Gecen kırmızı rover 216'da görmüştüm çok yakışmıştı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

quote:

quote:

Ben Gecen kırmızı rover 216'da görmüştüm çok yakışmıştı

esprisi bol bir konu şahsen ben yaptırmam =)

• quote:

Orijinalden alıntı: tam_35_tr

arkadaşlar bn de tipo sx war arka stopları siyah yapmak istiyorum boyatsam muaynede bi sorun olurmu? yada cam filmi çeksem olurmu_?

Hocam bunu yaparken derdin nedir?

Stoplar aracınızın gece görünmesini kolaylaştırmak, fren yaptığınızda arkanızdakini uyarmak amaçlı bir aparattır. Şu yaptığınıza hiçbir anlam veremediğim gibi gayet de kötü bir görüntü ortaya koyup insanların gördüğünde gülmesine, alay etmesine sebebiyet veriyorsunuz farkında değil misiniz?

Bari dikiz aynasını da karartın da şartlar eşitlensin, ne siz görün arkadakini nede o sizi görsün..

yani şu yaptığınızın direksyonu kesip kare formuna sokmaktan farkı yok inanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

arkadaşlar bn de tipo sx war arka stopları siyah yapmak istiyorum boyatsam muaynede bi sorun olurmu? yada cam filmi çeksem olurmu_?

Hocam bunu yaparken derdin nedir?

Stoplar aracınızın gece görünmesini kolaylaştırmak, fren yaptığınızda arkanızdakini uyarmak amaçlı bir aparattır. Şu yaptığınıza hiçbir anlam veremediğim gibi gayet de kötü bir görüntü ortaya koyup insanların gördüğünde gülmesine, alay etmesine sebebiyet veriyorsunuz farkında değil misiniz?

Bari dikiz aynasını da karartın da şartlar eşitlensin, ne siz görün arkadakini nede o sizi görsün..

yani şu yaptığınızın direksyonu kesip kare formuna sokmaktan farkı yok inanın

anlayana

• quote:

quote:

quote:

anlayana

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

quote:

quote:

quote:

anlayana

Alıntıları Göster
    yani siyah yapcak dediysek kapkara olcak demdk gene herturlu ısıklar goruncek hiç görmednmi bu şeklde?:)sadece rengi kapalı durcak ama stoplar sinyaller blli olcak

• quote:

quote:

filelimi desenlimi?
  • quote:

yani siyah yapcak dediysek kapkara olcak demdk gene herturlu ısıklar goruncek hiç görmednmi bu şeklde?:)sadece rengi kapalı durcak ama stoplar sinyaller blli olcak

Kime görünecek? O kullandığınız stopların saydamlığı herkes tarafından güvenlik sınırları içerisinde görülebilmesi için optimize edilmiştir. Kararttığın stopu Ali görür Mehmet görür, Veysi göremez- Nuri hiç göremez.. Karanlıkta dikkati dağılmış bir Ali de göremez. Yani sözüm o ki aykırı olmak için birşey yaparken her sonucu düşünün, sizin düşünemeyeceğiniz şeyleri düşündükleri için otomotiv üreticilerine de itimat gösterin. Olayın bir diğer boyutu da bu uygulamanın güzel görüneceğini sanman, güzel de görünmüyor dostum inan bana- gören gülüp geçecek eğlence konusu olacaksın o kadar. Ben onu çok gördüm de sen hiç tozdan kirden stopları çok az görünüp de kazaya sebebiyet veren kamyon hiç görmedin? Üstelik onların ihmalkarlık olarak, üşengeçlik olarak yaptığı şeyi sen kasten ve isteyerek yapıyorsun, hatandan bir an önce dönmen dileğimle.. Aracınızında sizin ve trafikteki diğer insanların güvenliği ile ilgili olan tertibatlarda değişiklikler yapmaktan kaçınınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: edilhan

quote:

Kime görünecek? O kullandığınız stopların saydamlığı herkes tarafından güvenlik sınırları içerisinde görülebilmesi için optimize edilmiştir. Kararttığın stopu Ali görür Mehmet görür, Veysi göremez- Nuri hiç göremez.. Karanlıkta dikkati dağılmış bir Ali de göremez. Yani sözüm o ki aykırı olmak için birşey yaparken her sonucu düşünün, sizin düşünemeyeceğiniz şeyleri düşündükleri için otomotiv üreticilerine de itimat gösterin. Olayın bir diğer boyutu da bu uygulamanın güzel görüneceğini sanman, güzel de görünmüyor dostum inan bana- gören gülüp geçecek eğlence konusu olacaksın o kadar. Ben onu çok gördüm de sen hiç tozdan kirden stopları çok az görünüp de kazaya sebebiyet veren kamyon hiç görmedin? Üstelik onların ihmalkarlık olarak, üşengeçlik olarak yaptığı şeyi sen kasten ve isteyerek yapıyorsun, hatandan bir an önce dönmen dileğimle.. Aracınızında sizin ve trafikteki diğer insanların güvenliği ile ilgili olan tertibatlarda değişiklikler yapmaktan kaçınınız.

Alıntıları Göster
    Dostum anlıyorum seni o şekilde kazalar çok oluyor ama sen bnm demek istedğimi tam anlamadın herhalde. şuanki hali kırmızı cok az bi siyah görüntü olcak ama her bi sinyaller stoplar parklar görüncek anlatamadım sanırım.:)

• quote:

Dostum anlıyorum seni o şekilde kazalar çok oluyor ama sen bnm demek istedğimi tam anlamadın herhalde. şuanki hali kırmızı cok az bi siyah görüntü olcak ama her bi sinyaller stoplar parklar görüncek anlatamadım sanırım.:)

Alıntıları Göster
    o zaman önerim maksimum görsellik, maksimum performans : file çorap!!
  • quote:

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrux

quote:

Katılıyorum

Alıntıları Göster
    dmi aslnda desenlide kıyak olrdu ama nese=)
  • quote:

dmi aslnda desenlide kıyak olrdu ama nese=)

Alıntıları Göster
    sevgili kardeşim o saydamlık da zaten güvenlik standartları sonucunda belirlenmiş kafana göre d.... aaa neyse tamam;

evet o zaman benim de önerim katran siyahı boya, tek bir ışık hüzmesi sızmasın yakarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.