Bildirim
stoplara film çekmek yada siyaha boyamak?yardımm..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boyatırsan ilerde boya matlaşma,pullaşma ve dökülme yapabiliyor.O yüzden cam filmi çekmeni öneririm.Yalnız çok koyu bir film çekme stop,sinyal,geri vites ışığı gibi aksamlar belli olsun.Yoksa trafikte sorun yaşayabilirsin -
hmm doru dıyosun eyw saolsnquote:
Orijinalden alıntı: burak9006
Boyatırsan ilerde boya matlaşma,pullaşma ve dökülme yapabiliyor.O yüzden cam filmi çekmeni öneririm.Yalnız çok koyu bir film çekme stop,sinyal,geri vites ışığı gibi aksamlar belli olsun.Yoksa trafikte sorun yaşayabilirsin -
çorap geçirin çok seksi oluyor öylequote:
Orijinalden alıntı: fvz_bzyk
hmm doru dıyosun eyw saolsn
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: impress
çorap geçirin çok seksi oluyor öyle
En mantıklısı ve güzel duranı -
fetişistlere dikkat amaquote:
Orijinalden alıntı: Skaynquote:
En mantıklısı ve güzel duranı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: asi_boyz
quote:
her gördüğümde gülüyorum nedense bencede çok abes duruyor =) -
quote:
Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
quote:
quote:
her gördüğümde gülüyorum nedense bencede çok abes duruyor =)
Ben Gecen kırmızı rover 216'da görmüştüm çok yakışmıştı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
quote:
quote:
her gördüğümde gülüyorum nedense bencede çok abes duruyor =)
Ben Gecen kırmızı rover 216'da görmüştüm çok yakışmıştı
esprisi bol bir konu şahsen ben yaptırmam =)
-
quote:
Orijinalden alıntı: tam_35_tr
arkadaşlar bn de tipo sx war arka stopları siyah yapmak istiyorum boyatsam muaynede bi sorun olurmu? yada cam filmi çeksem olurmu_?
Hocam bunu yaparken derdin nedir?
Stoplar aracınızın gece görünmesini kolaylaştırmak, fren yaptığınızda arkanızdakini uyarmak amaçlı bir aparattır. Şu yaptığınıza hiçbir anlam veremediğim gibi gayet de kötü bir görüntü ortaya koyup insanların gördüğünde gülmesine, alay etmesine sebebiyet veriyorsunuz farkında değil misiniz?
Bari dikiz aynasını da karartın da şartlar eşitlensin, ne siz görün arkadakini nede o sizi görsün..
yani şu yaptığınızın direksyonu kesip kare formuna sokmaktan farkı yok inanın -
quote:
Orijinalden alıntı: Soylukan
quote:
arkadaşlar bn de tipo sx war arka stopları siyah yapmak istiyorum boyatsam muaynede bi sorun olurmu? yada cam filmi çeksem olurmu_?
Hocam bunu yaparken derdin nedir?
Stoplar aracınızın gece görünmesini kolaylaştırmak, fren yaptığınızda arkanızdakini uyarmak amaçlı bir aparattır. Şu yaptığınıza hiçbir anlam veremediğim gibi gayet de kötü bir görüntü ortaya koyup insanların gördüğünde gülmesine, alay etmesine sebebiyet veriyorsunuz farkında değil misiniz?
Bari dikiz aynasını da karartın da şartlar eşitlensin, ne siz görün arkadakini nede o sizi görsün..
