Şimdi Ara

Reflektör falan koymam artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin tv'de izledim, dün e-5 aracın biri arızalanmış ya da kaza yapmış. Emniyet şeridine çekmiş adam. Her neyse, adam bagajdan reflektör alayım derken arkadan gelen bir emniyet şeridi ayısı çarpmış, 2 araç arasında sıkışan adam ölmüş oracıkta.

Türkiye şartlarında, kazadan sonra bagajı açıp reflektörü çıkartmak ve yerleştirmek ne kadar emniyetli, üstelik emniyet şeridinde olsan bile. Emniyet şeridi makasçıların cirit attığı bir şerit zira türkiye'de

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11953703.asp?ref=f5haber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 27 Haziran 2009; 16:13:24 >

• Burası Türkiye...

Ama o adamın hesabını kim verecek ??

Hadi makas atıyorsunuz ki yanlış,emniyet şeridinde niye atıyorsunu be hayırsızlar
  • haberi buldum

Kaza, Bahçelievler E-5 Karayolu Merter Kavşağı'nı 100 metre geçince Atatürk Havalimanı istikametinde meydana geldi. İddialara göre, Erkan Şenen'in kullandığı 34 FD 0145 plakalı BMW marka otomobil, Merter'i geçince arızalandı. Şenen, otomobili yolun sağına çekti. Aynı araçta bulunan Halil Yılmaz da, yola reflektör koymak için otomobilden indi. Bagajdan reflektörü alan Yılmaz'a, başka bir araçla yarıştığı ileri sürülen Serkan Alparslan'ın kullandığı 34 US 6110 plakalı Peugeut marka otomobil çarptı.

http://www.haberk.com/haber/29800/reflektor-koymaya-calisirken-canindan-oldu-haberi/

• Olen adamin yakini olsan, canin yansa, E5'te yarisan bu zibidileri oldurmezsin de naparsin?
    Kaza diyip gecistirecekler yine, yok baska araba sikistirdi diyecek, yok fren tutmadi diyecek, kontrolu kaybettim diyecek...

Ne ala memleket. Gun isigini bile gormemesi lazim bu zibidilerin bir daha normal sartlarda ama yok, olmuyor malesef boyle.
  • Allah rahmet eylesin, çok yazık..

Emniyet şeridinde duran Bmw'nun arkasına, Peugeot sağ önden nasıl çarpabilir?

Edit: Anladım sanırım, Peugeot sağ çamurluktan Bmw'nun arkasına çarpıp takılıyor, sonrada beraber dönüyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 26 Haziran 2009; 18:34:46 >
  • vay şsizz ...............................................................................

Allah rahmet eylesin..

yazık b*k yolnda gitmek diye buna denir herhalde..

gelsin itin teki durduk yerde sana vursun..

eceli gelmiş demekki dicem başka ne denirki..

yazık gercekten yazık..

o adam şimdi vicdan azabıyla nasıl yasıcak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

haberi buldum

Kaza, Bahçelievler E-5 Karayolu Merter Kavşağı'nı 100 metre geçince Atatürk Havalimanı istikametinde meydana geldi. İddialara göre, Erkan Şenen'in kullandığı 34 FD 0145 plakalı BMW marka otomobil, Merter'i geçince arızalandı. Şenen, otomobili yolun sağına çekti. Aynı araçta bulunan Halil Yılmaz da, yola reflektör koymak için otomobilden indi. Bagajdan reflektörü alan Yılmaz'a, başka bir araçla yarıştığı ileri sürülen Serkan Alparslan'ın kullandığı 34 US 6110 plakalı Peugeut marka otomobil çarptı.

http://www.haberk.com/haber/29800/reflektor-koymaya-calisirken-canindan-oldu-haberi/

