ben f1 2012 yi denedim.full game trials i indirmeye başladım.arka plana attım.sonra iptal ettim.daha sonra store girdiğimde download list te tam sürüm oyun yazıyor.13.09.2013 tarihinde satın alındı filan yazıyor.acaba indirsem tam sürüm müdür oyun?
up.boşuna indirmeyeyim akk lazım şuan
quote:
Orijinalden alıntı: Reservedd
Yapan arkadaşların banlanmasını çok isterim şahsen. Çünkü bu açık 1-1.5 yıldır var ve kimse yapmıyor bu olayı. Yapın, umarım banlanırsınız. Sonra konu açarsınız banlandım diye
Geçen ay 2K13 Plus ile yanlışlıkla verilmişti, bu da bir açıktı ama millet sevine sevine bunu kullanarak oyunu indirmişti. Bu da aynı mantık. Eğer bir açık varsa tüketici her türlü kullanabilir. Gerçi 1.5 yıldır bu açığın olduğu söyleniyor; eğer öyleyse çözüm bulunmuştur. Zaten bunun konusu önceden de açılmış ve indirme denemeleri boşuna olmuştu.
Bu olayı kimse yapmıyor herkes banlarsın düşüncesine gelirsek, eğer bu mantıkla gidersek Psn kardeşliği yapanların da ban yemesi gerekiyor çünkü yaptığımız şey illegal. Hatta bence bu açık olayının yanında daha da kötü kalıyor. Çünkü biz kardeşlikle bir bugdan yararlanmıyoruz, direkt Sony'nin başka amaçlarla açtığı 2 makinada kullanım hakkını gasp ediyoruz ve kötü niyetle kullanıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: zdbrg
quote:
Orijinalden alıntı: Reservedd
Yapan arkadaşların banlanmasını çok isterim şahsen. Çünkü bu açık 1-1.5 yıldır var ve kimse yapmıyor bu olayı. Yapın, umarım banlanırsınız. Sonra konu açarsınız banlandım diye
Geçen ay 2K13 Plus ile yanlışlıkla verilmişti, bu da bir açıktı ama millet sevine sevine bunu kullanarak oyunu indirmişti. Bu da aynı mantık. Eğer bir açık varsa tüketici her türlü kullanabilir. Gerçi 1.5 yıldır bu açığın olduğu söyleniyor; eğer öyleyse çözüm bulunmuştur. Zaten bunun konusu önceden de açılmış ve indirme denemeleri boşuna olmuştu.
Bu olayı kimse yapmıyor herkes banlarsın düşüncesine gelirsek, eğer bu mantıkla gidersek Psn kardeşliği yapanların da ban yemesi gerekiyor çünkü yaptığımız şey illegal. Hatta bence bu açık olayının yanında daha da kötü kalıyor. Çünkü biz kardeşlikle bir bugdan yararlanmıyoruz, direkt Sony'nin başka amaçlarla açtığı 2 makinada kullanım hakkını gasp ediyoruz ve kötü niyetle kullanıyoruz.
Kardeşlik olayı yasal olmasaydı 5 iken 2 ye indirilmezdi. Bu olay tamamen illegal ki bilerekte kapatılmıyor bence çünkü yapanlar oldukça banlanacaklar. Yani bu durum illegal. 2k13 olayına gelirsek hiç bir kimsenin suçu yoktu ki psnden oyun kaldırıldı ücretli yapıldı hemen. Yararlananlar yararlandı bunun sebebide sepete atmış olmalarıydı. O yüzden sorun olmadı yani. Kısaca bu durum tamamen illegal ve ben karşıyım eğer yapan arkadaşlar varsa da banlanmalarını temenni ediyorum
paypay 2 indikten sonra 1 saat süre tanıyor oynamak için yani bende işe yaramadı.
boşverin böyle işleri.hiç girmeyin bu toplara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme