Şimdi Ara

Stored Procedure Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Üstadlar,,yıllarca asp de hizmet vermiş biri olarak asp.net c# a geçiş yapmaktayım.Ve şu store procedure olayına merak sardım.
    Fakat yazdıgım bir procedure çalışmıyor.Kodlarda hata yok sandıgım kadarıyla ama bir türlü kayıt işlemiyor.
    Kaydet tuşuna basınca şu hatayı alıyorum: " invalid object name 'dbo.GirisKontrol' "

Kodlar:

ALTER PROCEDURE dbo.GirisKontrol

@KullaniciAdi nvarchar(50),
    @Sifre nvarchar(max)

AS
    select KullaniciAdi,Sifre from Kullanicilar where KullaniciAdi=@KullaniciAdi and Sifre=@Sifre
    RETURN

Yaptıgım işlem: Vstudio da Server Explorerdeki veri tabanına Stored Procedure ' e sağ tıklayıp Add new Stored Procedure deyip yazmak.
    Sorun kodlarda değil, çünkü hiçbir stored procedure ' u kaydetmiyo. Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan10111 -- 18 Eylül 2010; 2:18:59 >

• Merhabalar,

dbo.GirisKontrol adında önceden oluşturulmuş bir prosedür yoksa hata verecektir.

ALTER Yerine CREATE yazıp deneyebilir misin?
  • Vay be,, oldu valla..
    CREATE yazınca kaydoluyo ve kendi kendine ALTER ' e dönüşüyo..
    Çok teşekkürler "ylcnsntrk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan10111 -- 19 Eylül 2010; 22:33:48 >
  • Rice ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan10111

Vay be,, oldu valla..
    CREATE yazınca kaydoluyo ve kendi kendine ALTER ' e dönüşüyo..
    Çok teşekkürler "ylcnsntrk"

Create ile yarattığınız procedure leri ALTER ile değiştirirsiniz. o yüzden yaratılmış bir procedure için yarattıktan sonra alter'a dönüşüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    INTERRUPT EXCEPTION NOT HANDLED
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.