Şimdi Ara

Storlu Perde sonrası hüsran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten aldığım x-..k marka 240x200 storlu perdeyi evde kurduğumda stor mekanizmasının stabil çalışmadığını ve perdeyi açtığımda perdenin en alt orta noktasına doğru uzanan potluklar olduğunu fark ettim.

İade hakkımın süresi dolmadan iade ettim. Lakin bu ebatta perdeyi iade etmek gerçekten zor oldu.

200-300 TL civarı bütçe ile yeniden storlu perde almak istiyorum. Storlu perde kullanan forumdaşlar bu tür sorunla karşılaştılar mı acaba? Çözüm olarak ne önerebilirsiniz?

Selamlar,

Storlu Perde sonrası hüsran Storlu Perde sonrası hüsran

• Seninki cok dalgalanma yapmış. Bende de vardı hafif bir dalgalanma vardı. Zaten o kadar büyük bir perdede dalgalanma olur. Ama seninki çok fazlaymis.Ben kendim yaptirmistim.zincirli yaptirmistim.sadece seninkinden farklı olarak etrafında siyahlik yoktu. Cek birak olanlar zamanla problem oluyor.zincirli ömürluk olur.stor perdeciniz.com adresinden blackout perde yaptirabilirsin.istedigin ölçülerde yapabiliyor. Canli destekde var.sitede perdelerin videolarida var.ayrica kornisede takılıyor. BenQ mw519 incelemesinde perdeyi gorebilirsin.160 tl civari birsey tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RFKGRSN R kullanıcısına yanıt
    @RFKGRSN, size satılan ürün tabiri caizse ayıplı mal. O perdeyi geri almayacak firmayı forumda reklam yapmak lazım ... İşini iyi ve dürüst yapan firmalar konusunda seçici olmak gerekli ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 14 Şubat 2014; 21:47:25 >
  • Perde sikintili gorunuyor sanirim cam tozlu aldiniz

bu sekilde kalsaydi cam tozlarida zamanla dokulurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de o markanın kardeş markası Codegen aldım 240*200. Onda böyle potluk yok ama siyah şeritlerin olduğu sağ ve sol tarafta içeri doğru kıvrılma var. Asla da düzelmez o kıvrıklık. Mekanizması da pek düzgün çalışmıyor. Perdeyi aşağıya indirdiğimde sorun yok, bıraktığım yerde mekanizma perdeyi kilitliyor, ama işi bitip yukarı sardığımda en üst noktada perdeyi kilitlemiyor, yarım metre kadar perde aşağı sarkıyor, öyle kalıyor.

Galibe en iyi çözüm özel perde yaptırmak, o kadar para verip bu sorunlarla uğraşmak insanı deli ediyor.
  • Alaka gösterenlere teşekkür ederim.

@acemi nefer BenQ mw519 incelemen güzel olmuş. hd çekim olsaymış tadından yenmezmiş :)
    Sipariş perde yaptırdığımız zaman beğenmediğimiz takdirde iade olayı nasıl oluyor bilgin varmı?

@max-well iade süresini geçirmeden iade ettim zaten. İade sebebim seninde vurguladığın gibi ayıplı mal. H..al sitesi iade aldı ama alışverişten sonra iade prosüdürünü incelediğimde iade şartlarının bilerek zorlaştırıldığı kanısına vardım ve bundan sonra o siteden alışveriş yaparken temkinli olacağım.
    Epson PowerLite Home Cinema 2030 proj. var ve 350 cm uzaklıktan 240 cm eninde görüntü almak istiyorum. Senin perde önerin ne olabilir?

@ahmettunc2323 evet cam tozlu. zaten aç kapa sırasında cam tozları dökülüyordu ve bu sebebten de ayrıca rahatsızlık veriyordu.

@artemes senin anlatığı şekilde mekanizma sorun çıkardı. Aynen yarım metre kala sarma işlemi duruyordu. 1 hafta yarım metre sarkık şekilde kullandık.

Perdesizlikten proj. izleyemiyorum el-yardım ahali :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFKGRSN -- 17 Şubat 2014; 11:06:02 >

• RFKGRSN R kullanıcısına yanıt
    @RFKGRSN, kullandığın cihaz led değil ise gri kontrast perde tavsiye ederim. Zira giriş seviyesi cihazlar bu perde ile görüntü performansı yükselmekte. Perde için aşağıdaki linki incele. Bütçene göre gri kontrast perde al. Aktivizyon firmasında Cihan bey sattığı ürünün arkasında duran bi arkadaş. Forumdaki arkadaşlarla yakından ilgilendiğini bildiğimden iyi bir satıcı ...

http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 17 Şubat 2014; 20:17:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.