Şimdi Ara

Str +9 Takının fiyatı nedir (Maneste)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet beyler demin bi kişi str +9 takı 10 m dan satan pm atsın diodu pm atıp dedim o kadar para wercekmisin sen ne diosun 25 m edio dedi gerçekten bu kadar ediomu ?Ediosa aklıma gelen şeyler war

• 20 m eder tecrübe
  • 18 m den koy hemen satarsın ama yok ben tok satıcıyım diyosan 20 23 m arası koy satılır;)
  • Maneste kimse str 9 takıya para vermez bence
  • bende az önce bastım bi +9 str belt

hemen satma para ettiği bi zamanda sat ben öyle yapacam
  • +7 str 1m den satılırmı server manes
  • 15-20 M arasında koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TheMaNeS_ -- 23 Temmuz 2006; 15:48:40 >
  • Ya ne diosunuz maneste kimse o kadar para vermez 10 m ye koysan bile zor satarsın istersen bi dene
  • +7 kaçtan satılır maneste
  • ya siz str +9 u bırakında;
    ben 3 gun once m 1 den +9 mp küpe aldım 8 m na.
    10 m 2 gun sonra zor sattım.
  • BENCE 21 M UYGUN
  • Takı seti deil tek +9 str takı
  • +7 500k dan zor sattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

+7 500k dan zor sattım

+7 str ne olursa olsun 300 k dan satıyorum........
  • para eder yaaa manes te artı9 bide artık manesdede sheller gözükmeye başladı shardlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletbons

Ya ne diosunuz maneste kimse o kadar para vermez 10 m ye koysan bile zor satarsın istersen bi dene

Maneste cok büyük paralar dönüyor..
    Cafede bir arkadaşım ironx+7 bastı 50m ye koycam ama bi 125e koyalım belki enayinin biri ceker dedi ve 5dk icinde item cekildi abyssde kasıp +10 takılar cıkartıp satıyor arkadas.
  • Ya item var shard shell neki çıkartılır ama hiç +6+7 shel göremioruz
    anlican para yok serverda piyasa durgun
  • Ben maneste +8 str belti 7m ye sattım. +9 str yüzüğü de 12m ye koydum sabah baktım o da satılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Steave

quote:

Orjinalden alıntı: iskeletbons

Ya ne diosunuz maneste kimse o kadar para vermez 10 m ye koysan bile zor satarsın istersen bi dene

Maneste cok büyük paralar dönüyor..
    Cafede bir arkadaşım ironx+7 bastı 50m ye koycam ama bi 125e koyalım belki enayinin biri ceker dedi ve 5dk icinde item cekildi abyssde kasıp +10 takılar cıkartıp satıyor arkadas.

Ben maneste o kadar para yok demiyorum +9 str ye kimse vermez 20 m filan 10 mden zor satar diorum deneyen varsa yazsın satmışmı 10m dan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.