yani şu yaptığınızın direksyonu kesip kare formuna sokmaktan farkı yok inanın
anlayana
-
quote:
quote:
quote:
anlayana
-
yani siyah yapcak dediysek kapkara olcak demdk gene herturlu ısıklar goruncek hiç görmednmi bu şeklde?:)sadece rengi kapalı durcak ama stoplar sinyaller blli olcakquote:
Orijinalden alıntı: İlkerA.quote:
quote:
quote:
anlayana
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
filelimi desenlimi? -
quote:
yani siyah yapcak dediysek kapkara olcak demdk gene herturlu ısıklar goruncek hiç görmednmi bu şeklde?:)sadece rengi kapalı durcak ama stoplar sinyaller blli olcak
Kime görünecek? O kullandığınız stopların saydamlığı herkes tarafından güvenlik sınırları içerisinde görülebilmesi için optimize edilmiştir. Kararttığın stopu Ali görür Mehmet görür, Veysi göremez- Nuri hiç göremez.. Karanlıkta dikkati dağılmış bir Ali de göremez. Yani sözüm o ki aykırı olmak için birşey yaparken her sonucu düşünün, sizin düşünemeyeceğiniz şeyleri düşündükleri için otomotiv üreticilerine de itimat gösterin. Olayın bir diğer boyutu da bu uygulamanın güzel görüneceğini sanman, güzel de görünmüyor dostum inan bana- gören gülüp geçecek eğlence konusu olacaksın o kadar. Ben onu çok gördüm de sen hiç tozdan kirden stopları çok az görünüp de kazaya sebebiyet veren kamyon hiç görmedin? Üstelik onların ihmalkarlık olarak, üşengeçlik olarak yaptığı şeyi sen kasten ve isteyerek yapıyorsun, hatandan bir an önce dönmen dileğimle.. Aracınızında sizin ve trafikteki diğer insanların güvenliği ile ilgili olan tertibatlarda değişiklikler yapmaktan kaçınınız.
-
Dostum anlıyorum seni o şekilde kazalar çok oluyor ama sen bnm demek istedğimi tam anlamadın herhalde. şuanki hali kırmızı cok az bi siyah görüntü olcak ama her bi sinyaller stoplar parklar görüncek anlatamadım sanırım.:)quote:
Orijinalden alıntı: edilhanquote:
yani siyah yapcak dediysek kapkara olcak demdk gene herturlu ısıklar goruncek hiç görmednmi bu şeklde?:)sadece rengi kapalı durcak ama stoplar sinyaller blli olcak
Kime görünecek? O kullandığınız stopların saydamlığı herkes tarafından güvenlik sınırları içerisinde görülebilmesi için optimize edilmiştir. Kararttığın stopu Ali görür Mehmet görür, Veysi göremez- Nuri hiç göremez.. Karanlıkta dikkati dağılmış bir Ali de göremez. Yani sözüm o ki aykırı olmak için birşey yaparken her sonucu düşünün, sizin düşünemeyeceğiniz şeyleri düşündükleri için otomotiv üreticilerine de itimat gösterin. Olayın bir diğer boyutu da bu uygulamanın güzel görüneceğini sanman, güzel de görünmüyor dostum inan bana- gören gülüp geçecek eğlence konusu olacaksın o kadar. Ben onu çok gördüm de sen hiç tozdan kirden stopları çok az görünüp de kazaya sebebiyet veren kamyon hiç görmedin? Üstelik onların ihmalkarlık olarak, üşengeçlik olarak yaptığı şeyi sen kasten ve isteyerek yapıyorsun, hatandan bir an önce dönmen dileğimle.. Aracınızında sizin ve trafikteki diğer insanların güvenliği ile ilgili olan tertibatlarda değişiklikler yapmaktan kaçınınız.
Alıntıları Göster
-
o zaman önerim maksimum görsellik, maksimum performans : file çorap!!quote:
Dostum anlıyorum seni o şekilde kazalar çok oluyor ama sen bnm demek istedğimi tam anlamadın herhalde. şuanki hali kırmızı cok az bi siyah görüntü olcak ama her bi sinyaller stoplar parklar görüncek anlatamadım sanırım.:)
Alıntıları Göster -
quote:
o zaman önerim maksimum görsellik, maksimum performans : file çorap!!
Katılıyorum -
dmi aslnda desenlide kıyak olrdu ama nese=)quote:
Orijinalden alıntı: Acruxquote:
o zaman önerim maksimum görsellik, maksimum performans : file çorap!!
Katılıyorum
Alıntıları Göster -
sevgili kardeşim o saydamlık da zaten güvenlik standartları sonucunda belirlenmiş kafana göre d.... aaa neyse tamam;quote:
dmi aslnda desenlide kıyak olrdu ama nese=)
Alıntıları Göster
evet o zaman benim de önerim katran siyahı boya, tek bir ışık hüzmesi sızmasın yakarım
Benzer içerikler
- cam suyuna ne konur
- kaliper boyama
- arabadan gaza basınca ses gelmesi
- aracım yağ eksiltiyor ama duman yok
- obd2 ecu bağlantı sorunu çözümü
- renault logan
- 2024 mtv hesaplama. tablosu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X