Şimdi Ara

STR Buff ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu STR Buff'cısı denilen Cleric türü nasıl oluyo..Rica etsem birisi bana açıklayabilir mi ?

• hepsini str ye werirsin
    özel elbiseler bulmak zorunda kalırsın bu yüzden mesela (dagger)defanf yada (spear)defans gibi şeyler bulman gerekiyo ayrıca tek tekte hiç kimse str priest + resser ise yıkamaz en az 62 lvl olması şartı ile
  • stab_42 bende bi tane resser var ölürsem kendimi kaldırmak için açmıştım...
    30 taşı açmak için level 54'e kadar kasmıştım onu...
    Acaba diyorum onu STR Buff'mı yapsam..

Level 54 Priest... ne dersiniz STR'ye çevireyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoonKie -- 26 Ekim 2005, 11:45:23 >
  • iyi olur hem hades de açıkdır 52 wuruşu galiba iyi olur eziklere 400 wurursun ama sen bi 62 olda
    o zman eline alıcaksın mirage sword +8 bak baklaım kaç wurucan full shell warriora

resser
    özellikleri:
    decrase defans ability %50
    buff düşürücü
    attack % 20 düşürücü
    mana silici
    we str 15 kağıdı kullanması na ihtiyaç durmaz bi skillinde sadece kendine str 30 werebilir
  • mirage sword'lara hastayım zaten abi...bi bulabilsem onu direk alıcam valla...
    Neyse işden bi çıkalım şu resser'i STR'ye çevirelim...bakalım noolucak...
  • bende war xigenonda isen ama satarım kusuara bakma
  • Birkaç sorum olacak;

1--Beyler bu debuffer wolf alıp,priestlerin str attrıran kitap kullanıp bide kendinden str 30 attıran büyüyü aynı anda kullanabilir mi?

2-- Warrior 62 BP 62 ROUGE 62 lvl olsa hepsinin itemi full olsa(EN İYİ itemleri veriyoruz hepsine) BP ikisini de keser mi?(ayrı ayrı dalacaklar tabi ama aynı anda dalsalar nolur ki acaba Ben olsam ilk rouge yi alırdım.[:D

3--Priestler nasıl pot hazırlıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 - attack arttırıcı god of power kitabını kullanabillir beraber

2 - teke tekte hepsini yıkar ama bi ikili halinde dalarlarsa işi zor

3 - her yerde potcular war biraz beklersen sana resimli anlatım yaparım
  • stab_42 ben DIES'deyim kardeş...

kardeş eğer resimli anlatım olursa çok güzel olur....
    Şimdiden çok teşekkür ederim...
  • ok bekliyorum

birde birinci cevabı anlamadım yani üçünüde aynı anda alıyor değil mi Warrior halt eder ki o zaman BP yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertacecemis -- 26 Ekim 2005, 12:28:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sertacecemis

Birkaç sorum olacak;

1--Beyler bu debuffer wolf alıp,priestlerin str attrıran kitap kullanıp bide kendinden str 30 attıran büyüyü aynı anda kullanabilir mi?

2-- Warrior 62 BP 62 ROUGE 62 lvl olsa hepsinin itemi full olsa(EN İYİ itemleri veriyoruz hepsine) BP ikisini de keser mi?(ayrı ayrı dalacaklar tabi ama aynı anda dalsalar nolur ki acaba Ben olsam ilk rouge yi alırdım.[:D

3--Priestler nasıl pot hazırlıyor?

1-wolf ile god of power aynı anda kullanılmaz. bu arada god of powerı sadece kendine atabilir priest. str herşeyle çalışır.
    2- item anlayışına bağlı. belki adam full sword defans+cs alıcak 20 20 vurunca napıcan
    3. resimli anlatılıcakmış, ben klavye eskitmiyim

• battle priest.!

en az 62 olman gerekior judgement in acık olması lazım +str veren uniq item gerekli tabiki
    mirage swords +6/+7/+8 - tothemic clup /+6/+7+8 den biri elinde olmalı
    bp olmak icin kız char acman gerekli =) cunki erkek priestte statlarda 10 dex gidior 10 dex yerine 10 str olmalı =) (helm defansife dagger) (boot defansife spear ) (fabric pant +7/+8 str bonus)
    (glowes +7/+8 str ) cz de is yapmak istiosan bu itemler elinde olmalı eger xp devam edeceksen al eline +6 lb solo trol warior donersin =) hade kolay gelsin =)
  • dün cz de bp dan debuff yedim üzerinize afiet .. 1631dmg wermiş oldu.. 443 e düştü HP tahmin ediceiniz gbi de /town
  • quote:

Orjinalden alıntı: nvrenough

dün cz de bp dan debuff yedim üzerinize afiet .. 1631dmg wermiş oldu.. 443 e düştü HP tahmin ediceiniz gbi de /town

oha soulslayer bile bana 1200 küsür vurmuştu hemde daha eziğim lvl 55
  • Bu arese adam gibi BP lazım 2 aya olurum herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sertacecemis

Bu arese adam gibi BP lazım 2 aya olurum herhalde

areste adam gibi bp ler var ztn, ozelikle CoolTang e dikkat cekerim. daha isimlerini bile hatırlamadığım bi suru bp var areste lvl 62 uzeri.
  • kusura bakma ama işim wardı
    oyüzden koyamadım aslında denedim
    ama knight online da yapıyordum
    empireda basamadım
    olay şu:
    önce kağıdı war potlar için her pota özel senin lvl ine göre pot basarsın kağdı nerde dersen sundriesda water of favors gibi bulunan kağıtlar war şekilleri aynı ama sadece renkleri ve isimler farklı onlardan alıyorduk sonra potcudan holywater (en küçük şişelerden alıyoruz) ve healing potiona gidip basıyoduk ama şimdi yapamadımyinede resimli anlatım yapıcam

• ark bende str buffer olacam su an lvl 55 im staat poıntlari nasıl vercem.acab int 76 yapmam gerkiyo mu?cunku ezik kyafetlerine full +7 hp bonus bastım 74 int istiyo + 8 yapmayı dusunuyom oda 76 int ister.bide hp mi basmam gerekiyo yoksa str mi bascam beni aydınlatırsanız sevinirim
  • kıyafetlere hp bas pants ı goblin giy 76 a kadar int versen yeter (cunku str yuzuk kupe vs. kolay bulursun)

;)

• buf şifrelerini bilenvarsa bana bir yardımcı olsun esmerdir@hotmail.com bul bilir pls
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.