slm.Benim char lvl 34 full str cold okçu.millet str fire olur dio ama ben cold gittim.ilerde çok sorun olurmu ne yapmalıyım?Geçen hotana gittim bikaç okçuyla konuştum.Onlarda stf fire mış.Keşke cold olsaydık diolar.Kafam karıştı walla.Herkes ayrı bişey dio.Biri bi yardımcı olsun.Eger yanlş yaptıysam ne yapabilrim
Bak ben birinden lvl55 fln di adam serverin en i chari full str cold bow diye duydym ama bilemem ne kdr iyi
Fire ile daha çok vurursun. Daha hızlı vurursun. Artı fire de damage buff ların var. Fire str charlar için mecburi açılacak bir element. Artı defans için cold u da açmak zorundasın zaten. Cold la leveling rahat olur. İleride el yakmanı fire ye çevirirsin. Çok dert etme yani. Detay bilgi için linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_8610395/tm.htm .Destan gibi archer guide var orada.
ya tamam iyi güzel de. şimdi kimse bu oyunu kusursuz oynayamaz, herkes hata yapar. kendini rahatlatmak için niye "keşke cold olsaymışız diyolar" diyosun ki. bu oyunda hiçbir fire, başka bir force'a geçmek istemez. tanıdığım en az 5 adam var colddan fire'a geçen yada 70'de fire'a geçecek olan.
Üt konulara bakınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme