Şimdi Ara

STORE HATASI İLE BEDAVA OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kısaca link veriyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=0Hu7Zfifi1g söz size kalmış

• Banlanma olabilir.
  • Haram maldan bize hayir gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

Haram maldan bize hayir gelmez
    haklısınız bende denemedim sadece komiğime geldi cünkü 2 yıllık mesele bu sony cözüm bulmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: its_time_to_duel

haklısınız bende denemedim sadece komiğime geldi cünkü 2 yıllık mesele bu sony cözüm bulmuştur

Aşağılarda bi eleman bende çalıştı demiş 1 hafta önce
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yorumlarda hala işe yaradığını yazmışlar. Deneyen olursa sonucunu yazsın. Deneme sürümü download ediyorsunuz,denemeyi download ederken oyun satın alındı durumuna dönüyor sonra iptal ediyorsunuz tekrar girip download 'a basınca full sürüm indiriyor. Ban yemeye sebep olacak bi düzenbazlık yok aslında gayet farketmeden bile gerçekleşebilcek bir durum bence bu. Deneyebilirim, muhtemelen bu konu sabaha uçar merak eden olursa pm atsın bana denersem sonucu yazarım

edit: deniyim diye girdim store'a full game trials'lara baktım hepsi eski dandik oyunlar denemeye değer bir oyun bulamadığım için vazgeçtim fakat bug'ın hala çalıştığını söyleyebilirim. Tabi bug'ı kullanmak için plus üyeliğiniz olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 13 Eylül 2013; 4:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Yorumlarda hala işe yaradığını yazmışlar. Deneyen olursa sonucunu yazsın. Deneme sürümü download ediyorsunuz,denemeyi download ederken oyun satın alındı durumuna dönüyor sonra iptal ediyorsunuz tekrar girip download 'a basınca full sürüm indiriyor. Ban yemeye sebep olacak bi düzenbazlık yok aslında gayet farketmeden bile gerçekleşebilcek bir durum bence bu. Deneyebilirim, muhtemelen bu konu sabaha uçar merak eden olursa pm atsın bana denersem sonucu yazarım

edit: deniyim diye girdim store'a full game trials'lara baktım hepsi eski dandik oyunlar denemeye değer bir oyun bulamadığım için vazgeçtim fakat bug'ın hala çalıştığını söyleyebilirim. Tabi bug'ı kullanmak için plus üyeliğiniz olması gerekiyor

Alıntıları Göster
    Bu konu daha önce konuşulmuştu 1-2 gün önce bu sırada 2-3 kişi denedik oyunları bu yöntem çalışmıyor. Boşuna download yapmayın.

• Az önce bu şekilde driver san fransisco yu sanırım satın aldım emin değilim etkinleştiriliyor yazdı sonra sistemde yeterli değolama alanı yok yazdı 150 mb yer yüzünden 12 gb ps3 üme indiremiyorum ayrıca kredi kartı falanda tanımlı değil hesaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cæddy

Az önce bu şekilde driver san fransisco yu sanırım satın aldım emin değilim etkinleştiriliyor yazdı sonra sistemde yeterli değolama alanı yok yazdı 150 mb yer yüzünden 12 gb ps3 üme indiremiyorum ayrıca kredi kartı falanda tanımlı değil hesaba
    PLUS parasını verdikten sonra oyunu da helaliyle alırım zaten. :D

Bug yapamayacak kadar fakir kaldım
  • Bana mı dedin bilmiyorum ama yinede söyleyeyim plus üyeliğim de yok :D

Edit:

Oyun 5 gb falan olsada oyunu indiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 13 Eylül 2013; 14:48:27 >
  • Çalıştığı bazı oyunlar var mesela prototype
  • quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

Çalıştığı bazı oyunlar var mesela prototype
    prototype çalıştı payday 2 ÇALIŞTI !!!!!!!1
  • quote:

Ben indiremiyorum satın alındı diyor ücretli olanda ama 5 gb lık oyun bile inmiyor senin plus üyeliğin varmı?

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 13 Eylül 2013; 16:33:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cæddy

quote:

Ben indiremiyorum satın alındı diyor ücretli olanda ama 5 gb lık oyun bile inmiyor senin plus üyeliğin varmı?

Edit:İmla.

Alıntıları Göster
    ben f1 2012 yi denedim.full game trials i indirmeye başladım.arka plana attım.sonra iptal ettim.daha sonra store girdiğimde download list te tam sürüm oyun yazıyor.13.09.2013 tarihinde satın alındı filan yazıyor.acaba indirsem tam sürüm müdür oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

ben f1 2012 yi denedim.full game trials i indirmeye başladım.arka plana attım.sonra iptal ettim.daha sonra store girdiğimde download list te tam sürüm oyun yazıyor.13.09.2013 tarihinde satın alındı filan yazıyor.acaba indirsem tam sürüm müdür oyun?

Alıntıları Göster
    internette oyun indirilse bile trail gibi davrandığı yazıyor ama bir denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

internette oyun indirilse bile trail gibi davrandığı yazıyor ama bir denemek lazım

Alıntıları Göster
    payday 2 trial varsa deniycem yukarda yazmış bir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

payday 2 trial varsa deniycem yukarda yazmış bir arkadaş

Alıntıları Göster
    Yapan arkadaşların banlanmasını çok isterim şahsen. Çünkü bu açık 1-1.5 yıldır var ve kimse yapmıyor bu olayı. Yapın, umarım banlanırsınız. Sonra konu açarsınız banlandım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Yapan arkadaşların banlanmasını çok isterim şahsen. Çünkü bu açık 1-1.5 yıldır var ve kimse yapmıyor bu olayı. Yapın, umarım banlanırsınız. Sonra konu açarsınız banlandım diye

Alıntıları Göster
    RDR falan almıştım indirme listesine çalışan oyunları aldım ben, banlanır mıyım ya?

• quote:

İşte istediğim oyun Yalnız ben trial'i indirip 1 saat oynayıp oyunu silmiştim. Acaba direkt full versiyonu mu DL etsem?
  • Bu olaydan ban olmaz arkadaşlar çünkü baya kişi böyle kullanıyor ve hepsi plus üyesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.