Bizim burdaki hayvanlardan biridir kesin.
    Bende Bahçelievlerde oturuyorum.. Daha bugün bi olay yaşadım.
    Bildiğiniz ara sokak. Karşı kaldırıma geçicem , bitane Seat Leon yapıştırmış ara sokakta adamı en başta görmedim ayağımı attım yola parmaklarımın ucundan geçti. Resmen ara sokakta 60-70 km hızla gidiyordu.
    Allah rahmet eylesin adamcağıza.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan sizin kullanacağınız arabaya .ıçayım ben
  • istanbul'da kaza geçirildiğinde sanıyorum en iyisi çok acil arabayı terkedip yolun dışına, uzak bir alana kaçmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 28 Haziran 2009; 9:11:38 >
  • adama Allah rahmet eylesin
    fakat emniyet şeridinde bu adama çarpana nasıl bir ceza verilecek önemli olan soru artık bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebel

istanbul'da kaza geçirildiğinde sanıyorum en iyisi çok acil arabayı terkedip yolun dışına uzak bir alana kaçmak en iyisi.

hiç olmadı arabadan çıkmamak, kemer bağlı halde beklemek. Arabanın yanında beklemek çok sakat bişi.

quote:

Orjinalden alıntı: meta80

adama Allah rahmet eylesin
    fakat emniyet şeridinde bu adama çarpana nasıl bir ceza verilecek önemli olan soru artık bu

evet çok haklısın. emniyet şeridinde hız yapan bence cinayete teşebbüs etmektedir resmen. Cezası normalden çok olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 27 Haziran 2009; 0:30:28 >
  • bir insanı dünyaya getirmesi
    onu büyütüp okutması o kadar kolay değil ama
    kendini bilmez birisinin gelip canını alması anlık bir olay
    Allah hepimiz böylelerinden korusun
  • buna kaza diyip geçiştirmemeliler.hadi acil gitmesi gereken ambulans,itfaiye filan çarpsa bir yere kadar kaza diyebiliriz(ki onlarda kontrollu gitmek zorundalar)
    ama bu şekilde bir çarpma cezasız kalmamalı .yazık o ölen insana ve ailesine.
  • Adamın bacağı kopmuş. Allahtan ölmüş, o halde yaşamak daha kötü olurdu. Araba bmw 5.20. Şimdi yanlış anlaşılmasın fakirse ölsün demiyorum ama adamın maddi durumu iyiymiş demek ki. Hayattan maksimum zevk alabilecek durumda biriydi. Yazık, bir hiç uğruna öldü gitti feci şekilde.
  • Timur TARLIĞ/İSTANBUL http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11953703.asp?ref=f5haber.com

İstanbul’da metrobüs için daraltılınca emniyet şeridi kalmayan yolda, sağ şeritteyken bozulan aracın arkasına reflektör koymak isteyen Hamdi Yılmaz, bir aracın çarpması sonucu bacağı koparak can verdi.

ERKAN Şenen’in arkadaşından ödünç aldığı BMW marka otomobil, önceki gün saat 21.30 sıralarında, O-1 karayolunun İncirli Yokuşu’nda bozuldu. Şenen, metrobüs yolu yapımı sırasında bir şerit fazladan ekleyebilmek için emniyet şeritleri yok edildiğinden otomobili bariyere iyice yaklaştırıp durmak zorunda kaldı. Birçok sürücünün, “Lastik patlasa duracak yer yok” diyerek tepki gösterdiği yolda, Şenen arızayı tespit etmeye çalışırken arkadaşı Hamdi Yılmaz (22) da reflektör koymak için otomobilin arka tarafına geçti.

İki araç arasına sıkıştı

Bu sırada sağ şeritten hızla gelen Serkan Alparslan (19), Yılmaz’a çarparak iki otomobilin arasında sıkıştırdı. Bacağı kopan Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Şenen, Alparslan ve sözlüsü Merve Açıkgöz (20) ise hafif yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Alparslan gözaltına alındı. Bu arada kazaya tanık olan diğer sürücüler, emniyet şeridinin kaldırılmasına tepki göstererek, “Buradan emniyet şeridi değil, bisiklet yolu olur” dedi.

• Allah rahmet eylesin
  • allah rahmet eylesin
  • çok kötü bir ölüm gerçekten...
    sorumluların Allah belasını versin en kısa zamanda...
  • Ölen öldüğü ile kalır.
    Emniyet şeridinin olmaması kazaya yol açmış.
    Şimdi kimden nasıl hesap soracaklar.
    Allah rahmet eylesin.

• Bilinçlenmemiz lazım toplum olarak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.